Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:to ja też zostawiam duuuuużo wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i możecie mnie tez wpisać na liste
Vuko a macie bliźniaków w rodzinie? -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Aaaaa ale jestem podjarana, wracam z usg . 25 mm pęcherzyk. Pani powiedziała, że jest piękny i ze życzy udanego w weekendu . Nawet nie wiecie jak się cieszę w 22 d c mam zrobić progesteron i z nim do niej przyjść
Pisałam wczoraj, że musi być dobrze. Baaaaardzo owocnego weekendu :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa, a Ty zazywasz clo? ktory cykl?
Ja czuje sie od dwoch dni jak na @, ale jej ani widu, ani slychu... temperatura poki co utrzymuje sie miedzy 36,87 a 36,83, zobaczymy co jutro... jak jutro nie przyjdzie @ to ciekawa jestem o co chodzi... takie bole mam zazwyczaj najwczesniej dzien przed @, ale najczesciej mam juz w dzien @, a tu susza... nawet na termometrze ani grama krwi... a moze zle zaznaczylam owu? na innym wykresie zaznaczylam w pierwszy dzien bialka jaja bo tylko dwa dni takie mialam, a wczesniej bezowe, a pozniej susza i biale... a Wy jak sadzicie? kiedy moglam miec owu? mogl to byc 25 dc? czy raczej pozniej? wiem ze bedzie wam trudno bo malo temperatur mialam ale moze cos wymyslicie? . Jutro spytam gin na jakiej podstawie stwierdzil druga faze...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]