Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ze śmiercią tak to już jest, że nikogo nie ominie, takie życie, ale ciężko gdy tracimy kogoś bliskiego. Moja mama zmarła mając 40 lat w domu i to ja byłam tego świadkiem, uczucie nie do opisania, ale chorowała długo i już pod koniec to nie było życie tylko męczarnia, więc tłumaczyłam sobie, że dla mamy teraz jest lepiej bo nie cierpi. Ale marne to pocieszenie, gdy dchodzi najbliższa osoba...
Bursztynko dziękuje, ja nie wiem co mi jest.Może to ze zmęczenia ...
Dziękuję dziewczyny, M. już śpi. Myślę, że mały seksik poprawiłby mi humorek. Ale niech śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 22:38
-
sara_nar wrote:Hej kochane. ZDAŁAM. ale jakoś nie potrafię się dzisiaj z tego cieszyć. Przede mną 3 osoby nawet z placu nie wyjechały. Pogoda paskudna była, a jak już wracałam z Wordu to piękne słońce wyszło. Jak chodzę to strasznie lewy jajnik mnie pobolewa. Z tego niewyspania myślałam, że dzisiaj wtorek i miałam nadzieję na wizytę u gina. ...trudno może pójdę w poniedziałek. Z przyjacielem się nie spotkałam, jakoś wisielczy humor mam, M.mnie wkurzył, beczeć mi się chce.... aj szkoda gadać.
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, w zeszłym cyklu wszędzie widziałam objawy ciąży i w tym miesiącu obiecałam sobie że nie dam się wkręcić.
Od tygodnia boli mnie jakoś nadgarstek i postanowiłam poszperać po necie o co może chodzić. Namierzyłam, że to może być zespół cieśni nadgarstka i czytam pierwszy artykuł i m.in. piszą że często występuje w ciąży.
No myślałam że prychnę w laptopa, że bolący nadgarstek może być objawem ciąży
Doczytałam później że to około III trymestru dopiero a mi to chyba od pracy przy komputerze coś się porobiło. Obawiam się że jak w kolejnym tygodniu mi ten ból nie przejdzie to udam się do lekarza jakiegoś chyba na początku rodzinnego. Może wystarczy odpoczynek ręki od myszki przez parę dni. Nie chcę żadnych leków wsuwać teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 22:51
sara_nar, Fidelissa, santoocha, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Hej. Sara gratulacje - pamiętam swoją radość po zdaniu - jak Pan powiedział, że wynik pozytywny to się zapytałam słucham? a potem na pewno?
znalazłam wózek dla dzidziucha - zakochałam się i nie ma wyjścia musi być taki właśnie taki kolor chcę
http://allegro.pl/wozek-emmaljunga-nitro-city-3-w-1-wyposazenie-i3982143406.html
Kochana ładny wózeczek ale drogi.sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Aniu , santoocha troszkę ciężko bd bo obowiązki ale jak mój jest w domu to troszczy się więc mam nadzieję że się wyleczę niedługo . A niedawno byłam już chora , miałam grypę a tu znów
My też mamy taką nadzieję dużo zdrówka Kochana -
nick nieaktualny
-
Doczekałam się postów 259 Lików 260 ale santoocha i Misty i tak są nie do `pobicia`. Tym badziej Misty ( bo jest w ciąży)
M. podniósł głowę i oczywiście : " Z kim ty tam piszesz" mówię, że na forum. " A o czym to tam pisać?" powiedziałam, żeby się nie interesował, bo to babskie sprawy.Lena87, XxMoniaXx, Fidelissa, Misty87, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zmykam, może wcisnę w siebie trochę jedzenia, bo dzisiaj o 11 serek danio zjadłam i po 15 banana. Mam zrobioną sałatkę ze szpinakiem, papryką, fetą i pestkami słonecznika. Uśmiecha się do mnie z lodówki
Dobrej nocy i erotycznych snówFidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Lena taki dzień dzisiaj nie za dobry dla wszystkich
Hej Fidelissa
Wiem, że nie zawsze są pogodne dni .. i dobre wiadomości ..
My również w środę nie dostaliśmy dobrych wiadomości .. ale trzeba żyć dalej
i korzystać z tego co jest Nam daneFidelissa lubi tę wiadomość