Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Lucy, ja teraz byłam na podwójnej dawce CLO i jak byłam wczoraj na monitoringi, to gin powiedziała, że jest dużo pęcherzyków i że się boi, że mogę być przestymulowana. W sobotę idę znowu na usg i zobaczymy, czy oprócz jednego inne też rosną.
Bo co za duzo to tez niezdrowo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to zalezy co lubia...
moja mama uwielbia kolczyki z zielonymi i niebieskimi oczkami... ale zawsze je gubi wiec teraz kupilam jej z niebieskim i bialymi oczkami z zapieciem angielskim... mam nadzieje ze teraz nie zgubi... tani i na 100% praktyczny... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka10222 wrote:a z mezem to kupilismy sobie tablet tak razem drogi wiec prezent dla obojga... chociaz czasem sa klutnie ( normalnie jak dzieci) heh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez.... zawiesza sie... i w ogole.. dobry zeby sobie pograc w gry:) ale nie lubie siedZiec na necie w nim... a nie nalezal do tanich wic myslalam ze lepiej sie sprawdzi... troche zaluje ze dalam sie namowic... ale juz po ptokach jak to sie mowi:P
-
Anka10222 wrote:ja tez.... zawiesza sie... i w ogole.. dobry zeby sobie pograc w gry:) ale nie lubie siedZiec na necie w nim... a nie nalezal do tanich wic myslalam ze lepiej sie sprawdzi... troche zaluje ze dalam sie namowic... ale juz po ptokach jak to sie mowi:P
Temat tablet dla mnie też dość aktualny... Też kupiliśmy lepszego(z miesiąc temu) i też traktowany jest jako prezent na gwiazdkę, żeby mieć czyste sumienie;)Mój M wyjeżdża i zabiera mi laptopa, więc jestem zdana tylko na tablet, ale jest ok, przywiązałam się do niego