Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Monia a co mamy my poeiwedziec ja prawdopodobnie nie doczekam sie dzidzi a jednak walcze i bede walczyc jak lwica...mam gorsze dni tez jest mi ciezko bo mam mase problemow ale nie mozna sie zalamywac NIE WOL NO !!!!!!! absokur..lutnie
Kasia zobaczysz, że ta walka i czas zostaną Ci wynagrodzone w takim momencie gdzie najmniej będziesz się tego spodziewać ;*Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Część Kasiu:) co do Twojego wykresu jak pisałam wcześniej tez mam dobre przeczucia:))
Monia wiem bywa cieżko. Ja na takie okazje mam: czekoladę, lody dwa rodzajów w zamrazalniku i męża do przytulania....
A moze sie teraz uda?)
Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:a jak mąż zareagował na bladziocha ? @ apewno nie przyjdzie zobaczysz ciesze sie że Ci sie udało
Mąż najpierw widział, a później kazał czekać tyle ile było napisane na opakowaniu
Później stwierdził, że COŚ tam jest, ale też się nie cieszy póki się nie potwierdziMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Kasia hej! A Ty czemu mówisz, że się nie doczekasz!
No weź!
Monia, Ty też zdołowana...
Dziewczyny może to przez pogodę! Ja dzisiaj w drodze do pracy już marzyłam o drodze powrtonej. Nie mam doła, ale czuje wewnętrzny niepokój, no może każdy po prostu czasem tak ma... -
Ania07 wrote:Kasiu mi się mój też nie podobał. To tylko program i nie możemy się nim sugerować w 100%. Jedna z użytkowniczek "youstyna" nie miała skoku a owulację potwierdził gin na monitoringu zobacz sobie jej wykres. Miała 2 owulacje.
Mi OvuF też kreski poprzestawiało -
Ania07 wrote:Kasiu mi się mój też nie podobał. To tylko program i nie możemy się nim sugerować w 100%. Jedna z użytkowniczek "youstyna" nie miała skoku a owulację potwierdził gin na monitoringu zobacz sobie jej wykres. Miała 2 owulacje.
Mi OvuF też kreski poprzestawiałoAnia07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Część Kasiu:) co do Twojego wykresu jak pisałam wcześniej tez mam dobre przeczucia:))
Monia wiem bywa cieżko. Ja na takie okazje mam: czekoladę, lody dwa rodzajów w zamrazalniku i męża do przytulania....
A moze sie teraz uda?)Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:jakoś tak wpadłam w tego doła jak sie wczoraj dowiedziałam że ta kumpela bliźniaki urodziła.. 2 dziewczynki .. to tak myśle dlaczego ona może kochać aż 2 a mnie jak a razie nie jest dane ani jedno dzieciątko
-
XxMoniaXx wrote:jakoś tak wpadłam w tego doła jak sie wczoraj dowiedziałam że ta kumpela bliźniaki urodziła.. 2 dziewczynki .. to tak myśle dlaczego ona może kochać aż 2 a mnie jak a razie nie jest dane ani jedno dzieciątko
Fidelissa, XxMoniaXx, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Kasia hej! A Ty czemu mówisz, że się nie doczekasz!
No weź!
Monia, Ty też zdołowana...
Dziewczyny może to przez pogodę! Ja dzisiaj w drodze do pracy już marzyłam o drodze powrtonej. Nie mam doła, ale czuje wewnętrzny niepokój, no może każdy po prostu czasem tak ma...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Kochana nie mozesz tak sie dolowac narodzinami innych dzieci niech sie rodza i to jak najwiecej nie mozesz tak przezywac jak widzisz dzieci bo tego nie unikniesz musisz pomyslec ze zaniedlugo bedziesz miala swoje i wlaczyc pozytywne myslenie a nie wkurzac sie dolowac zamartwiac jak zmienisz myslenie bedzie ci latwiej ciesz sie zyciem poki jestescie zdrowi mozecie podrozowac a i dzidzia w swoim czasie u ciebie zawita
-
nick nieaktualny