Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martii wrote:Temat tablet dla mnie też dość aktualny... Też kupiliśmy lepszego(z miesiąc temu) i też traktowany jest jako prezent na gwiazdkę, żeby mieć czyste sumienie;)Mój M wyjeżdża i zabiera mi laptopa, więc jestem zdana tylko na tablet, ale jest ok, przywiązałam się do niego
Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was kochane,ja dzis tez ostatni dzien w pracy przed swietami i po pracy wyjazd do Polski,ale sie ciesze:)chcialabym Wam zyczyc wesolych swiat,zabawy w sylwestra do bialego rana i oby przyszly rok przyniosl nam to czego wszystkie tutaj tak pragniemy:)
-
Ja to najchętniej wzięłabym wolne do 8, miałabym ponad 2 tyg., ale nie da rady:) Się cieszę, bo w tym roku nie miałam porządnego urlopu, więc jestem tak styrana, że głowa boli. Trzeba podładować akumulatory i w przyszłym roku już wakacji nie odpuszczę..
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Witam Was kochane,ja dzis tez ostatni dzien w pracy przed swietami i po pracy wyjazd do Polski,ale sie ciesze:)chcialabym Wam zyczyc wesolych swiat,zabawy w sylwestra do bialego rana i oby przyszly rok przyniosl nam to czego wszystkie tutaj tak pragniemy:)
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Witam Was kochane,ja dzis tez ostatni dzien w pracy przed swietami i po pracy wyjazd do Polski,ale sie ciesze:)chcialabym Wam zyczyc wesolych swiat,zabawy w sylwestra do bialego rana i oby przyszly rok przyniosl nam to czego wszystkie tutaj tak pragniemy:)
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki!
Maniuś, wszystkiego dobrego na ten Święta! Zasłużonego dopoczynku wrodzinnym ciepełku!
Olka, nie mam pojęcia co mogłabym Ci doradzić Bo każda osoba inna. Ja sobie z mężem od jakiegoś czasu nie robię prezentów, jeśli już to kupujemy wspólnie coś bardzo praktycznego a z moją mama to bardzo różnie. Skórzane rękawiczki, kosmetyki, fajna bluzka, raz nawet kupiłam rodzicom biovital, a z rodzeństwem zrzuciliśmy się na porządny płaszcz.Maniuś lubi tę wiadomość
-
Coś wymyślę, muszę..
Zawsze wszyscy wszystkim robiliśmy symboliczne prezenty, kupa kasy na to szła, a każdy dostawał w sumie pierdy i w tym roku, pierwszy raz zrobiliśmy losowanie i każdy robi jednej osobie, ale konkretny, określony kwotowo prezent, więc muszę się wysilić. Pół prezentu dla mamy mam, ale coś muszę dokupić. W tamtym roku fajną tunikę ode mnie dostała, a teraz nie mam pomysłu
A z chłopami zawsze mam ciężko Miałam super prezent wymyślony dla mojego to go sprzedałam mamie i wcześniej mu to kupiła (wylosowała mojego M), jeszcze nie taki jak chciałam, lepszy miałam upatrzony i w efekcie zła jestem i zostałam bez pomysłu:( Tablety to nie mój zasięg cenowy. Nie obrażając, jak czytam jakie tu dziewczyny robią zakupy to tylko zazdroszczę zarobków, mnie na takie rzeczy nie stać, ale zupełnie mi to nie przeszkadza. A już na pewno nie robiłabym takich prezentów dzieciom, bo mam dość sztywne poglądy na ten temat.
Dzięki za podpowiedzi, pewnie coś mi wpadnie w oko w sklepie, ale stresuje mnie to że nie mam pomysłuCzarna94, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
Ostatni dzień w pracy, ale wieczorem muszę wrócić na firmową wigilię, a mam tyle spraw do załatweinia jeszcze nie wiem jak ogarnę ehhh
Macierzanka ja z 15? A Ty?
My też nie robimy sobie prezentów ostatnio, tylko kupujemy to co jest potrzebne albo co chcemy. po ślubie sobie mieliśmy mały budżet na gadzet dla siebie mój oczywiście w wędki kolejne zainwestował a ja w lustrzanke A do tego mój ma takie pomysły czasami, jakie to cuda nie są mu potrzebna, że powątpiewam żebym trafiła