Do końca roku zobaczę II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felicity wrote:to ja też zostawiam duuuuużo wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i możecie mnie tez wpisać na liste
Vuko a macie bliźniaków w rodzinie?a w ktorym dpo robilas wtedy bete summerka? Ja w 13 i 15
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Aaaaa ale jestem podjarana, wracam z usg . 25 mm pęcherzyk. Pani powiedziała, że jest piękny i ze życzy udanego w weekendu . Nawet nie wiecie jak się cieszę w 22 d c mam zrobić progesteron i z nim do niej przyjść
Pisałam wczoraj, że musi być dobrze. Baaaaardzo owocnego weekendu :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa, a Ty zazywasz clo? ktory cykl?
Ja czuje sie od dwoch dni jak na @, ale jej ani widu, ani slychu... temperatura poki co utrzymuje sie miedzy 36,87 a 36,83, zobaczymy co jutro... jak jutro nie przyjdzie @ to ciekawa jestem o co chodzi... takie bole mam zazwyczaj najwczesniej dzien przed @, ale najczesciej mam juz w dzien @, a tu susza... nawet na termometrze ani grama krwi... a moze zle zaznaczylam owu? na innym wykresie zaznaczylam w pierwszy dzien bialka jaja bo tylko dwa dni takie mialam, a wczesniej bezowe, a pozniej susza i biale... a Wy jak sadzicie? kiedy moglam miec owu? mogl to byc 25 dc? czy raczej pozniej? wiem ze bedzie wam trudno bo malo temperatur mialam ale moze cos wymyslicie?. Jutro spytam gin na jakiej podstawie stwierdzil druga faze...
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]