Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nati! Super podejście, ale ono przychodzi z czasem. Starania mają wiele etapów...
Co do detektora ciąży, on pokazuje te procenty na podstawie wykresów innych użytkowniczek i ich objawów, ale ja na to nie patrzyłam nigdy... teraz też nie mam abonamentu i jest spokój.
Fidelissa, śluz zapisujesz najbardziej płodny w ciągu dnia. Wiem kochana z tymi testami... nie rób juz może...
Haj LiliFidelissa lubi tę wiadomość
-
olka25 wrote:Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle...
-
Nadrobilam:)) witam popołudniowo:))
Mam ochotę zostać w domu nie chodzić do pracy....gotować, bawić dzieci...moze mi przejdzie:))
Zrobiłam kalafiorowa z koperkiem na jutro, tak pachnie, ze wymiekam:))Z., Bursztynka, Ania07, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Nadrobilam:)) witam popołudniowo:))
Mam ochotę zostać w domu nie chodzić do pracy....gotować, bawić dzieci...moze mi przejdzie:))
Zrobiłam kalafiorowa z koperkiem na jutro, tak pachnie, ze wymiekam:))
MAM TAK SAMO JAK TY !!!!!!! moje duże litery oznaczają jak bardzo mam tak samoMacierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:MAM TAK SAMO JAK TY !!!!!!! moje duże litery oznaczają jak bardzo mam tak samo
Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ja mam bardzo podobnie...
Ale z drugiej strony trzeba sie cieszyć ze ta prace w ogole sie ma bo takto ze starankami mogloby byc ciężkoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 18:20
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ewelina, ładne to łóżeczko! Moja przyjaciółka takie ma, jet bardzo zadowolona i ładnie wygląda, takie nowoczesne i fajne bo mobilne.
Ja, gdy mi się uda kiedyś to łóżeczko wybrałabym tradycyjne chyba jednak... do tego mebelki pod kolor, najlepiej białeAnia07, Fidelissa, Ewelina23 lubią tę wiadomość