Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jeszcze licze na grudzien,ale do nowiu juz chyba nie dociagnę
-
nick nieaktualny
-
mija, mija...
w nocy miałam taki okropny ból brzucha, że byłam pewna, że przyjdzie @. Biegałam do WC, żeby się upewnić, ale nic... Skurcz macicy, bo tak mi się wydaje, że to były przyczyny bólu, był silny, wzięłam nospę, bo nie chciałam faszerować się innymi tablami przeciwbólowymi. Troszkę pomogło, a rano wstałam jakby nigdy nic... Tylko mam ciężki brzuch... Idzie @ - na bank! -
nick nieaktualnyMelula wrote:mija, mija...
w nocy miałam taki okropny ból brzucha, że byłam pewna, że przyjdzie @. Biegałam do WC, żeby się upewnić, ale nic... Skurcz macicy, bo tak mi się wydaje, że to były przyczyny bólu, był silny, wzięłam nospę, bo nie chciałam faszerować się innymi tablami przeciwbólowymi. Troszkę pomogło, a rano wstałam jakby nigdy nic... Tylko mam ciężki brzuch... Idzie @ - na bank! -
Gdzieś tu w jednym wątku dziewczyny pisały o tym żeby bzykanko było w takiej fazie księżyca w jakiej się urodziła, ale to wiadomo, że przecież człowiek by zgłupiał jakby chciał w to celować. A zdrugiej strony regularny cykl kobiety to tak książkowo 28, fazy księżyca też
Melula, może to wcale nie na @ ?!
Ewelina, testowałaś już? Bo ja się tu ciąge zastanawiam...Maniuś lubi tę wiadomość
-
wiesz, mój śluz przez dwa dni był kremowo-wodnisty, wczoraj jednak zaczynał być lepko-brunatny... zaczyna się standardowy u mnie czas przed @. tylko ten skurcz wczoraj był silny... dwa cykle temu miałam taki sam silny ból i może 15 minut potem silne krwawienie. Tym razem było bez...
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Gdzieś tu w jednym wątku dziewczyny pisały o tym żeby bzykanko było w takiej fazie księżyca w jakiej się urodziła, ale to wiadomo, że przecież człowiek by zgłupiał jakby chciał w to celować. A zdrugiej strony regularny cykl kobiety to tak książkowo 28, fazy księżyca też
Melula, może to wcale nie na @ ?!
Ewelina, testowałaś już? Bo ja się tu ciąge zastanawiam...
nie kochana nie robilam bo dzis znow spadla wiec moze nadejsc malpa albo jutro -
nick nieaktualnyMelula wrote:wiesz, mój śluz przez dwa dni był kremowo-wodnisty, wczoraj jednak zaczynał być lepko-brunatny... zaczyna się standardowy u mnie czas przed @. tylko ten skurcz wczoraj był silny... dwa cykle temu miałam taki sam silny ból i może 15 minut potem silne krwawienie. Tym razem było bez...
-
Melula wrote:wiesz, mój śluz przez dwa dni był kremowo-wodnisty, wczoraj jednak zaczynał być lepko-brunatny... zaczyna się standardowy u mnie czas przed @. tylko ten skurcz wczoraj był silny... dwa cykle temu miałam taki sam silny ból i może 15 minut potem silne krwawienie. Tym razem było bez...
Oj ja mam zwykle tak samo. A plamienia też masz zawsze przed @ ? A jeśli tak, to co z tym robi Twój gin? -
Ewelina23 wrote:Japrobowalam z faza ksiezyca ale moja faza byla 29 listopada a dni plodne miala pozniej a podobno sie sprawdza jak sie nachodzi faza ksiezyca i owulacja
nie kochana nie robilam bo dzis znow spadla wiec moze nadejsc malpa albo jutro
Czyli nie testujesz, tylko czekasz jeszcze? Ja dzisiaj chyba jajo zniosę. Ale takie jak kura czekam na kilka testerek i się denerwuję jakby to miało byc moje -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Czyli nie testujesz, tylko czekasz jeszcze? Ja dzisiaj chyba jajo zniosę. Ale takie jak kura czekam na kilka testerek i się denerwuję jakby to miało byc moje
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melula wrote:Nie, nie mam plamień, a jedynie brunatny śluz. Zwykle po nim mam @ o średniej intensywności, zazwyczaj...
A jaki masz progesteron? Ja mam plamienia, a @ kończy mi się zawsze takim brunatnym i to ponoć może byc od niskiego progesteronu. -
badałam progesteron tylko w 8dpo (wg moich wyliczeń) - okazało się, ze za niski, jak na fazę lutealną - znaczy brak owulacji...
teraz nie robię żadnych badań - szkoda mi kasy na prywatne. Od stycznia zaczynam wizyty w poradni leczenia niepłodności. Tam powinni zrobić mi wszystkie niezbędne badania, a jeśli nie to sama o nie poproszę.
Obecnie biorę Duphaston - ten śluz stał się mniej brunatny niż wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 12:01
-
A te brunatne zaliczacie juz jako @ i konczycie cykl,czy dopiero jak zacznie byc czerwono?Ja mam tak,ze np 5dni przed chlustem@ sa te brunatne coś,a do tego dochodzi np plamionko na czerwono-niewiele i jednorazowo lub dwa w ciagu tych 5 dni.Jak mam to traktowac?