Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykejti91 wrote:A jak to jest z monitoringiem? Placi sie tak jak za normalna wizyte? Ja prywatnie za wizyte place 100 zl, monitoring to samo? Nigdy jeszcze nie monitorowalam, moze w nastepnym cyklu bym poszla jesli nam sie nie udalo...
-
nick nieaktualny
-
Widze, ze to lozeczko robi furore
Ja wczoraj wypatrzylam sobie to
http://allegro.pl/bukowe-lozeczko-z-pelnym-wyposazeniem16-el-133wzor-i4002812793.html
Kolor bears family albo baby giraffe
Tych pierółek,co sa przed lozeczkiem to nie ma. Jest posciel, pezescieradlo, materac, rozek i jakies 2 rzeczy. Wystarczajaco
Manius strescilabym Ci ale ostatnio panuje zasada, ze chcesz wiedziec musisz czytac
Musze uciekac na zakupy, bo maz wrocil.
Od wczoraj mi tak niedobrze, a nie moge zwymiotowac
3mam kciuki za Anie!Ania07 lubi tę wiadomość
-
Natu93 wrote:monitoring droga sprawa a po grrugie lekarza mam 25km od domku=/
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Kochana, ja mam 35km do gina. A na pierwszą wizytę do jednego z najlepszych ginekologów w tym mieście na NFZ czekam 2 miesiące. Potem jest szybciej. Monitoring wcale nie jest taki drogi. Za to dziecko już tak. MUSISZ coś z tym zrobić jeśli chcesz mieć dziecko.
Ja już w drodze do domu. Kochane poniedziałki
Skoczylam dziś do labo zrobić sobie progesteron. 8 dpo i mam 14,22 ng/ml. Chyba jakoś dobrze na pewno lepiej jak jakiś czas temu miałam go mikroskopijnie mało.
Ania, trochę km miała po ten test więc może jej zejść nieco.Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny