Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Aaa Ewelinko to no ładne ładne jednak ja wolę takie drewniane ale powiem szczerze że na jakiś wyjazd to może kupimy i takie też
Magdas no to taki 68 zamówię
przedszkolanko no też właśnie tak myslę że dobry taki komplecik jest chyba dwa zamówię i dla siebie ;P hihi nie mogę się oprzec
a nie zauważyłam tam rozpinania na tych drugichW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Aaa Ewelinko to no ładne ładne jednak ja wolę takie drewniane ale powiem szczerze że na jakiś wyjazd to może kupimy i takie też
Magdas no to taki 68 zamówię
przedszkolanko no też właśnie tak myslę że dobry taki komplecik jest chyba dwa zamówię i dla siebie ;P hihi nie mogę się oprzec
a nie zauważyłam tam rozpinania na tych drugich -
nick nieaktualny
-
Landyneczko ja bym lepiej kupiła wieksze bo rozmiar rozmiarowi nie równy i żeby nie wyszło że bedzie za małe
Ewelinka fajne te łóżeczka, a czy tam podnosi się dół ze jak dziecko jest małe to jest wysoko czy jest tylko jedna wysokośc?Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Mi tam te drewniane jakos sie nie podobaja
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Landyneczko ja bym lepiej kupiła wieksze bo rozmiar rozmiarowi nie równy i żeby nie wyszło że bedzie za małe
Ewelinka fajne te łóżeczka, a czy tam podnosi się dół ze jak dziecko jest małe to jest wysoko czy jest tylko jedna wysokośc? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny