X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się dzieje ? :/

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ah no zaczynam dopiero czytac i chcialam odpisac zeby pozniej nie ominac . Bo dzis mam taki dzien ze szkoda gadac
    :/
    A co się dzieje ?

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak patrzę teraz na allegro ciuszki dla noworodków bo znajoma w maju rodzi i chcieliśmy coś kupić i nie wiem co wybrać

http://allegro.pl/e-d-wyprawka-niemowleca-6-czesciowa-roz-62-mix-i3979924028.html

http://allegro.pl/komplecik-niemowlecy-wyprawka-7-czesciowa-i3965794343.html

na razie takie znalazłam
    woałabym ten pierwszy bo śpioszki są rozpinane w kroku więc będzie miała wygodniej z przebieraniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 15:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie moge zalatwic dzwonie od samego rana do gp a gp to jest lekarz rodzinny i położnik no i wyslali mi ze szpitala papiery zeby wpisac gp no i szukam dzis od rana ale wiekszosc pracyje 3 razy w tyg i nadodatek po 2 h no szaleja z godzinami pracy . A musze jak najszybciej to zalatwic bo musze im odeslac zeby mi wyznaczyli wizyte

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Dziewczyny tak patrzę teraz na allegro ciuszki dla noworodków bo znajoma w maju rodzi i chcieliśmy coś kupić i nie wiem co wybrać

http://allegro.pl/e-d-wyprawka-niemowleca-6-czesciowa-roz-62-mix-i3979924028.html

http://allegro.pl/komplecik-niemowlecy-wyprawka-7-czesciowa-i3965794343.html

na razie takie znalazłam
    woałabym ten pierwszy bo śpioszki są rozpinane w kroku więc będzie miała wygodniej z przebieraniem
    Ja wczoraj znalazlam lozeczno na alegro wstawialam je wam i bedziemy z alegro zamawiac bo jest lepsze bo te co mielismy kupowac nie ma z boku jak by polek malych i nie ma daszku

• Magdas Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne:) to pierwsze mi się bardziej podoba:) ale powiem Ci ,że trochę ryzykowne kupowanie takich małych my kiedyś kupiliśmy dla koleżanki dziecka rozm 62 a okazalo się,że rozmiar rozmiarowi nie równy i okazało się za małe chociaż dziecko nosiło chyba 54. Więc nauczona tym doświadczeniem kupuję większe ubranka na później bo one zawsze się przydadzą albo jakąś zabawkę:)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja wczoraj znalazlam lozeczno na alegro wstawialam je wam i bedziemy z alegro zamawiac bo jest lepsze bo te co mielismy kupowac nie ma z boku jak by polek malych i nie ma daszku
    Mogłabyś mi linka podać ;) bo nie widziałam a dobre jest takie s półeczkami

• Magdas Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Nic nie moge zalatwic dzwonie od samego rana do gp a gp to jest lekarz rodzinny i położnik no i wyslali mi ze szpitala papiery zeby wpisac gp no i szukam dzis od rana ale wiekszosc pracyje 3 razy w tyg i nadodatek po 2 h no szaleja z godzinami pracy . A musze jak najszybciej to zalatwic bo musze im odeslac zeby mi wyznaczyli wizyte

o kurcze to nie ciekawi... Ale dziwne,że tak krótko pracują

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Fajne:) to pierwsze mi się bardziej podoba:) ale powiem Ci ,że trochę ryzykowne kupowanie takich małych my kiedyś kupiliśmy dla koleżanki dziecka rozm 62 a okazalo się,że rozmiar rozmiarowi nie równy i okazało się za małe chociaż dziecko nosiło chyba 54. Więc nauczona tym doświadczeniem kupuję większe ubranka na później bo one zawsze się przydadzą albo jakąś zabawkę:)
    A no właśnie tylko że wyczytałam i ona mówiła że bd brała 62 więc tak pomyślałam że też taki kupię ale mówisz że lepiej większe ? To jaki rozmiar 68 ?
    zabawki wolę nie bo nie wiem jaką ani nic :P
    tez wolę to pierwsze no i plus to rozpinanie w kroczku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 15:35

• santoocha Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba pierwszy zestaw, wzór lew i żyrafka :)

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka te drugie też mają rozpinane i to są fajne zestawy i elegancko wyglądają na prezent :)

Ewelina to jakaś masakra... 2h pracy, no kto to widział ... i jak tu się leczyć i rodzić... musisz jakoś dać radę Kochana :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Mogłabyś mi linka podać ;) bo nie widziałam a dobre jest takie s półeczkami
    kieszonkami zle napisalam rozne kolory sa

http://allegro.pl/maxx-wypas-lozeczko-turystyczne-kojec-wibra-i3962209596.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 15:38

• Magdas Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    A no właśnie tylko że wyczytałam i ona mówiła że bd brała 62 więc tak pomyślałam że też taki kupię ale mówisz że lepiej większe ? To jaki rozmiar 68 ?
    zabawki wolę nie bo nie wiem jaką ani nic :P
    tez wolę to pierwsze no i plus to rozpinanie w kroczku
    Ja Ci w rozmiarach no myślę 68 lub 72 chyba tak jest po kolei nie wiem :D
    A my teraz kupiliśmy zabawkę taką maskotkę i ma takie szeleszczące uszy i trąbę piszcząće uszy i metki ponoć to dzieci lubią więc pewnie będzie się bawić kiedyś;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dzwonilam i nikt nie odbieral jaja sobie robia ze tyle pracuja jutro bede dzwonic od 13 do 15

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Mi się podoba pierwszy zestaw, wzór lew i żyrafka :)
    ja bym kupiła tą ( ECRU Kocham moją mamusię i tatusia ) :)

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gdzie ta Ania :P niecierpliwie się jakbym to ja testowała :P

Ania07 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa Ewelinko to no ładne ładne jednak ja wolę takie drewniane ale powiem szczerze że na jakiś wyjazd to może kupimy i takie też :)

Magdas no to taki 68 zamówię :)
    przedszkolanko no też właśnie tak myslę że dobry taki komplecik jest chyba dwa zamówię i dla siebie ;P hihi nie mogę się oprzec :D
    a nie zauważyłam tam rozpinania na tych drugich

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    No i gdzie ta Ania :P niecierpliwie się jakbym to ja testowała :P
    uciekła nam albo zrobia test i teraz nie dowierza ;p że dwie krechy :)

przedszkolanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

• Natu93 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dzie2czynki moj wykre jest mega glupi jakis=/

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina mi sie podoba ten pierwszy kolor CHOCOLADE LUX lub drugi TOFFI LUX taki uniwersalny chociaż zielony też ładny

Ewelina23 lubi tę wiadomość

‹‹ 1071 1072 1073 1074 1075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ