Doświadczone 30stki i ich niekończące się starania......
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Panie ja bym chciała dzisiaj żeby Luby przekopał kawałek ziemi celem przesadzenia poziomej i truskawek bo mi się rozpanoszyły w moim mini ogródku. Muszę zebrać papryke i ja suszyć a już jutro do pracy wracam więc i psychicznie się nastawiam.
Pia88 lubi tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
nick nieaktualnyCześć, mogę się przyłączyć?
Lat 32, starania o pierwsze - oficjalnie 18 cykl. Nieoficjalnie - brak zabezpieczeń od 5 lat i kompletnie nic. Nawet biochema. Także pomału tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda.
Badania w porządku (tylko mutacja MTHFR, ale wg lekarza mało znacząca).Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Witaj Sleepyhead 🙂
Najgorzej jest nie znać przyczyny bo nie wiadomo z czym walczyć, u mnie też póki co nie wiadomoPia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Sleepy my staramy się już 4 rok u mojego męża były żylaki powrózka i dlatego też słabe nasienie ale obecnie jest 10 miesięcy po operacji i wyniki się poprawiły. Jak do końca roku się nie uda to od nowego startujemy z iui
Iskierka87, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nobis wrote:A do robienia tych badań mogę brać acard czy nie? Bo pewnie za tydzień zacznę brać i nie wiem czy mam się śpieszyć czy mogę zrobić dowolnie. A dwa ile się czeka na wynik tych badań?
Lepiej żebyś nie brała, czeka się do 7dni. Zależy w jakim labo, chyba najszybciej w diagnostyce.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Mój ma obecne aglutynacje typ 3E. Czyli też podobnie tak? Zlepia się nasienie? Może ten gujazyl by pomógł?
Pia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Właśnie tak myślałam że na tą aglutynavja dobre coś na rozcieńczenie tj. syropek
Pamiętam jak kiedyś moja znajoma swojemu flegamine dawałaPia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny, nie odzywałam się cały weekend. Sorka. Musical bardzo spoko, moleda się tak troszkę zaokrąglił ale śpiewa bardzo ładnie nadal, dali czadu była tez wokalistka z accantusa. Nie wiem czy obserwujecie, ja ich bardzo lubię
Bylismy dzisiaj w ikea i kupiliśmy kilka fajnych pierdółPia88 lubi tę wiadomość