Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Hahaha szalona!
Nie no jeszcze tak źle nie jest dobra jadę bo nie dacie mi spokoju. Jak mówię, że nic nie będzie to nie będzie. Dostaniecie po kopniaku w tyłek jak wyjdzie na mojeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 15:01
przedszkolanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEJ:)
Ani ja też myślę,że będzie zielono:D
Dziewczyny zastanawiam się gdzie moja owu
Jeju tak mnie dzisiaj jajnik bolał po prawej stronie,że w pewnej chwili myślałam,że to może wysrostek mnie atakuje ale wziełam nospę i przeszło uffAnia07, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Landryneczko chciałabym bardzo mój ostatnio z przyjacielem rozmawiał i planowali wakacje i właśnie tak planowali jakbym z brzuszkiem była i bym spokoju potrzebowała itp. i tak miło sie zrobiło
mam nadzieję,że wiosna przyniesie szczęście nam wszystkim
Laura bo to bociek express:)
Magdas a wczoraj nie było? Tempka niższa i plusik?Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Landryneczko chciałabym bardzo mój ostatnio z przyjacielem rozmawiał i planowali wakacje i właśnie tak planowali jakbym z brzuszkiem była i bym spokoju potrzebowała itp. i tak miło sie zrobiło
Magdas a wczoraj nie było? Tempka niższa i plusik?
ja też sb tak marzę czasami jakby to było z brzusiem i wgl . Oby wiosna nam przyniosła szczęście obyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Hej Kochane
Ja dzisiaj ledwo żyje. Czuję się jakby mnie krowa przeżuła i wypluła. Nawet teściowa stwierdziła, że źle wyglądam. Spać mi się chce, dalej mam zawroty głowy, zalało mnie śluzem tj mleko masakra, poleciało jak z kranu .. myślałam, że @ a tu zonk. Nie ma @..
Kiedy testujesz?
test to tylko formalnos .
A nie mowilam ze bedzie owuleczka ale poznaAnia07 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Landryneczko chciałabym bardzo mój ostatnio z przyjacielem rozmawiał i planowali wakacje i właśnie tak planowali jakbym z brzuszkiem była i bym spokoju potrzebowała itp. i tak miło sie zrobiło
Magdas a wczoraj nie było? Tempka niższa i plusik?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Landryneczka wrote:Santoocha a jak u cb ?
Czekam na owu, i coś mi się utrybiło w głowie, że to będzie cykl bezowulacyjny.
Testy owu coraz słabsze, nie wiem czy w sobotę był pozytywny, bo zapomniałam zrobić.
Szyjka nadal otwarta, więc jeszcze dziś mam plan podziałać.
Ale myślę, że to nie mój cykl
Ania trzymam kciuki!!!Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny