Dowcipy o ciąży, staraniach i kobiecych sprawach :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przychodzi Jaś do taty i pyta:
- Tatusiu, a jak się robi dzieci?
- No wiesz Jasiu, musisz wsadzić to co masz najdluższe tam, gdzie siusia Małgosia...
Po jakimś czasie przychodzi Małgosia i skarży się tacie:
- Tato, Jaś włożył nogę do kibla!!!biedronka1982, Fedra, vanessa, mała_mi, MILA, Anoolka, magdzia26, Sury, anja83 lubią tę wiadomość
-
Do seksuologa przychodzi pacjent.
- Panie doktorze, mam interes jak niemowlę.
- To chyba niemożliwe, niech pan zdejmie spodnie.
Facet miał rację. 3 kilogramy, 45 cm długości.Fedra, vanessa, mała_mi, Anoolka, JustynaS, magdzia26, misiaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
Przychodzą dwie łechtaczki do sklepu mięsnego:
- Zamiawiaj to co chciałyśmy.
- Ale ja się wstydzę...
- Nie wstydź się, tylko zamawiaj!
- Ale.. sama nie wiem...
- Zamawiaj!!!
- No już dobrze - proszę dwa kilo ozorków.celia, biedronka1982, Fedra, vanessa, mała_mi, MILA, Anoolka, JustynaS, magdzia26, marinareczka, misiaa, Ita, Lissa, Anutka, anja83, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Jasio pyta się taty:
- Czym się różni mama od taty? Przecież oboje macie krótkie włosy, chodzicie w spodniach i jesteście lekarzami?
- Synku przynieś jeden but mój a drugi mamy.- Polecił ojciec.
Jasio posłusznie wykonał polecenie postawił buty na podłodze a tatuś mówi do niego:
- Jasio widzisz różnicę?
- Tak tato mamusi bucik jest inny niż Twój.
- No to widzisz synku różnica leży pomiędzy nogami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 12:45
biedronka1982, Anoolka, magdzia26, Fedra, Anutka lubią tę wiadomość
-
Hej, co robisz?
- Oglądam film
- Jaki?
- Seryjny morderca brutalnie zamordował kolesiowi żonę a syna uczynił kaleką. W dramatycznym zwrocie akcji syn zostaje porwany a ojciec musi namierzyć i gonić porywacza przez tysiące kilometrów z pomocą psychicznie upośledzonej kobiety...
- Ale jaki tytuł???
- Gdzie jest Nemovanessa, karmelek, magdzia26, Fedra, Anutka lubią tę wiadomość
-
Przychodzi facet do lekarza
- Panie doktorze,strasznie bolą mnie bimbole.
- Niech się pan rozbierze,obejrzymy (ogląda).
- Hmmm... Nie wiem co to może być,trzeba będzie zrobić badania krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium,przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania odebrał
wyniki. Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami.Kumpel - jako że kiedyś trochę się interesował medycyną- mówi.
- Słuchaj,ja się na tym trochę znam,pokaż mi te wyniki z laboratorium, ja już dzisiaj powiem co ci jest. Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium.
- Uuuuu, stary, przejebane masz..... Zobacz co ci tu napisali!!!!
- ?
- AB
- Co to znaczy?
- Amputować Bimbole...Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz tu dalej jest napisane Rh
- Czyli??
- Razem z hujem!Anoolka, vanessa, MOI, magdzia26, Fedra, agawa, Anutka, Sury, anja83 lubią tę wiadomość
-
Jadę autobusem, nie jest za luźno, ale miejsce siedzące mam. Trzeba podać bilet do skasowania. Obok stoi mężczyzna. Jak się do niego zwrócić - "Ty", czy "Pan"? Autobus jest ekspresowy. Jeśli mężczyzna nie wysiadł na poprzednim przystanku znaczy, że jedzie do mojej dzielnicy. Jedzie z kwiatami - znaczy do kobiety. Kwiaty wiezie piękne, znaczy to, że i kobieta jest piękna. W naszej dzielnicy są dwie piękne kobiety: moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki facet jechać nie może, bo ja do niej jadę. Znaczy, że jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków: Waldemara i Piotra. Waldemar jest teraz w delegacji...
- Panie Piotrze, mógłby mi pan skasować bilet?Anoolka, Spero, magdzia26, marinareczka, Ciapulinka, Ita, Fedra, Anutka, Sury, kr0pka lubią tę wiadomość
-
Komisja z Ministerstwa Zdrowia ogląda szpital. Ordynator prowadzi ich przez korytarz a tu, przez otwarte drzwi jednej z sal, widać jak pacjent wali konia.
- Co to ma być? - pyta facet z ministerstwa.
- Przerost prostaty. To nowa metoda leczenia. - odpowiada ordynator.
Idą dalej, a tu w następnej sali pielęgniarka ciągnie druta pacjentowi.
- Co to ma być?!
- Przerost prostaty.
- Co ty mi tu pierdzielisz? Tamten facet wali konia a temu pielęgniarka loda robi!
- Bo tamten leczy się z NFZ, a ten prywatnie.Anoolka, JustynaS, Spero, magdzia26, nezumi, marinareczka, cedr697, Ita, Fedra, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Komisja z Ministerstwa Zdrowia ogląda szpital. Ordynator prowadzi ich przez korytarz a tu, przez otwarte drzwi jednej z sal, widać jak pacjent wali konia.
- Co to ma być? - pyta facet z ministerstwa.
- Przerost prostaty. To nowa metoda leczenia. - odpowiada ordynator.
Idą dalej, a tu w następnej sali pielęgniarka ciągnie druta pacjentowi.
- Co to ma być?!
- Przerost prostaty.
- Co ty mi tu pierdzielisz? Tamten facet wali konia a temu pielęgniarka loda robi!
- Bo tamten leczy się z NFZ, a ten prywatnie.
Dobre heheSpero, MILA lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:Przychodzi facet do lekarza
- Panie doktorze,strasznie bolą mnie bimbole.
- Niech się pan rozbierze,obejrzymy (ogląda).
- Hmmm... Nie wiem co to może być,trzeba będzie zrobić badania krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium,przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania odebrał
wyniki. Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami.Kumpel - jako że kiedyś trochę się interesował medycyną- mówi.
- Słuchaj,ja się na tym trochę znam,pokaż mi te wyniki z laboratorium, ja już dzisiaj powiem co ci jest. Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium.
- Uuuuu, stary, przejebane masz..... Zobacz co ci tu napisali!!!!
- ?
- AB
- Co to znaczy?
- Amputować Bimbole...Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz tu dalej jest napisane Rh
- Czyli??
- Razem z hujem!
buuuaaaaaaaahahahahahahahaha zaraz się pochlastam
Ze samego słowa "bimbole" mam ubaw po pachy hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 21:03
Anoolka, MILA, Ciapulinka lubią tę wiadomość