Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Mój też się spieprzył w jednym momencie. Boże dobrze, że za 25 min. kończę pracę, bo mnie tutaj wszystko dobija. Nie mam już sił :( Co dzień to gorzej. Muszę się rozglądnąć za inną pracą, bo się tu w końcu wykończę nerwowo.

smileys-kuschel-552823.gif

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Anka10222 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj.. kobietki troszke usmiechu... czasem wszystko sie wali... ale trzeba byc silnym

b9b1f1a10901741c0ee987c045e138e0.png
    zrp0xzdvj3izwz28.png
  • Martii Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaka bedzie radość jak w koncu uda się mimo tych wszystkich przeciwnosci i nerwów :)

w5wq2n0a3flpwu4d.png

20100918610117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina podziwiam Cię, ja bym już wyła w poduszkę!! Styczeń będzie nasz :D
    Ewelina23 wrote:
    test juz by wyszedl nawet cien cienia :)
    ee bedzie kolejny cykl lepszy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatasssss wrote:
    Ewelina podziwiam Cię, ja bym już wyła w poduszkę!! Styczeń będzie nasz :D
    aj kochana nastempny bedzie lepszy tyle czasu sie staramy ze chyba mi juz ten cykl jeden nie robi roznicy po co sie denerwowac jak i tak nic nie zmienimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, a im więcej nerwów tym gorzej... Ja jestem teraz na CLO i mam nadzieję, że coś się w końcu ruszy. A za Ciebie trzymam mocno kciuki :)
    Ewelina23 wrote:
    aj kochana nastempny bedzie lepszy tyle czasu sie staramy ze chyba mi juz ten cykl jeden nie robi roznicy po co sie denerwowac jak i tak nic nie zmienimy

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatasssss wrote:
    Masz rację, a im więcej nerwów tym gorzej... Ja jestem teraz na CLO i mam nadzieję, że coś się w końcu ruszy. A za Ciebie trzymam mocno kciuki :)
    no ja tez bede w nowym cyklu na clo juz mam zakupiony lezy i czeka na swojczas :) a ty masz CLO i co jeszcze bierzesz . Luteine bierzesz czy dupka ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko clo...
    Ewelina23 wrote:
    no ja tez bede w nowym cyklu na clo juz mam zakupiony lezy i czeka na swojczas :) a ty masz CLO i co jeszcze bierzesz . Luteine bierzesz czy dupka ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam tez tylko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff to dobrze, bo bałam się, że jestem jedyna, większość Dziewczyn ma luteine albo dupka
    Ewelina23 wrote:
    no ja mam tez tylko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatasssss wrote:
    ufff to dobrze, bo bałam się, że jestem jedyna, większość Dziewczyn ma luteine albo dupka
    no wlasnie dlatego pytalam hehehe

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka10222 wrote:
    oj.. kobietki troszke usmiechu... czasem wszystko sie wali... ale trzeba byc silnym

Dlatego mówię, że flaszka załatwi chyba sprawę :) Tylko się zastanowię nad zawartością ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 15:55

1237397y6kr97ild4.gif
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niedobrze. Clo upośledza ciało żółte oraz zeżera, dosłownie endometrium.
    Koniecznie trzeba się wspomagać duphastonem.

Dziwni Ci lekarze teraz, tacy beztroscy :D

Ja jak zaczynałam z clo, to tez wiązałam z nim ogromne nadzieje. Ale dupa, właśnie mija 3ci cykl niedługo 4ty cykl z Clo. Już nie chciałam, ale ginka mnie namówiła na podwójną dawkę, a do tego dołożyła czopki na pekanie pęcherzyków, no zobaczymy eh

Ale może Wam się uda, Clo w sumie jest bardzo skutecznym lekiem, aby pęcherzyki pękały to siup, dzidzi :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może grzane winko dla radę - wczoraj małż mój przyniósł z Wigilii zakładowej. Mmmmmmmm, ale poczekam na @, żeby nie było... Na święta będzie jak znalazł...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    A mój dzień mija tak, że chyba sobie kupię flaszkę za chwilę...
    Odebrałam wyniki cytologii... no i jakbym miała mało problemów to cytologia niefajna, trzeba leczyć i to, ale to już przerabiałam, więc nic nowego, tylko szkoda, że wszystko na raz mi się pier***i
    Szybko kochana wyleczysz i bedzie dobrze <3

Wysłany: 19 grudnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Szybko kochana wyleczysz i bedzie dobrze <3

Wiem Słońce! Ja to ogólnie twarda baba jestem :) Zresztą Ty widzę też. Tylko za dużo się tego nawarstwia czasem i za duży ciężar.

No i tym samym wracając do astrologii... ;) liczę na to, że jak nadejdzie Nowy Rok to zabłyśnie jakaś nowa gwiazdka na niebie dla mnie i dla Was!!!
    animaatjes-sterren-97980.gif

Ewelina23 lubi tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Wiem Słońce! Ja to ogólnie twarda baba jestem :) Zresztą Ty widzę też. Tylko za dużo się tego nawarstwia czasem i za duży ciężar.

No i tym samym wracając do astrologii... ;) liczę na to, że jak nadejdzie Nowy Rok to zabłyśnie jakaś nowa gwiazdka na niebie dla mnie i dla Was!!!
    animaatjes-sterren-97980.gif
    Wiem cos o tym tez tak mam nie raz jak by bylo malo problemow to jeszcze jeden sie znajdzie ale to zawsze jest pod gore abysmy pozniej mogly spokojnie schodzic w dol <3

• Milcia Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy, ja teraz byłam na podwójnej dawce CLO i jak byłam wczoraj na monitoringi, to gin powiedziała, że jest dużo pęcherzyków i że się boi, że mogę być przestymulowana. W sobotę idę znowu na usg i zobaczymy, czy oprócz jednego inne też rosną.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka wyleczysz i będzie dobrze :)

Tak i styczeń należ do nas :) będzie fala zielonego, a co! ;)

A teraz relaksujmy się i generujmy siły!

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!! :):)
    Wczoraj dotarłam do domku. Byłam wykończona. W sumie praktycznie 24 godziny w podróży podczas @ :| Ale przeżyłam, nawet nie zdążyłam odespać, nie wyrabiam ze wszystkim i nie ogarniam niczego. Postanowiłam nie nadrabiać, bo zbytnio nie mam na to czasu i weny. Życzę miłego wieczorka :):):)

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ