Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczarna164 wrote:To dobrze,że mężusia wykorzystałam w tą srodę
A powiedz mi bo test mi owu dziś wyszedł najmocniejszy ze wszystkich.Jak to interpretować??no i jajniki naparzają jak szalone?
Na moich testach owulacyjnych jest napisane, że po pierwszym pozytywnym wyniku nie powinno się powtarzać testów ( mogą wychodzić pozytywne przez kilka dni, ponieważ poziom LH może powoli spadać). Chociaż to nie jest regułą. Od pozytywnego wyniku owulka powinna wystąpić do 24-36 godzin. Im kreska testowa ciemniejsza tym owulka bliżej
A jak jajniki bolą to bardzo dobry znak. Ja tak mam w każdym cyklu
Zobaczymy jak jutro z tempką i jaki będzie śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 19:15
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Kasia, myślę że miałaś w 18, albo nawet w 19dc.
Czekaj i notuj. Może jutro już się okaże.
A wiecie, że podobno już przyleciały bociany do Polski? Rosną nasze szanse
Trzeba je przycisnąć!santoocha, Laura, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:U mnie na domu niestety żaden nie pomieszkuje
Ale we wsi ich sporo, może któregoś zwerbuję!
U sasiada przyszlo na swiat malenstwo w pazdzierniku. A u nas sie zacznie w tym rokusara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie wszytko w porzadku przynajmniej narazie bylam dzisiaj u endo gina powioedzial ze jesli o mnie chodzi to wyglada optymistycznie i dal skierowanko na badanko hormonkow i mezowi na nasienie...ogolnie pozytywnie bo powiedzial ze jak sie juz tyle staramy to nalezy pomoc jestem nastawiona pozytywnie ale co bedzie dalej zobaczymy
Ania07, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jutro śpię do bólu, później biorę się za sprzątanie i jadę do znajomej, żeby mi pomogła dokumenty powypełniać, bo się staramy o dofinansowanie.
Później jak będzie pogoda to standardowo na rower a wieczorem do teścia na urodzinysara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Ja jutro śpię do bólu, później biorę się za sprzątanie i jadę do znajomej, żeby mi pomogła dokumenty powypełniać, bo się staramy o dofinansowanie.
Później jak będzie pogoda to standardowo na rower a wieczorem do teścia na urodziny