Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Normalnie sie ciesze a ty chcialas odpuscic bo myslalas ze owulki nie bedzie .
Zrob fote i nam sie pochwal
NIe wolno sie poddawać. Nigdy w życiu!Ewelina23, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:To samo sobie pomyślałam!
NIe wolno sie poddawać. Nigdy w życiu!
Terazz czekam na kolejne pozytywne testy .
I sle duzooooo wiruskowww dla wasMacierzanka:), Ania07, Fidelissa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle...
Torbiel dostaniesz tabletki na wchloniecie sie a o powrocie do staran musisz z ginekologiem porozmawiac -
Ewelina23 wrote:Pewnie ze nie wolno .
Terazz czekam na kolejne pozytywne testy .
I sle duzooooo wiruskowww dla was
Ewelina to ja łapię sobie duuuuuuuuuuuuuuzo wirusków chociaż nie wiem czy ten cykl nie będzie stracony bo do środy nie możemyEwelina23 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Widać ją, jest strasznie cieniutka, ale widać. Mój się śmieje, ale też widzi i mówi, żebym poszła do gina, bo jeszcze nic pewnego ..
Jutro ci z rana powinien wyjsc mocniejszy ale moze poczekaj z 2 dni i dopiero powtórz
Ps a temka to potwierdza .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 16:38
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
olka25 wrote:Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle...
Kochana tulę mocno Napewno Ci b. cięzko.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]