Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, hej... nowym zafasolkowanym wielkie gratulacje! ach, coraz was więcej, ale to sama radość, bo i nadzieja dla nas, starających się. U mnie 5 dzień wysokich tempek (takich to nie miałam, poza przeziębieniem), ale brunatny śluz już jest, więc @ za rogiem, no może na bliskiej ulicy
A jak wam mija dzionek?
Dziś miałam chętkę na truskawy i... zrobiłam biszkopt z truskawkami i galaretką A CO!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 18:34
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Plany na weekend blizej nie okreslone
Moj maz dzis mial wolne, ja pojechalam do pracy na kilka godz,wracam...a tu co?? Wielkie porzadki, odkurzyl, umyl itp i nawet wode w rozyczkach wymienil! Bardzo mile zaskoczenie
Kochane moje, musze Was lekko ochrzanic! Zauwazylam, ze wiele z Was kupuje teraz truskawki. Przeciez one w zimie sa najbardziej naprane chemia, hodowane w warunkach bezglebowych... -
Melula mimo wszystko trzymam kciuki zeby malpa za rogiem zrobila tyl zwrot i pomaszerowala gdzies daleko. Trzeba miec nadzieje
Misty, kochanego masz meza w takim razie. Mnie z kolei jutro czeka wielki dzien sprzątania bo w tygodniu niestety malo czasuDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyWitam wieczorową porą
Mam chwilkę, żeby z Wami posiedzieć. U mnie tempka powoli idzie w dół. Ovu przesunęło owulkę z 28dc na 23 tak jak myślałam, że mogłaby być
Brzuch zaczął boleć, jajniki dają o sobie znać więc lada dzień i będzie @
Jak Wam dzień minął?
Kasia gratuluję ;* spokojnej ciąży i dużo zdrówka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLili266 wrote:Hej
niestety @ przyszła do mnie Macierzanka wpisz mnie na testowanie na 20 marca.
Kurcze do nowej lekarki idę 19 marca mam nadzieję, że mnie nie zaleje wcześniej...
Nie jestem na bieżąco, ale widzę, że dobre wieści były gratuluję zafasolkowanej
Lili przytulam mocno i życzę zieloności w nowym cyklu :*Lili266, dżona lubią tę wiadomość
-
Czarna na moje niewprawione jeszcze oko to owulka może być jakoś za chwilę. Jeśli śluz masz rozciągliwy to najlepszej jakości jest więc to może być szczyt śluzu.
Ale musisz poczekać kilka dni i zobaczyć co będzie z tempka. Owu zazwyczaj zauważa się wstecz jeśli test masz na plus to znaczy że do 36h powinna być, pod warunkiem, że jutro będzie już test negatyw.dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Masz podobny wykres do mojego poprzedniego of zaznaczy Ci owulkę w 18 dc, jak dalej tempka będzie rosła
A powiedz mi bo test mi owu dziś wyszedł najmocniejszy ze wszystkich.Jak to interpretować??no i jajniki naparzają jak szalone?Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
obstawiam na 18dc, ale musisz poczekać i zobaczyć jak ukształtują się kolejne tempki i śluz
hej dziewczyny, ja tylko na chwilę zaglądnełam, bo mam wreszcie męża w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 19:12
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Czarna na moje niewprawione jeszcze oko to owulka może być jakoś za chwilę. Jeśli śluz masz rozciągliwy to najlepszej jakości jest więc to może być szczyt śluzu.
Ale musisz poczekać kilka dni i zobaczyć co będzie z tempka. Owu zazwyczaj zauważa się wstecz jeśli test masz na plus to znaczy że do 36h powinna być, pod warunkiem, że jutro będzie już test negatyw.
Dzięki za odp.dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czarna164 wrote:A jeszcze jedno pytanie na koniec.To normalne,że temp. nie skoczyła od razu bardziej do góry tylko tak powoli sobie wzrasta??
moze tak być, nie zawsze jest widoczny duzy skok i tak jak dziewczyny pisały musisz obserwowac objawy jeszcze parę dni100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny