Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To samo sobie pomyślałam!Ewelina23 wrote:Normalnie sie ciesze a ty chcialas odpuscic bo myslalas ze owulki nie bedzie .
Zrob fote i nam sie pochwal

NIe wolno sie poddawać. Nigdy w życiu!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie ze nie wolno .Macierzanka:) wrote:To samo sobie pomyślałam!

NIe wolno sie poddawać. Nigdy w życiu!
Terazz czekam na kolejne pozytywne testy .
I sle duzooooo wiruskowww dla was
Macierzanka:), nick nieaktualny, Fidelissa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzykro mi kochaneolka25 wrote:Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle...

Torbiel dostaniesz tabletki na wchloniecie sie a o powrocie do staran musisz z ginekologiem porozmawiac -
Ewelina23 wrote:Pewnie ze nie wolno .
Terazz czekam na kolejne pozytywne testy .
I sle duzooooo wiruskowww dla was
Ewelina to ja łapię sobie duuuuuuuuuuuuuuzo wirusków
chociaż nie wiem czy ten cykl nie będzie stracony bo do środy nie możemy
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnySpokojnie powtorz z rana ale jesli wyszedl ci o tej porze wiec jest fasolinkaAnia07 wrote:Widać ją, jest strasznie cieniutka, ale widać. Mój się śmieje, ale też widzi i mówi, żebym poszła do gina, bo jeszcze nic pewnego ..

Jutro ci z rana powinien wyjsc mocniejszy ale moze poczekaj z 2 dni i dopiero powtórz
Ps a temka to potwierdza .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 16:38
nick nieaktualny, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
olka25 wrote:Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle...

Kochana tulę mocno
Napewno Ci b. cięzko.
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]

chcesz ty klapsa ? Gratuluję :*