Doświadczone 30stki i ich niekończące się starania......
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja po dentyście, trochę gęba boli po znieczuleniu bo mnie pokłuł troszkę. Nowe igły dostali jakieś masakrycznie długie brrr...
Na szczęście już ząbki załatwione 😁
No i jutro do pracy na popołudnie to zdążę chałupe ogarnąć bo dziś już nic mi się nie chce, nawet kolacji robić i chyba wybierzemy się do knajpy coś zjeść bo mamy jeszcze Voucher od znajomych do wykorzystania to przynajmniej zje się coś dobrego 😉 -
Ja dziś też pierwszy dzień w pracy po urlopie. Dziś zaliczyłam 10 godzin w pracy, bo tyle rzeczy do ogarnięcia. Oby jutro było krócej. Teraz czas na ćwiczenia
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 2015.
Morfologia 07.2017 - 0,9%
Morfologia 03.2018 - 4%
Morfologia 04.2019 - 5%
Laparaskopowe usunięcie mięśniaka 07.2018
Hsg -ok
IUI 24.04.2019
Histeroskopia 11.2019
Kariotypy - ok
IVF start 03.2020
ICSI - beta w 7 dpt 34 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka!
Mój mąż ma szczęście tez ogarnia w miarę w domu. Chociaż był tak wychowany, ze mama wszystko robiła.
Jak tak mija dzień? Ja byłam dzisiaj na jodze a potem spełniłam swoje ostatnie marzenie i poszłam do lumpeksu, już tak długo taka chęć za mną chodziła. Moje łowy: kurtka (taka na teraz), 2 przy dżinsów, materiałowe spodnie z hmu, 2 spódnice, leginsy nike i koszula dla męża wyszło 159 zł wiec uważam ze zakupy udane : D
Dzisiaj mam jeszcze wolne, zaraz biorę się za ciasto, rozmroziłam puree z dyni i muszę coś zrobić z nim. A w sobotę lece na wyjazd służbowy, a potem wakacje.
Kurczę chciałabym już zatestować, mam takie objawy jakby ciążowe, ale tez normalne przed okresowe. Wiec nie wiem sama. Wiecie co mnie dobija najbardziej? Ze już niedługo święta, tak bardzo chciałabym być w ciąży w święta, nie chce znowu tych wszystkich życzeń... na pewno wiecie o co chodzi. To jest dla mnie najbardziej dołujący czas.Nona, Pia88 lubią tę wiadomość
-
Och, nowy wątek! Cześć, dziewczyny, jestem na forum od niedawna. PCOS, podwyższony poziom LH to mój przypadek - biorę clo i Myofolic, trochę poprawiły wyniki.
Iskierka87 wrote:Sleepy my staramy się już 4 rok u mojego męża były żylaki powrózka i dlatego też słabe nasienie ale obecnie jest 10 miesięcy po operacji i wyniki się poprawiły. Jak do końca roku się nie uda to od nowego startujemy z iui
Rzeczywiście długo... ale przynajmniej operacja się powiodła, gratuluję! A u Ciebie wszystko w porządku?Iskierka87, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka dziewczyny coś cicho na naszym wątku się zrobiło, gdzie się wszystkie podziały pezez cały dzień?
Witaj Sylla długo się stracie już?
U mnie poki co już wszystko ok więc czekam na efekty do końca roku 😉
Nada doskonale wiem co masz na myśli, ja też tego nienawidzę 😠 to może zatestuj jutro skoro masz przeczucie 🙂
Fabcia mój chociaż dobrze gotuje to już przymykam oko na resztę zajęć i robię sama 😀
fabcia, Nona, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy jest sens testować bo brałam zastrzyk ovitrele a on się długo utrzymuje.
Kurczę niby nic dzisiaj takiego nie zrobiłam, a jestem zmęczona.
U mnie wt, piatki joga rano muszę dobrać do tego coś jak wrócę z wakacjiNona, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie leczo zrobiłam. Jutro mam najcięższy dzień w pracy, więc próbuje się jakoś zrelaksować, choć ciężko idzie.
Pia88 lubi tę wiadomość
Starania od 2015.
Morfologia 07.2017 - 0,9%
Morfologia 03.2018 - 4%
Morfologia 04.2019 - 5%
Laparaskopowe usunięcie mięśniaka 07.2018
Hsg -ok
IUI 24.04.2019
Histeroskopia 11.2019
Kariotypy - ok
IVF start 03.2020
ICSI - beta w 7 dpt 34 -
Helo, mi leczo zalega w lodowce i muszę wyrzucić 🤦♀️Macie coś takeigo, ze czasami coś ugotujecie i nie macie na to ochoty? Ja tak czasami mam niestety, zwłaszcza jak ugotuje coś mega zdrowego
Dziewczyny pokusiłam się o test, ale sikałam o 3 rano. Nie chciało mi się czekać Tych 5 minut i poszłam spać. Tzn poczekałam chwile i nic nie bulo A teraz o 7 wstałam i jest kreska, ale kontrolna pewnie. kurna to był taki głupi pomysł z tym sikaniem w nocy. -
Cześć Dzuewczyny
Nada to może powtórz jutro ale o jakieś bardziej akceptowalne porze 😉 żeby nie było wątpliwości
Ja w pracy. Jak strasznie mi się wstawać nie chciało to nawet nie wiecie, myślałam że budzik sobie zerty robi a ja głowę przyłożyłam do poduszki. Jedno pocieszenie mam a mianowicie jutro wolne bo mam wizytę w klinice.Pia88 lubi tę wiadomość
Synek 2020 r
Córcia 2022 r -
nick nieaktualnyHejka wszystkim
Nada a ile to dni po ovitrelle?
Mi się jakoś niespokojnie spało, budziłam się w nocy i wiercilam. Teraz kawa i do pracy. Coś pochmurno dziś ech jesień
Swoją drogą wiecie że jesień to najbardziej niebezpieczna pora roku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 08:51
Pia88 lubi tę wiadomość
-
ciekawe. Podobno więcej starszych ludzi odchodzi jesienią.
Okres w sobotę ma byc. Zastrzyk był o 2 w nocy w niedziele 15. Tak kazali 🤷🏼♀️
Ja nie wiem. Mam wszystkie możliwe przedokresowe objawy. To była pewnie kontrolna linia albo faktycznie reszta tego zastrzyku. Może kupie test i jutro sikne jeszcze rano. I sprawdze tak jak się powinno po 5 minutach
Mi się dobrze spało, w ogóle teraz w końcu można spać bo jest chłodniej i nie budzę się zlana potem tylko się na siku ciagle budzęSleepyhead, Pia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny