Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kejti91 wrote:Ja tez tykko czytalam
. Ostatnio wyczytalam ze podobno po 1 porodzie to sie troche poprawia
tyle dla nas nadziei!
no to dzialamy! dzidzius dobry na wszystkosame zalety
mi to ciaza nawet endometrioze zahamujeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 22:11
kejti91, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Dziękuję Wam dziewczyny:* 72 lata,chorowała już i w szpitalu leżała ale nikt się nie spodziewał bo jutro do domu miała wyjść...i jeszcze wczoraj normalnie rozmawiała a dzisiaj...eh
takie to życie... tyle tracimy nerwów, stresu i wszystkiego a nigdy nie wiadomo kiedy to się skończy... przepraszam,że taki nastrój w piątek wprowadzam,już nic nie piszę...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:po tabsach szło tak 50 dniowy, 39 , 37 .. przed tabletkami miałam 30 dniowe około.
ja tez mialam bardzo dlugie cykle nawet do 60 dni. mi ginka przepisala na razie niepokalanka, bo niechiala mi zadnych hormonow na razie dawac i musze powiedziec ze sie skrocily -
Katha81 wrote:no to dzialamy! dzidzius dobry na wszystko
same zalety
mi to ciaza nawet endometrioze zachamuje. Chociaz teraz mi cos tak skacze to TSH... ale 12 marca mam wizyte takze skonsultuje
Katha81 lubi tę wiadomość
-
mi tez anty cere poprawiły .. miałam śuper .. a po odstawieniu masakra.... byłam u dermatologa półtorej mies temu .. tabl mi nie dała bo powiedziałam ze sie staramy o dziecko i nie chce tam znów czegos zaburzyc i mi dała tylko maść .. teraz ide na kontrole w marcu
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dziękuję Wam dziewczyny:* 72 lata,chorowała już i w szpitalu leżała ale nikt się nie spodziewał bo jutro do domu miała wyjść...i jeszcze wczoraj normalnie rozmawiała a dzisiaj...eh
takie to życie... tyle tracimy nerwów, stresu i wszystkiego a nigdy nie wiadomo kiedy to się skończy... przepraszam,że taki nastrój w piątek wprowadzam,już nic nie piszę...
Nigdy nie wiadomo co przyniesie "jutro"takie niestety jest życie. Nie mamy na to wpływu. Bardzo mi przykro
wyrazy współczucia ..
I nie przepraszaj .. zawsze jest dobrze się wygadać. Będziemy Cię wspierać w tych trudnych chwilachkejti91, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Wiecie to tak jeszcze nie dociera... mama płacze, ale tez jeszcze nie do końca w to wierzy... ale usnęła spokojnie, więc teraz jest z rodzicami i juz nie cierpi .
wspolczuje naprawde, u mnie wujek 3 tygodnie temu zginal w wypadku samochodowymcala rodzina byla w szoku
trzymaj sie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny