Dowcipy o ciąży, staraniach i kobiecych sprawach :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Z innej mańki, włączcie głośniki - smiechoterapia gwarantowana:
http://www.kurde.pl/flash/pszczola.htmlMisiaMisia lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...
- Tutaj?! Jesteś nienormalny.
- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...
- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...
- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...
- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...
- No dawaj nie bądź taka...
- Powiedziałam Ci że nie i koniec!
- No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia.
- Nie!
W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:
- Tata mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest k*****a 3 rano!
hahahha Ło matko! Padłam
Mili, Anoolka, Kasiula09, aniab.27, Inga, mika1987, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJedzie facet ciężarówką i nagle spostrzega zakonnicę stojącą obok drogi i machającą w jego stronę
Facet sie zatrzymuje a ona pyta czy nie mógłby jej podwieźć
Facet się oczywiście zgadza
Jadą tak jadą,nagle zakonnica kładzie mu rękę na kolanie i mówi:
-Wy kierowcy to macie dobrze skręcacie z dziewczyną do lasu i robicie co trzeba
Facet jest zszokowany ale nie reaguje
Po paru minutach zakonnica robi to samo
Gość nie wytrzymuje skręca w boczną drogę do lasu i zaczyna się dobierać do zakonnicy,w pewnej chwili ona mówi:
-Zrób to od tyłu bo ksiądz cnotę sprawdza
Facet się zgadza..
Jadą później dalej oboje zadowolenia zakonnica mówi:
-Wy kierowcy to macie dobrze skręcacie
z dziewczyną do lasu i robicie co trzeba a my PEDAŁY CIĄGLE MUSIMY KOMBINOWAĆ!!!!biedronka1982, Anoolka, Spero, Kajoni, vanessa, Ciapulinka, mała_mi, Martuśka, ewelina25, celia, Fedra, Anutka, Sury, anja83, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to i jaa wam coś wrzucę
kancelaria prawna , prawnik mowi do kobiety
-Pani Kowalska zeby rozwod byl z winy meza musimy cos miec na niego czy mąż moze pije?
-nie no skad jak by tylko sprobowal to ja bym mu dala
-no dobrze a moze nie daje pani pieniedzy?
-nie no oddaje wszystko co zarabia, sprobowal by nie...
-a moze pania bije?
-tylko by reke sprobowal podniesc to bym go przez okno wyrzucila
-ok a co z wiernoscia?
-Ooooo tu go mamy drogie dziecko nie jest jego
Pani dziekan prowadzi wykłady na temat moralności seksualnej w prywatnej szkole dla dziewcząt.
- To ciężkie czasy dla młodych ludzi. W chwilach pokusu – kontynuuje – zadajcie sobie pytanie: czy jedna godzina rozkoszy jest warta całe życie wstydu?
Na to rękę podnosi jedna z uczennic i pyta:
- Przepraszam, ale jak pani to robi, że trwa to aż godzinę?
Do taksowki wsiada napakowany, łysy jegomosc w dresie i krzyczy do taksowkarza:
- Nap**rdalaj na Mickiewicza!
Wyrwany z zadumy i przestraszony taksiarz:
- P**rdolony Mickiewicz, takie ch**owe wiersze pisal, a "Pana Tadeusza" to juz strasznie sp**rdolił!
Młode małżeństwo dorobiło się synka, osobnik ten był normalny tylko nie cierpiał mleka i innych przetworów mlecznych. Pewnego ranka mamusia wychodzi do sklepu kupić synkowi drożdżówkę i mówi tatusiowi:
- Ja wychodzę, a ty spróbuj dać mu mleko
Po powrocie... pełne zdziwienie! Synek zjadł mleczną zupę.
- Jak to zrobiłeś? - pyta męża.
- Aaa... opowiadałem mu różne rzeczy... no i zjadł.
- Co mu opowiadałeś?
- No, że jak nie będzie jadł mleka... to będzie miał małego członka. Na to żonka - trzask go w pysk!
- Ty świnio! Dzieciakowi takie świństwa opowiadasz?!
Po ok. 30 minutach wpada do pokoju i znowu wali męża po pysku.
- A teraz to za co?! - krzyczy stary.
- Za to, że jak byłeś mały to mleka nie piłeś!!!vanessa, AnkaT., Anoolka, cedr697, Niania Basia, Martuśka, magdzia26, celia, Fedra, anja83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySłoneczny poranek. Żona przygotowuje w kuchni na śniadanie jajka na miękko. Wchodzi mąż.
-Musisz się ze mną kochać. Teraz, tutaj, Natychmiast!-mówi nagle ona.
Facet zbaraniał ale pomyślał, że to jego szczęśliwy dzień. Wziął więc ukochaną tak jak stała, na kuchennym stole. Kiedy było po wszystkim, ona pospiesznie podziękowała i wróciła do swoich zajęć.
-O co chodzi? - zapytał zdziwiony mąż.
-A nic takiego, minutnik się popsuł.
Mąż wślizguje się pod kołdrę i zalotnie mruczy do żonki:
- Kochanie, nie mam majtek.
- Jutro Ci upiorę.
Spero, Anoolka, mała_mi, vanessa, magdzia26, cedr697, Mili, Ciapulinka, celia, Fedra, Lucy91, Anutka, Sury, anja83 lubią tę wiadomość
-
Pewne małżeństwo ma "ciche dni".
Wieczorem mąż pisze do żony: "Stara, obudź mnie o piątej".
Nazajutrz mąż budzi się o siódmej i spostrzega na stole kartkę: "Stary wstawaj, już piąta!".Anoolka, Spero, Spero, Inga, mika1987, Fedra, inezka lubią tę wiadomość
-
Przychodzi ginekolog do neurologa w poradni.
- Jędruś mówię Ci coś niesamowitego. Mam pacjentkę w gabinecie co ma łechtaczkę jak arbuz…
Neurolog:
- Co Ty? Niemożliwe!
- No chodź, zobacz!
- Nie mam czasu, mam pełno pacjentów.
- No chodź na chwilę.
Idą do gabinetu ginekologa, a tam pacjentka leży na fotelu, ale na oko neurologa całkiem normalna:
- No przecież normalna
Ginekolog:
- No, ale spróbuj…Saramago, Ciapulinka, vanessa, Anoolka, Spero, Spero, AnkaT., magdzia26, Fedra, Anutka, Ewelka II, anja83, Abra lubią tę wiadomość
-
Idzie niedźwiedź i spotyka na drodze zajączka, całego okrwawionego. Miś pyta go:
- Zajączku, co się stało?
- Słonica użyła mnie jako podpaski!
- Biedny. Chodź, odprowadzę cię do domu.
I poszli razem.
Po jakimś czasie spotykają orła, też całego we krwi.
- Co się ci stało? - pytają jednocześnie.
- Zabiję gnoja, który powiedział słonicy, że podpaski ze skrzydełkami są lepsze!Ciapulinka, vanessa, Anoolka, Spero, AnkaT., magdzia26, mika1987, Fedra, Anutka, Carmen1724, kr0pka lubią tę wiadomość
Aniab.27 -
- Przepraszam kochanie, że wczoraj nie przyszedłem, ale byłem na wieczorze kawalerskim...
- Na wieczorach kawalerskich zawsze jakieś dziwki są!
- Nie, mylisz się, kochanie! Na wieczorach kawalerskich kobietom wstęp wzbroniony...
- Nie kłam! Myślisz, że ja na wieczorach kawalerskich nie bywałam, czy co?
Ewa w raju nie usłuchała zakazu Stwórcy i za namową węża zerwała jabłko z drzewa. Za ten czyn została wraz z Adamem wyrzucona za bramę raju. Na odchodne Ewa usłyszała głos z góry:
- Za ten czyn zapłacisz krwią!
Po kilku dniach Ewa natknęła się na tego samego węża, który ją namówił do zerwania jabłka i mówi:
- Przez Ciebie teraz będę musiała płacić krwią!
- Oj, nie marudź! - mówi wąż. - Wynegocjowałem Ci to w dogodnych miesięcznych ratach.
Pan Bóg pyta Adama i Ewę:
- Kto chce sikać na stojąco?
- Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam.
- W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm.Anoolka, JustynaS, Spero, magdzia26, Ciapulinka, celia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podchodzi Jasiu do pani w ciąży i pyta:
- A co pani tam ma ?
-Dzidziusia - odpowiada pani
- A kocha pani tego dzidziusia?
- Tak, bardzo!
- To dlaczego go pani zjadła...?Anoolka, vanessa, ewelina25, magdzia26, Fedra, Anutka, anja83, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
Aniab.27 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny