Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tu w irlandi jak bylam to placilam tyloe co za wizytekejti91 wrote:A jak to jest z monitoringiem? Placi sie tak jak za normalna wizyte? Ja prywatnie za wizyte place 100 zl, monitoring to samo? Nigdy jeszcze nie monitorowalam, moze w nastepnym cyklu bym poszla jesli nam sie nie udalo...
-
nick nieaktualny
-
Widze, ze to lozeczko robi furore

Ja wczoraj wypatrzylam sobie to
http://allegro.pl/bukowe-lozeczko-z-pelnym-wyposazeniem16-el-133wzor-i4002812793.html
Kolor bears family albo baby giraffe
Tych pierółek,co sa przed lozeczkiem to nie ma. Jest posciel, pezescieradlo, materac, rozek i jakies 2 rzeczy. Wystarczajaco
Manius strescilabym Ci ale ostatnio panuje zasada, ze chcesz wiedziec musisz czytac
Musze uciekac na zakupy, bo maz wrocil.
Od wczoraj mi tak niedobrze, a nie moge zwymiotowac
3mam kciuki za Anie!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Kochana, ja mam 35km do gina. A na pierwszą wizytę do jednego z najlepszych ginekologów w tym mieście na NFZ czekam 2 miesiące. Potem jest szybciej. Monitoring wcale nie jest taki drogi. Za to dziecko już tak. MUSISZ coś z tym zrobić jeśli chcesz mieć dziecko.Natu93 wrote:monitoring droga sprawa a po grrugie lekarza mam 25km od domku=/
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
A to jeszcze tu nie zaglądała? No to atmosfera zaczyna sięgać zenituEwelina23 wrote:Czesc czekamy na Anie07 az wroci z dobrymi wieściami

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Racja.santoocha wrote:Kochana, ja mam 35km do gina. A na pierwszą wizytę do jednego z najlepszych ginekologów w tym mieście na NFZ czekam 2 miesiące. Potem jest szybciej. Monitoring wcale nie jest taki drogi. Za to dziecko już tak. MUSISZ coś z tym zrobić jeśli chcesz mieć dziecko.
Ja już w drodze do domu. Kochane poniedziałki
Skoczylam dziś do labo zrobić sobie progesteron. 8 dpo i mam 14,22 ng/ml. Chyba jakoś dobrze
na pewno lepiej jak jakiś czas temu miałam go mikroskopijnie mało.
Ania, trochę km miała po ten test więc może jej zejść nieco.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny