Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz rację, a im więcej nerwów tym gorzej... Ja jestem teraz na CLO i mam nadzieję, że coś się w końcu ruszy. A za Ciebie trzymam mocno kciukiEwelina23 wrote:aj kochana nastempny bedzie lepszy tyle czasu sie staramy ze chyba mi juz ten cykl jeden nie robi roznicy po co sie denerwowac jak i tak nic nie zmienimy
-
nick nieaktualnyagatasssss wrote:Masz rację, a im więcej nerwów tym gorzej... Ja jestem teraz na CLO i mam nadzieję, że coś się w końcu ruszy. A za Ciebie trzymam mocno kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka10222 wrote:oj.. kobietki troszke usmiechu... czasem wszystko sie wali... ale trzeba byc silnym
Dlatego mówię, że flaszka załatwi chyba sprawę Tylko się zastanowię nad zawartościąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2013, 15:55
-
To niedobrze. Clo upośledza ciało żółte oraz zeżera, dosłownie endometrium.
Koniecznie trzeba się wspomagać duphastonem.
Dziwni Ci lekarze teraz, tacy beztroscy
Ja jak zaczynałam z clo, to tez wiązałam z nim ogromne nadzieje. Ale dupa, właśnie mija 3ci cykl niedługo 4ty cykl z Clo. Już nie chciałam, ale ginka mnie namówiła na podwójną dawkę, a do tego dołożyła czopki na pekanie pęcherzyków, no zobaczymy eh
Ale może Wam się uda, Clo w sumie jest bardzo skutecznym lekiem, aby pęcherzyki pękały to siup, dzidziMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:A mój dzień mija tak, że chyba sobie kupię flaszkę za chwilę...
Odebrałam wyniki cytologii... no i jakbym miała mało problemów to cytologia niefajna, trzeba leczyć i to, ale to już przerabiałam, więc nic nowego, tylko szkoda, że wszystko na raz mi się pier***i -
Ewelina23 wrote:Szybko kochana wyleczysz i bedzie dobrze
Wiem Słońce! Ja to ogólnie twarda baba jestem Zresztą Ty widzę też. Tylko za dużo się tego nawarstwia czasem i za duży ciężar.
No i tym samym wracając do astrologii... liczę na to, że jak nadejdzie Nowy Rok to zabłyśnie jakaś nowa gwiazdka na niebie dla mnie i dla Was!!!
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem cos o tym tez tak mam nie raz jak by bylo malo problemow to jeszcze jeden sie znajdzie ale to zawsze jest pod gore abysmy pozniej mogly spokojnie schodzic w dol
-
Hej!!
Wczoraj dotarłam do domku. Byłam wykończona. W sumie praktycznie 24 godziny w podróży podczas @ Ale przeżyłam, nawet nie zdążyłam odespać, nie wyrabiam ze wszystkim i nie ogarniam niczego. Postanowiłam nie nadrabiać, bo zbytnio nie mam na to czasu i weny. Życzę miłego wieczorka