Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha81 wrote:my sie zdecydowalismy tak naprawde w marcu 1013, ale pierwsze 3 miesiace to chyba niemialam pojecia kiedy dni plodne a kiedy nie. Jak sie pozniej wszystkiego nauczylam okazalo sie ze kochalismy sie zawsze w dni nieplodne. Potem mialam bardzo dlugie chyba bezowulacyjne cykle i mialam przerwe bo dostalam przepukline i musialam byc operowana. Wiec tak intensywnie to sie staramy od wrzesnia. 5 cykl.
-
kejti91 wrote:Ooo ja tez! Zawsze przed @ juz tydzien wczesniej tak mnie boli krzyz ze szok! Wtedy tylko termofor pomaga dzis w sumie tez mam termofor ale nogi tylko grzeje
ja tak naprawde to bol krzyza mam co miesiac przed @ -
Kaśka28 wrote:W tamtym tygodniu polowa dzieci w przedszkolu miala jak nie sraczke to wymioty wiec to wisi w powietrzu
U nas w dziale w zeszłym tygodniu co trzecią osobę zmogło i to tylko rodziców co mają dzieciaki. -
mie też bardzo bolał brzuch w tą @ .. ale ja przed tabl też miałam tak sile bóle że masakra.. jak chodziłam jeszcze do technikum to sie zwalniac musiałam bo myślałam ze idąc po schodach sie przewróce.. myślałam że po tabsach mi te bóle przejdą , ale jak widać nie przeszły..
-
kejti91 wrote:Ehhh jak sobie pomysle o tych moich bolach to juz mi slabo w zeszlym miesiacu to byl koszmar. Nie bylo mnie w domu, wracalam samochodem i juz myslalam ze nie dojade
a Tobie cos dolega? bo ja mam lekka endometrioze, ktora stwierdzili mi podczas operacji przepuklinya takze tylozgiecie macicy i czytalam ze przy tylozgieciu czesto wystepuja bole krzyzoweWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 21:59
-
Katha81 wrote:a Tobie cos dolega? bo ja mam lekka endometrioze, ktora stwierdzili mi podczas operacji przepuklinya takze tylozgiecie macicy i czytalam ze przy tylozgieciu czesto wystepuja bole krzyzowe
Mnie jak mialam 19 lat to gin przepisala tapsy ze niby te bolesne @ mialy po tym przejsc... nietety nic to nie dalo. Ja czasami potrafie zemdlec z bolu... -
XxMoniaXx wrote:ale z drugiej strony to sie ciesze bo mi cykl wraca do normy.. no święty czas juz poł roku jest jak odstawiłam.. oby jeszcze długośc też wróciła bo jak na razie jest o tydzień za długi
-
Ja tak z perspektywy czasu to w anty widziałam u siebie tylko jeden pozytyw - idealna cera. Już w tym miesiącu widzę tu grudkę, tam krostkę. Tu coś się buduje, tam próbuje.
A teraz jak biorę jeszcze duphaston to mam cały czas wzdęty brzuch i się wkurzam jak się ubieram rano. I do tego na wieczór mam takie gazy, że to aż niemożliwe jest. Ble. -
Katha81 wrote:ja jeszcze nie zemdlalam ale mam takie bole ze malo brakuje
to jednak chyba tylozgiecie, jestes pierwsza dziewczyna z ktora pisze, ktora to ma. Zawsze tylko ogolnie o tym na necie czytalam.. -
kejti91 wrote:No to moze cos poradzi. Byle nie wpadla tylko na tabsy!
-
Dziękuję Wam dziewczyny:* 72 lata,chorowała już i w szpitalu leżała ale nikt się nie spodziewał bo jutro do domu miała wyjść...i jeszcze wczoraj normalnie rozmawiała a dzisiaj...eh takie to życie... tyle tracimy nerwów, stresu i wszystkiego a nigdy nie wiadomo kiedy to się skończy... przepraszam,że taki nastrój w piątek wprowadzam,już nic nie piszę...