Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:jak miałam wpisane 2 poprzednie temp to na 8dc mi ovu wyznaczyło a dziś mam 12 dc więc już bardziej prawdopodobne . Usunęłam tą temp. z soboty tylko tą wczorajszą zostawiłam i zobaczymy jak dalej bd
a jaką masz szyjkę ?
Wysoko ale twardą i zamkniętą jakby ..
Melula a jesteś pewna że to @ ? Wykres ładny masz;)
Cześć Rudasek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Kochane
Ja dzisiaj ledwo żyje. Czuję się jakby mnie krowa przeżuła i wypluła. Nawet teściowa stwierdziła, że źle wyglądam. Spać mi się chce, dalej mam zawroty głowy, zalało mnie śluzem tj mleko masakra, poleciało jak z kranu .. myślałam, że @ a tu zonk. Nie ma @..Z., Misty87, Fidelissa, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Hej Kochane
Ja dzisiaj ledwo żyje. Czuję się jakby mnie krowa przeżuła i wypluła. Nawet teściowa stwierdziła, że źle wyglądam. Spać mi się chce, dalej mam zawroty głowy, zalało mnie śluzem tj mleko masakra, poleciało jak z kranu .. myślałam, że @ a tu zonk. Nie ma @..
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ania jak nie będzie dwóch kresek to Ci prześlę pieniądze za test plus drogę! Która sie jeszcze dorzuca bo wie,co wie ?
Hahaha szalona!
Nie no jeszcze tak źle nie jest dobra jadę bo nie dacie mi spokoju. Jak mówię, że nic nie będzie to nie będzie. Dostaniecie po kopniaku w tyłek jak wyjdzie na mojeprzedszkolanka:), Ewelina23, Fidelissa lubią tę wiadomość