Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati89 wrote:Hej kobitki co słychać? Mam pytanko,@ skończyła mi się jakies 3 dni temu i przed wczoraj miałam jeszcze takie plamienie, wczoraj nic, a dzisiaj na bielixnie zobaczyłam śluż z krwia. Nie wiem czy to jakaś pozostałość czy coś inengo.
A ile dni masz zwykle cykl?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Kasiula09 wrote:Nati u mnie tak bywało że jak @ sie kończyła było plamienie ze dwa dni na nastepny dzień nic i znowu plamienie ale już niewielkie, u mnie to było normalne nie wiem jak u Ciebie czy tez tak miałaś czy to pierwszy raz
-
Nati89 wrote:hmm, teraz sie uregulował i przez ostatnie dwa miałam 34 dniowy cykl
To niestety nie pomogę bo jeśli mialabys krotkie cykle to mogloby oznaczać że twoj organizm przygotowuje sie już do owulacji. U niektórych kobiet okres plodny zaczyna sie juz zaraz po skonczeniu okresu albo nawet przy koncowce krwawienia. Wtedy sluz plodny miesza sie z krwia miesiaczkowa i trudno go zauwazyc. Myslalam ze wkasnie tobie sie udalo go zauważyć. Ale przy takim cyklu dkuzszym to chyba malo prawdopobone.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Hey ja tak mialam . Ze co drugi albo co 3 dzien czy po plamilam . Okazalo sie ze to nadzerka i to z niej plamilam . Pisze z tel
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Ja też niby mam nadżerkę, ten lekarz u, którego teraz jestem powiedział, że to nic strasznego, wiekszosc kobiet ma takie cos, ale moze faktycznie to pozostalosc po okresie, zobacze jeszcze jutro czy cos bede miec, w sumie zdziwiłam się bo krótki okres teraz miałam 3 dni miesiaczki normalnej krwi, a kolejne 2 to takie brudzenie, i używałam już wkładki.
-
Ewelina23 wrote:No zobacz co bd dalej. Ja mam nadzerke 1stopnia. I jak poszlam to dal mi leki na to i na torbiela
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki! Jak mija dzień?
Ja jestem potwornie niewyspana i mam oczka popękane jak te stworki w bajkach
dokładnie takie:
I chyba Was odwiedzę później
Jakieś nowości? Jak się dzisiaj czujecie?
Dla ciekawostki powiem, że dzisiaj spałam ok.3h w nocy i jak mierzyłam tempkę to wcale się nie podniosła z tego powodu, a zwykle tak jest
Pozdrawiam Was wszystkie! Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 16:26
-
Hej Macierzanka, hej santocha, zasnęłam przy lapku hehe, ale obudził mnie mój ginekolog, który do mnei oddzwaniał, bo wcześniej nei odbierał, nie pwoiem jestem w szoku, ze się fatygował. Ja dzisiaj strasznie senna jestem, może dlatego, ze dużo dzisiaj załatwiałam i chodziłam