Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nooo mam nadzieje dziewczyny że dla was to dobry znak ja myślałam że zeszły cykl będzie tym udanym .. były bóle jak na @, bóle glowy , ból prawego jajnika (myślałam że oszalał) a jednak @ przyszła ale może dla Was to edzie ten szczęśliwy i oby tak było trzymam kciukasy mocnooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 21:41
Katha81 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:nooo mam nadzieje dziewczyny że dla was to dobry znak ja myślałam że zeszły cykl będzie tym udanym .. były bóle jak na @, bóle glowy , ból prawego jajnika (myślałam że oszalał) a jednak @ przyszła ale może dla Was to edzie ten szczęśliwy i oby tak było trzymam kciukasy mocnooo
Dobrze ze nie mam zadnego testu w domuKatha81 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:nooo mam nadzieje dziewczyny że dla was to dobry znak ja myślałam że zeszły cykl będzie tym udanym .. były bóle jak na @, bóle glowy , ból prawego jajnika (myślałam że oszalał) a jednak @ przyszła ale może dla Was to edzie ten szczęśliwy i oby tak było trzymam kciukasy mocnooo
ja Tobie Monia rowniez bardzo kibicujeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 21:44
-
kejti91 wrote:Ja sobie to mniej wiecej tak dziele czy juz kiedys przed @ tak mialam czy nie. Nigdy tych jajnikow nie czulam. Zawsze cale podbrzusze odrazu, no nic- jestem cierpliwa
Dobrze ze nie mam zadnego testu w domukejti91 lubi tę wiadomość
-
Mnie od ładnych paru dni ciągle pobolewa brzuch, co zjem to czuje jak mi bulgocze i przelatuje, wrr. Jajniki mnie pokłuły trochę od owulki ale od wczoraj jakby już coraz mniej. Martwię się, że za szybko skończyliśmy serducha. ALe mojego coś wtedy brzuch bolał. A teraz na mnie przeszło. U nas w pracy był w tamtym tygodniu wysyp jelitówki. Ogólnie jest za ciepło i nie ma mrozów więc zarazki się nie wytłukły i tak łażą po ludziach. Znowu jest wysyp rotawirusa u dzieci.
-
Bursztynka wrote:Mnie od ładnych paru dni ciągle pobolewa brzuch, co zjem to czuje jak mi bulgocze i przelatuje, wrr. Jajniki mnie pokłuły trochę od owulki ale od wczoraj jakby już coraz mniej. Martwię się, że za szybko skończyliśmy serducha. ALe mojego coś wtedy brzuch bolał. A teraz na mnie przeszło. U nas w pracy był w tamtym tygodniu wysyp jelitówki. Ogólnie jest za ciepło i nie ma mrozów więc zarazki się nie wytłukły i tak łażą po ludziach. Znowu jest wysyp rotawirusa u dzieci.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:Mnie od ładnych paru dni ciągle pobolewa brzuch, co zjem to czuje jak mi bulgocze i przelatuje, wrr. Jajniki mnie pokłuły trochę od owulki ale od wczoraj jakby już coraz mniej. Martwię się, że za szybko skończyliśmy serducha. ALe mojego coś wtedy brzuch bolał. A teraz na mnie przeszło. U nas w pracy był w tamtym tygodniu wysyp jelitówki. Ogólnie jest za ciepło i nie ma mrozów więc zarazki się nie wytłukły i tak łażą po ludziach. Znowu jest wysyp rotawirusa u dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 21:48
-
Katha81 wrote:ja sumie chyba samego klocia jednego jajnika tez niemialam, zawsze byly przy tym inne bole..brzucha lub drugiego jajnika albo krzyza wiec moze tym razem sie uda
-
kejti91 wrote:7 miesiecy, teraz mamy 8 cykl. A ty?
my sie zdecydowalismy tak naprawde w marcu 1013, ale pierwsze 3 miesiace to chyba niemialam pojecia kiedy dni plodne a kiedy nie. Jak sie pozniej wszystkiego nauczylam okazalo sie ze kochalismy sie zawsze w dni nieplodne. Potem mialam bardzo dlugie chyba bezowulacyjne cykle i mialam przerwe bo dostalam przepukline i musialam byc operowana. Wiec tak intensywnie to sie staramy od wrzesnia. 5 cykl. -
nick nieaktualny