Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie problem jest taki, ze ja nie mierze tempki, ani nie stosuje np testow owulacyjnych, starałam sie do tej pory w miarę stronić od tego, zeby do reszty nie sfixowac znajac siebie...Owulacje zwykle czuje, bo wykreca mnie ból jajników i zalewa śluz, choc w tym cyklu niewiele go było. Rzeczywiscie jak tak sobie przypomnę, to @ mam czasem z plodnym śluzem, moze to świadczyć o krwaw śródcykl?
-
tak, może to świadczyć o krwawieniu śródcyklicznym, ale żeby mieć więcej pewności to najlepiej mierzyć tempkę. tak na "oko" nie jesteśmy w stanie tego określić... niestety
jeśli to się powtarza to najlepiej zasięgnąć opinii lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2013, 21:30
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:tak, może to świadczyć o krwawieniu śródcyklicznym, ale żeby mieć więcej pewności to najlepiej mierzyć tempkę. tak na "oko" nie jesteśmy w stanie tego określić... niestety
jeśli to się powtarza to najlepiej zasięgnąć opinii lekarza -
Witam Was Dziewczynki
Jestem tu nowa i tak samo jak większość z Was marzę o dziecku.Staram się 4 miesiąc, jak na razie cisza. Wiem, że muszę być cierpliwa, ale czasami się nie da.Dlaczego jak się czegoś tak bardzo pragnie zawsze musi być pod górkę. Mam nadzieję, że mi pomożecie ogarnąć ovufriend.W poprzednim miesiącu miałam już taką małą nadzieje a tu @ i lipa ale nie poddaje się, będę walczyć walczyć walczyć aż pojawi się zielona kropeczka.Pozdrawiam Was ciepło
BurzaZpiorunamiburzaZpiorunami -
justysia90 wrote:Ja już spisuje ten cykl na straty
Mój uważa, że zmęczony i na nic niema ochoty.Jest mi przykro ale nie zmusze go
Tak to z tymi chłopami czasem bywa... Nie ma co. Ja kiedyś akurat jak miałam owulkę to się pokłóciłam, no i nie było szans się tak w 5 minut pogodzić -
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim:)
Witam nowe dziewczyny
Martii piję ziółka drugi cykl (tamten nie cały) i powiem ci, że lepiej się po nich czuję. I psychicznie i fizycznie:)
Macierzanka ja też się z moim pokłóciłam jak miałam owulkę, o to że siedział u kumpla zamiast leżeć na mnie, byłam taka wściekła że mu kazałam zrobić mi dzidziusia natychmiastMartii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny