Doświadczone 30stki i ich niekończące się starania......
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Torbiel została, jestem umówiona na wizytę, chce by gin zerknal o coś doradzić gdyż zaczyna się u mnie znów plemienia w czasie cyklu, myślę że może to być przyczyną, przy czym przy ostatnim badaniu tez nadrzerka, choc tu lekarz powiedział że mała i nic " na razie" nie robimy
-
nick nieaktualnyA może warto sprawdzic drożność. Może jakieś zrosty się porobiły i warto przedmuchać rurki 😉 choć jeśli to w mężu bardziej leży przyczyną ale nie chce krakać. Pewnie on myśli że jak raz się udało to i teraz też się uda.
Ja biorę euthyrox na tsh żeby obniżyć póki co się sprawdza ale ciąży nadal brak 😔Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo męża trzeba jakoś po kryjomu faszerować suplami 😉
Tak u mnie i u mojego męża wszystkie hormony ok. Tsh na początku miałam 2,6 gin dał euthyrox 25 i spadło mi do 1,4 aktualnie. U nas też był problem z nasieniem ale już się poprawiło.Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyfabcia wrote:W ustawie pisze jasno że kwalifikacja z Amh powyżej 0.7 a ja mam 0.4.
Albo fsh poniżej 15 a ja mam 10.
Nie wiem co robić bo w czwartek wizyta kwalifikacyjna. Boję się że jeśli pojadę to mnie skreślona na zawsze.
A jak nie pojedziesz to się nie dowiesz a być może nie będzie tak jak myślisz i przyjmą Cię. Kochana nie rezygnuj, walcz do końca.Pia88, fabcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyfabcia wrote:Iskierka moje Amh nas skreśla z dofinansowania. Jest bliskie 0. Załamana jestem ale co zrobić. Życie jest niesprawiedliwe i okrutne.
Fabcia, badałaś raz to AMH?
Napewno nie jest tak źle.
Mogę zapytać w jakim jesteś wieku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2019, 22:16
fabcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny