Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Pa santoocha
Sylvka co porabiasz ?
Ja Landrynka coś zaczynam pichcić. Coś z niczego hehe:) A pozatym relaksuje się przed pracą...3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Fidelissa wrote:Próba imprezy bo maź sie rozchorowal i rozsyła wirusy....nieporzadane:))
Próba generalna? To kiedy będzie premiera imprezy?
Właśnie, jakby chociaż inne wirusy rozsyłał hehe:D
Fidelissa lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
santoocha wrote:Wywiało wszystkie...
Test bladzioch, to jeszcze nie teraz.
Jeszcze nie trzeba testować autka. Mam nadzieję, że w poniedziałek się uda
No cisza straszna. Jak coś tu się dzieje i moge polukac to mi ssybciej czas w robocie leciDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hej Kobietki!
Wpadłam na chwilkę tylko. Cały weekend zaplanowany na maxa, więc ciężko mi będzie znaleźć chwilkę.
Byłam wczoraj na tej zumbie. Re we la cja! Mówię Wam dziewczyny jaka to jest dobra zabawa Instruktorka na początku zapytała się czy jest ktoś nowy, a że ja z koleżanką byłam to kroki powoli pokazywała . Bardzo fajne zmęczenie po takim wyskakaniu się no i tak jak mówiłam, kupa śmiechu była z naszej nieporadności
Santoocha, też auto kupiliśmy, peugeota 307 z 2005r. W końcu jesteśmy niezależni i nie trzeba się autobusami i pociągami tłuc.
Co do moich starań to tamten cykl poszedł na marne. Jak zawsze miałam cykle 32-35 dniowe, to teraz 26 dnia już okresu dostałam i to tak niespodziewanie jak nigdy! Nic nie czułam, wróciłam z pracy ja do łazienki a tam niespodzianka ;/
Życzę Wam udanego i słonecznego weekendu! :*