X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dwie kreseczki pod choinką 🌲 , w sierpniu witam się z kruszynką 👩‍🍼
Odpowiedz

Dwie kreseczki pod choinką 🌲 , w sierpniu witam się z kruszynką 👩‍🍼

Oceń ten wątek:
  • Ninia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarena wrote:
    Jednorazowym plamieniem się nie przejmuj, może po implantacji, może jakieś podrażnione naczynko, tak czy siak jesteś obstawiona progiem, musi być dobrze 💪

Ja sobie siknę w piątek dla sportu, dopiero 10 dpo ale co jestem w rosku to ładuje do koszyka te paskowe facelle bo są chyba po 3.50 więc mam srogi zapas 🤣 potem ewentualnie dopiero w Wigilię żeby w razie czego ze spokojną głową smakować kinderówkę która już się przegryza w lodówce 🤤

heheh, ja mam te same plany, w niedzielę siknę 12 dpo, potem dla pewności rano w Wigilię o ile okres nie nadejdzie, a 25.12 jadę na wakacje w tropiki i nie omieszkam wypić drinka w kokosie ;p;p;p;

Fox, Katarena, Remedios, Mamacita, Ounai, Olo323, Atomówka lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️ 91
    Kariotyp ✅
    👦🏻74
    Kariotyp ✅
    7.2025⏸️ 5 cs
    17.10.2025 💔🩷👼 Rita 16tc, triploidia matczyna
    12.2025 start starań o drugą ciążę 🥹
  • Mamoura Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ostatnio mało się udzielam bo czuję się jakoś pominięta na tym forum. Może trochę mi hormony szaleją. Samopoczucie też kiepskie ale mniejsza o to. Chciałam tylko powiedzieć że niestety ten cykl u mnie stracony. Wczoraj byłam na wizycie i mam dwie torbiele z niepękniętych pęcherzyków 😔 w piątek odstawiam proga, czekam na okres i umawiam się na drożność. Myślałam że mnie to ominie i dostanę piękny prezent pod choinkę. Niestety życie to nie bajka. Wszystkim dziewczynom gratuluję ⏸️ i życzę wszystkiego dobrego 🥰

Anett, bardzo mi przykro, że tak się czujesz. Ja też odczuwam, że wątek miesięczny żyje własnym życiem, czasem temat jednej osoby wałkowany jest kilka stron, a innej pominięty całkowicie, co też spowodowało u mnie dłuższy brak udzielania się. Dodatkowo na miesięcznym przybywa co chwilę ktoś nowy, często dający znać, że szybko udało się zajść w ciążę, co oczywiście jest wspaniałą wiadomością, ale dla dłużej starających się dziewczyn jest to trochę ukłucie zazdrości w sercu, mam nadzieję, że nikt nie zrozumie mnie źle. Ciężko przekazać co ma się dokładnie na myśli tylko pisząc.

Daj znać na kiedy umówisz się na histeroskopię, mam nadzieję, że nie ma żadnych zrostów, życzę Ci, żeby po niej wszystko poszło po Twojej myśli i żebyś szybko zaszła w upragnioną, zdrową i nudną ciążę. 🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia, 15:04

Mamacita, Fox, Mika1992, kindzaaaa, Remedios, Olo323 lubią tę wiadomość

👩🏻 30 l. (Hashimoto 🦋) + 👨🏻‍🦱 30 l. (zdrowy 💪🏻, morfologia 🧬 10%, koncentracja 87mln)

Starania: od 01.2025 🌱
    🩷 09.07.2025 – 11 dpo ⏸️
    👼🏻 08/25 – puste jajo 💔🌈

💊 Suplementy/leki:
    Euthyrox 75 mcg | Wit. D |
    Cytrynian magnezu | Inozytol

🧫 AMH: 5,67 ng/ml (brak PCOS)
    🧪 MUCHa: wynik czysty ✅

W drodze po nasze szczęście... 🍼💖
  • Basiax Autorytet

Wysłany: 17 grudnia, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarena wrote:
    Jednorazowym plamieniem się nie przejmuj, może po implantacji, może jakieś podrażnione naczynko, tak czy siak jesteś obstawiona progiem, musi być dobrze 💪

Ja sobie siknę w piątek dla sportu, dopiero 10 dpo ale co jestem w rosku to ładuje do koszyka te paskowe facelle bo są chyba po 3.50 więc mam srogi zapas 🤣 potem ewentualnie dopiero w Wigilię żeby w razie czego ze spokojną głową smakować kinderówkę która już się przegryza w lodówce 🤤
    Dziękuję! Też będę robiła kinderówkę do prezentów, ale nie skosztuje haha

Katarena lubi tę wiadomość

• Olinka1329 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ostatnio mało się udzielam bo czuję się jakoś pominięta na tym forum. Może trochę mi hormony szaleją. Samopoczucie też kiepskie ale mniejsza o to. Chciałam tylko powiedzieć że niestety ten cykl u mnie stracony. Wczoraj byłam na wizycie i mam dwie torbiele z niepękniętych pęcherzyków 😔 w piątek odstawiam proga, czekam na okres i umawiam się na drożność. Myślałam że mnie to ominie i dostanę piękny prezent pod choinkę. Niestety życie to nie bajka. Wszystkim dziewczynom gratuluję ⏸️ i życzę wszystkiego dobrego 🥰

Rozumiem Cię, tak dużo sie dzieje, ze rzeczywiście niektóre wpisy mogą zostać pominięte. Ja czesto jak czytam po paru godzinach to nie daje rady odnieść sie do wszystkiego, na niektórych rzeczach sie po prostu nie znam wiec sie nie wypowiadam 😊
    A i mi tez latwiej zapamiętać, ze mam komuś odpisać jak widzę konkretny awatar, po prostu jestem wzrokowcem.

Tak czy inaczej, bardzo mi przykro za stracony cykl :( mam nadzieję, ze histeroskopia będzie u Ciebie bezbolesna

💁🏼‍♀️35 💁🏼35
    2021♀️
    2023 2x cb
    2024♂️

Początek starań o bobo nr 3 10.2025 🤞🏻
  • SummerAnn Debiutantka

Wysłany: 17 grudnia, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Podpowiedzcie mi, bo zwariuję.
    Jestem 13 dni po ovitrelle, to mój 28 dc. Od 5 dni robiłam testy, aby sprawdzić, czy lek się wciąż utrzymuje.
    Kreski wychodziły bardzo blade, ale dzisiaj mam konkretną czerwoną krechę i podwyższoną temperaturrę rano od wczoraj. Polecialam na betę i progesteron, beta 21, progesteron 55. Czy ja się mogę już powoli zacząć cieszyć, czy możliwe, że to zastrzyk płata mi figle?
    Pozdrowionka, Ania

• Reja13 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś w sumie 1-2 dni przed terminem przyszła okropna 🐒 ale bardzo bolesna, więc klątwa prowadzącej mnie nie dopadła. Wydaje mi się, że zażywany inozytol trochę mi pomieszał w cyklu.

Natomiast liczba grudniowych ❄️ jest wspaniała!

Nigdy nie słyszałam o kinderówce, pamiętam, że mama często robiła (dawno temu) likier „krówka” z mleka skondensowanego.

A u mnie czas na kolejne kroki - wymazy mucha, badanie nasienia, AMH - nie chcę czekać z założonymi rękami, bo w 2026 wybije mi 36 lat 😄 trzeba walczyć 💪

Przychodzi taki moment w dłuższych staraniach, że po prostu nicki są nowe, dziewczynom się na szczęście udaje, a my próbujemy znaleźć sobie miejsce 📍

35 😍 38 😎
    Starania o pierwsze dziecko - luty 2025 🍓

💊 Suplementy, leki:
    Ona: Euthyrox 25, witamina D3, Inozytol, magnez, Pueria czysty folian, selen i cynk
    On: Fertisim, magnez, cynk

🕐 Długość cyklu - 29 - 30 dni

Progesteron 8dpo - 12,79
    Estradiol 8dpo - 128
    Tarczyca: TSH - 2,72 -> 2,26 (listopad 2025), FT3 - 4,9, FT4 - 14,2, ATG - 293,54, ATPO - 430,94
    Prolaktyna - 14,32
    Ferrytyna - 58
    Żelazo - 118
    D3 - 28,3
    AMH - 0,65
    FSH - 5,86
  • Fox Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reja u mnie w 2026 magiczna bariera 35 🫣
    Niby to oczywiste, że w dzien urodzin nagle nie strzelają jak fajerwerki wszystkie złe rzeczy, ale jednak ta magiczna liczba mnie przesladuje.

Ale liczę, że wlasnie ta wredna 🐒 to pierwszy dzien klątwy prowadzącej 🤞 historia juz zna przypadki, gdzie klątwa dziala z drobnymi opóźnieniem 😅❤️

Co do pominięcia na forum, o którym wspomina Anett też często mam wrażenie, że dziewczyny starające się dłużej znają już swoje nicki. I mnie osobiście tez niekiedy az męczy, jak ktoś wskoczy, napisze jeden post, że jest ciąża i potem juz cisza. Tyle widzieli. Oczywiście super, tylko sie cieszyć, ale może to zdemotywować i wrzucić na chwilę w poczucie niesprawiedliwości (?).
    Nie zrozumcie mnie źle 🙏 nie mam złych intencji.

W każdym razie, czasami te strony lecą tak szybko, ze ja chcą komuś cos odpisać, juz tego nie robię, bo np ktoś inny juz dwa razy odpisał 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia, 15:52

Mamoura, Reja13, Mika1992, Luna11, Mamacita, Remedios, Karina123, Olo323, Atomówka lubią tę wiadomość

91'

10.2023->07.2024 ❤️Syn 3810g 41+3 SN

07.2025 💔 7+2 (puste jajo)
    10.2025 💔 10+1 (chłopiec triploidia)
  • Cerva Autorytet

Wysłany: 17 grudnia, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌿Anett przykro mi. Torbiele się powinna wchłonąć? Często się zdarza, że pęcherzyki nie pękają? Może przydałby się zastrzyk? rzeczywiście jak jest avatar to o wiele łatwiej kogoś zapamiętać.

🌿Reja13 to będzie Wasze pierwsze badanie nasienia?

🌿SummerAnn jeśli kreska robi się ciemniejsza to jak najbardziej dobry znak. Myślę że to nie zastrzyk. Zrób przyrost, wszystko wyjaśni. ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia, 15:59

SummerAnn lubi tę wiadomość

31 🙋🏼‍♀️
    👶🏼 2024
  • Mamoura Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reja13 wrote:
    U mnie dziś w sumie 1-2 dni przed terminem przyszła okropna 🐒 ale bardzo bolesna, więc klątwa prowadzącej mnie nie dopadła. Wydaje mi się, że zażywany inozytol trochę mi pomieszał w cyklu.

Natomiast liczba grudniowych ❄️ jest wspaniała!

Nigdy nie słyszałam o kinderówce, pamiętam, że mama często robiła (dawno temu) likier „krówka” z mleka skondensowanego.

A u mnie czas na kolejne kroki - wymazy mucha, badanie nasienia, AMH - nie chcę czekać z założonymi rękami, bo w 2026 wybije mi 36 lat 😄 trzeba walczyć 💪

Przychodzi taki moment w dłuższych staraniach, że po prostu nicki są nowe, dziewczynom się na szczęście udaje, a my próbujemy znaleźć sobie miejsce 📍

Reja, czy dobrze pamiętam, że wspominałaś w listopadzie, że to ostatni cykl Waszych starań przed przerwą? Czy postanawiacie jednak próbować dalej? 💪😊

👩🏻 30 l. (Hashimoto 🦋) + 👨🏻‍🦱 30 l. (zdrowy 💪🏻, morfologia 🧬 10%, koncentracja 87mln)

Starania: od 01.2025 🌱
    🩷 09.07.2025 – 11 dpo ⏸️
    👼🏻 08/25 – puste jajo 💔🌈

💊 Suplementy/leki:
    Euthyrox 75 mcg | Wit. D |
    Cytrynian magnezu | Inozytol

🧫 AMH: 5,67 ng/ml (brak PCOS)
    🧪 MUCHa: wynik czysty ✅

W drodze po nasze szczęście... 🍼💖
  • SummerAnn Debiutantka

Wysłany: 17 grudnia, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cerva wrote:

🌿SummerAnn jeśli kreska robi się ciemniejsza to jak najbardziej dobry znak. Myślę że to nie zastrzyk. Zrób przyrost, wszystko wyjaśni. ☺️

Tak zrobię, zastanawiam się czy warto już jutro pójść, czy jednak odczekać te 48 h? Czekanie jest najgorsze, hehe.

• ŚWIEŻYNKA97 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zaraz nadrobię co tam dzis u was, ale ja mam dzisiejszy wynik bety 🙉.
    860 mIU/ml 🙉🥹

SummerAnn, Mamacita, Reja13, Basiax, KAaareii, Luna11, Katarena, Remedios, Mamoura, Karina123, Cerva, palinnka, Claire 👩‍👦, Olo323, Fox, Liyss🧚🏻, Ounai, Monia•, Świeżynka97, Bennet, Atomówka , Olinka1329 lubią tę wiadomość

👱‍♀️28 ♥️ 32👦

starania od 07.25

2.10 💔 8+2 (zatrzymanie6+4)

05.12 ⏸️
    08.12 beta 73.4 prog 8.66 (cyclogest + besins)
    10.12 beta 72.6
    12.12 beta 115
    15.12 beta 424
    17.12 beta 860
    30.12 ⏳️👩🏼‍⚕️
  • Mika1992 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fox wrote:
    Niby to oczywiste, że w dzien urodzin nagle nie strzelają jak fajerwerki wszystkie złe rzeczy, ale jednak ta magiczna liczba mnie przesladuje.

Ale liczę, że wlasnie ta wredna 🐒 to pierwszy dzien klątwy prowadzącej 🤞 historia juz zna przypadki, gdzie klątwa dziala z drobnymi opóźnieniem 😅❤️

Co do pominięcia na forum, o którym wspomina Anett też często mam wrażenie, że dziewczyny starające się dłużej znają już swoje nicki. I mnie osobiście tez niekiedy az męczy, jak ktoś wskoczy, napisze jeden post, że jest ciąża i potem juz cisza. Tyle widzieli. Oczywiście super, tylko sie cieszyć, ale może to zdemotywować i wrzucić na chwilę w poczucie niesprawiedliwości (?).

W każdym razie, czasami te strony lecą tak szybko, ze ja chcą komuś cos odpisać, juz tego nie robię, bo np ktoś inny juz dwa razy odpisał 🤣

Zgadzam się, dlatego ja w październiku w ogóle odeszłam z forum, bo mnie to wkurzało mocno, że najwięcej atencji miały osoby z 1 postem, które wrzuciły post że już im się udało.

@Anett dzięki że dałaś znać co u Ciebie! Ja wypatruję postów osób, które na forum są już jakiś czas i kojarzę ich walkę.

Zachciało mi się tej kinderówki i chyba to będzie jedyny plus świąt. Robiłam dzisiaj test po 14 i niestety biel. Nie wiem które dpo, może 11 lub 12. Miałam doła, a potem przyszły mi mdłości i silne kucie w brzuchu więc sobie leżę. Jak mąż przyjedzie to jadę na zakupy i tak sobie może poprawię humor (wiem że nie powinno się zakupami xD).

Katarena lubi tę wiadomość

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 11.12💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, Witamina C, Cynk, Melatonina, Berberyna, Selen, Jod
  • Anett9300 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamoura wrote:
    Anett, bardzo mi przykro, że tak się czujesz. Ja też odczuwam, że wątek miesięczny żyje własnym życiem, czasem temat jednej osoby wałkowany jest kilka stron, a innej pominięty całkowicie, co też spowodowało u mnie dłuższy brak udzielania się. Dodatkowo na miesięcznym przybywa co chwilę ktoś nowy, często dający znać, że szybko udało się zajść w ciążę, co oczywiście jest wspaniałą wiadomością, ale dla dłużej starających się dziewczyn jest to trochę ukłucie zazdrości w sercu, mam nadzieję, że nikt nie zrozumie mnie źle. Ciężko przekazać co ma się dokładnie na myśli tylko pisząc.

Daj znać na kiedy umówisz się na histeroskopię, mam nadzieję, że nie ma żadnych zrostów, życzę Ci, żeby po niej wszystko poszło po Twojej myśli i żebyś szybko zaszła w upragnioną, zdrową i nudną ciążę. 🥰

No niestety taka jest prawda. Wiele razy próbowałam się gdzieś tu wbić ale niestety daremno. Broń Boże nie mam do nikogo problemu ale czasem człowiek też chciałby mieć trochę wsparcia w trudnym momencie. No cóż. Chyba czas zejść na ziemię. Życie i tak się toczy. 😊
    Nie będę mieć histeroskopii tylko samo badanie hsg. Mam nadzieję że nic po drodze nie wyskoczy. Strasznie się boję znowu przez to wszystko przechodzić. 😔 nie wiem ile jeszcze jestem w stanie udźwignąć 😔

Mamoura lubi tę wiadomość

• Anett9300 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olinka1329 wrote:
    Rozumiem Cię, tak dużo sie dzieje, ze rzeczywiście niektóre wpisy mogą zostać pominięte. Ja czesto jak czytam po paru godzinach to nie daje rady odnieść sie do wszystkiego, na niektórych rzeczach sie po prostu nie znam wiec sie nie wypowiadam 😊
    A i mi tez latwiej zapamiętać, ze mam komuś odpisać jak widzę konkretny awatar, po prostu jestem wzrokowcem.

Tak czy inaczej, bardzo mi przykro za stracony cykl :( mam nadzieję, ze histeroskopia będzie u Ciebie bezbolesna

Pewnie. Ja to wszystko rozumiem. Nie mam do nikogo żadnych pretensji. Po prostu tak mnie wzięło jakoś z przygnębienia na refleksje 😏
    Dziękuję. Też mam taką nadzieję 😊

• SummerAnn Debiutantka

Wysłany: 17 grudnia, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam dziewczyny wasze posty i aż mi głupio, że się wbiłam tu ze swoim pytaniem, ale potrzebowałam podpytać kogoś, kto się orientuje w temacie. Ja też od ponad 3 lat staram się z mężem o dziecko, w lutym będzie 2 lata od poronienia i od tamtej pory nic się nie zadziało, oprócz kolejnych torbieli, polipów, zabiegów itp, dlatego się tak podpaliłam dzisiaj i od razu wleciałam na forum.
    Trzymam za was (za nas w sumie) mocno kciuki i wierzę, że każda ze staraczek tutaj wreszcie zobaczy te 2 wymarzone kreski <3

• Gonia_a Nowa

Wysłany: 17 grudnia, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czytam Was od wczoraj ;) Starania mieliśmy zacząć od wiosny przyszłego roku ale wraz z mężem nie stosujemy antykoncepcji.
    W Marcu miałam poronienie zatrzymane 7tc , w Sierpniu ciąża biochem. tutaj cykl trwał 36d
    Moje cykle 30-31dni , dziś 38 DC i cisza..
    Sikańce już robiłam w 32dc, 35dc, 36dc i biel.
    Zwariowałam bo @ miałam zawsze jak w zegarku,

• Reja13 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fox - płodne wypadają w Sylwestra, więc kto wie - będzie to nadal grudzień 😄

Cerva - tak, pierwsze badanie.

Mamoura - nie, myślałam żeby od stycznia dać sobie spokój z wątkami miesięcznymi albo forum 🥲 choć to skarbnica wiedzy

Mika1992 no ja właśnie dziś poszalałam w Half Price i mam już skompletowane prezenty 🎁

Fox lubi tę wiadomość

35 😍 38 😎
    Starania o pierwsze dziecko - luty 2025 🍓

💊 Suplementy, leki:
    Ona: Euthyrox 25, witamina D3, Inozytol, magnez, Pueria czysty folian, selen i cynk
    On: Fertisim, magnez, cynk

🕐 Długość cyklu - 29 - 30 dni

Progesteron 8dpo - 12,79
    Estradiol 8dpo - 128
    Tarczyca: TSH - 2,72 -> 2,26 (listopad 2025), FT3 - 4,9, FT4 - 14,2, ATG - 293,54, ATPO - 430,94
    Prolaktyna - 14,32
    Ferrytyna - 58
    Żelazo - 118
    D3 - 28,3
    AMH - 0,65
    FSH - 5,86
  • Anett9300 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fox wrote:

Tak. Właśnie tak jest. Jestem na tym wątku już któryś miesiąc a niektóre osoby wpadną z nienacka i cały wątek toczy się wokół nich. Niestety taka jest prawda. Dlatego czasem czuje się trochę wycofana i wolę się nie wypowiadać 😊

Mamoura, Fox lubią tę wiadomość

• Insulinka Koleżanka

Wysłany: 17 grudnia, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem tak bywa, że tych stron się tyle naprodukuje, że nie sposób każdemu odpisać. Ja też tak mam, że jak się nie znam to się nie odzywam. Zwłaszcza jeśli chodzi o badania o jakichś dziwnych nazwach albo wyniki badań. Za świeża na to jestem 🤭. Natomiast chętnie pytam się Was o niektóre rzeczy bo jestem w temacie zielona a Wy już na tych staraniach zjadłyście zęby.
    Także może czasem coś tam umknie, ale wydaje mi się, że można się przypomnieć i wtedy jest ta wyczekiwana reakcja.

Co do alkoholi to u nas siostra robiła jakieś likiery ale chyba jajeczne. Nawet ok, słodkie tylko mocne. Dla mnie za mocne 😁. Ja z alko zrezygnuje bo @ przewidywana na 30.12 także nawet jakbym zrobiła test w Wigilię to biel będzie 'niepewna'. Więc nie chce dokładać sobie alkoholu do leków NLPZ, które musiałam wziąć przy migrenie.

👩🏻‍💼31 PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
    🧑🏼 35 - żylaki lewego powrózka nasiennego

Starania od 09.2025 ☺️
    2cs
  • Mika1992 Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reja13 wrote:
    Fox - płodne wypadają w Sylwestra, więc kto wie - będzie to nadal grudzień 😄

Cerva - tak, pierwsze badanie.

Mamoura - nie, myślałam żeby od stycznia dać sobie spokój z wątkami miesięcznymi albo forum 🥲 choć to skarbnica wiedzy

Mika1992 no ja właśnie dziś poszalałam w Half Price i mam już skompletowane prezenty 🎁

Ja w sumie mam już wszystko, ale... Chciałabym dla siebie kupić szklaną kulę i słyszałam że są w Half price ladne i w TK Maxx. Taki prezent od siebie dla siebie.

Co do przerwy - to ja polecam, mi miesiąc zrobił dobrze i wróciłam, chociaż czasami czuję że zbyt dużo chce wiedzieć i tutaj szukam jakiś informacji, w innych wątkach i chyba mam przesyt wszystkiego.

👩🏻 33 👦🏻 32
    Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami

Jestem wege od ponad 10 lat :)

28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna :(
    Nie poddajemy się!

Update 11.12💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, Witamina C, Cynk, Melatonina, Berberyna, Selen, Jod
‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ