Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nati! Super podejście, ale ono przychodzi z czasem. Starania mają wiele etapów...
Co do detektora ciąży, on pokazuje te procenty na podstawie wykresów innych użytkowniczek i ich objawów, ale ja na to nie patrzyłam nigdy... teraz też nie mam abonamentu i jest spokój.
Fidelissa, śluz zapisujesz najbardziej płodny w ciągu dnia. Wiem kochana z tymi testami... nie rób juz może...
Haj Lili
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Kochana współczuje..... Pozbądź z nami i ogrzej sie przy domowym ognisku matki Eweliny:))olka25 wrote:Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle...

-
Nadrobilam:)) witam popołudniowo:))
Mam ochotę zostać w domu nie chodzić do pracy....gotować, bawić dzieci...moze mi przejdzie:))
Zrobiłam kalafiorowa z koperkiem na jutro, tak pachnie, ze wymiekam:))
Z., Bursztynka, Ania07, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Nadrobilam:)) witam popołudniowo:))
Mam ochotę zostać w domu nie chodzić do pracy....gotować, bawić dzieci...moze mi przejdzie:))
Zrobiłam kalafiorowa z koperkiem na jutro, tak pachnie, ze wymiekam:))
MAM TAK SAMO JAK TY !!!!!!!
moje duże litery oznaczają jak bardzo mam tak samo
Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No może już niedługo będzie okazja siedzieć, bawić, gotowaćBursztynka wrote:MAM TAK SAMO JAK TY !!!!!!!
moje duże litery oznaczają jak bardzo mam tak samo 
Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja mam bardzo podobnie...
Ale z drugiej strony trzeba sie cieszyć ze ta prace w ogole sie ma
bo takto ze starankami mogloby byc ciężko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 18:20
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ewelina, ładne to łóżeczko!
Moja przyjaciółka takie ma, jet bardzo zadowolona i ładnie wygląda, takie nowoczesne i fajne bo mobilne.
Ja, gdy mi się uda kiedyś to łóżeczko wybrałabym tradycyjne chyba jednak... do tego mebelki pod kolor, najlepiej białe
Ania07, Fidelissa, Ewelina23 lubią tę wiadomość

trzymam kciuki żeby było zielono 
zrobię cichaczem, bo nie wiem czy wytrzymam taką presję forum