Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Ja dziś wypiłam dwie melisy i nic mi to nie dało ale ziółka dają radę, chyba uciekam, bo jakoś tak nie mam siły siedzieć, czuję potrzebę pozycji horyzontalnej, więc do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 20:54
-
nick nieaktualnyMartii wrote:A i mam pytanie, czy możliwe, żeby test nie wykrył ciąży w 30dc, jeśli zwykle sa 28-30 dniowe? Ile czasu trzeba by było dodatkowo odczekać?Bete nie biore pod uwage.
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martii wrote:A i mam pytanie, czy możliwe, żeby test nie wykrył ciąży w 30dc, jeśli zwykle sa 28-30 dniowe? Ile czasu trzeba by było dodatkowo odczekać?Bete nie biore pod uwage.
Czekaj cierpliwie, nie nakręcaj się. A my tu potrzymamy kciukiMartii lubi tę wiadomość
-
Bo moja @ byla dziwna, zaczela się w poniedziałek, a dzis juz bylo tylko brązowe plamienie, nigdy tak krótko nie trwała, to dalo mi do myslenia, no ale 2 testy(28dc i 30dc) byly na -
Moze niepotrzebnie od początku rozgrzebuje ten cykl...Powinnam go uznac za zakończony, ale biorę leki, raczej nieodpowiednie dla ciężarnych i dlatego tak pilnuje, żeby nie bylo skuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 21:15