Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam ciekawą. info. Mandragoora napisała:
"testy owulacyjne robimy do pierwszego pozytywu. dalej to nie ma sensu. poziom LH może utrzymywac sie wysoki jeszcze przez kilka dni, a później opada. więc jeszcze przez kilka dni testy mogą wychodzic pozytywne, co niczego do obserwacji nie wnosi;)" -
Malinowa Panienka wrote:ja mam dziś smaka na pomidory z cebulką w śmietanie
zaraz chyba wycieczka do sklepu mnie czeka...
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Pochłonęłam właśnie talerz frytek z serem
zaraz idę sobie kisiel truskawkowy zrobić bo mi tu Macierzanka sama robi na truskawki .. buuuu
Jak to Kasia zawsze mówi: torturynormalnie jest genialna ze mi o nich przypomniala no pyyyyyycha i od razu humor mi sie polepszyl masakra ale zmiana wystarczylo tylko zapach powachac
Normalnie orgazm w ustach heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 20:00
Z., Fidelissa, Driada0102, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania żebyś czuła się pewniej to beta albo powtórzyć ,ale chyba nikt nie ma wątpliwości ?
<jupi> po cichu już gratuluję
Ania a to możliwe są dwie owulacje w długim cyklu?
Ola przykro mi bardzo... ale nie poddajemy się pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą!
Bursztynka nie wymiękaj ! Czy my wywieramy jakąś presje?
Monia ale to się nie ma czym dołować,poprostu bierzesz się do roboty na nowo i tyle ! Samo sie nie zrobi
Macierzanka dobry pomysł masaz ,koktajl i kąpiel
Landryneczka za miesiąc razem testujemy!
a w ogóle to dobry wieczór wszystkimKaśka28, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Jak sie robi frytki z serem?
Smażysz frytki, wysypujesz na talerz i posypujesz seremczekasz aż się rozpuści i wcinasz
do tego jeszcze majonez i jajko sadzone mmmm pycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 20:08
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:hejka wieczorkiem
Aniu chyba moge po cichutku gratulować jak druga kreska jest ale blada to teraz już aby powtórzyć test dla formalnościwięc Anno chyba nie masz wątpliwości
Ania07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:
Ania żebyś czuła się pewniej to beta albo powtórzyć ,ale chyba nikt nie ma wątpliwości ?
<jupi> po cichu już gratuluję
Ania a to możliwe są dwie owulacje w długim cyklu?
Ola przykro mi bardzo... ale nie poddajemy się pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą!
Bursztynka nie wymiękaj ! Czy my wywieramy jakąś presje?
Monia ale to się nie ma czym dołować,poprostu bierzesz się do roboty na nowo i tyle ! Samo sie nie zrobi
Macierzanka dobry pomysł masaz ,koktajl i kąpiel
Landryneczka za miesiąc razem testujemy!
a w ogóle to dobry wieczór wszystkim
Z tego co mi pisała to u niej w rodzinie jest duże prawdopodobieństwo bliźniaków więc może dlategopoza tym gdzieś czytałam, że w długich cyklach podwójne owulacje się zdarzają
ciało kobiety jest jedną wielką zagadką
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Hej kasiula jak sie czujesz no i driada?? i w ogole jak sie czujecie?
a dziekuje nawet dobrze niedawno wróciłam od brata i w samochodzie tak mnie zmuliło że myślałąm ze bede wymiotować ale wysiadłam z samochodu i postałam chwile na dworze i przeszło
A tu jeszcze coś ciekawego sie wydarzyło jakl mnie nie było ? bo czytałam po łepkach