Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam ciekawą. info. Mandragoora napisała:
"testy owulacyjne robimy do pierwszego pozytywu. dalej to nie ma sensu. poziom LH może utrzymywac sie wysoki jeszcze przez kilka dni, a później opada. więc jeszcze przez kilka dni testy mogą wychodzic pozytywne, co niczego do obserwacji nie wnosi;)" -
Malinowa Panienka wrote:ja mam dziś smaka na pomidory z cebulką w śmietanie zaraz chyba wycieczka do sklepu mnie czeka...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Pochłonęłam właśnie talerz frytek z serem zaraz idę sobie kisiel truskawkowy zrobić bo mi tu Macierzanka sama robi na truskawki .. buuuu
Jak to Kasia zawsze mówi: tortury
Normalnie orgazm w ustach heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 20:00
Z., Fidelissa, Driada0102, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania żebyś czuła się pewniej to beta albo powtórzyć ,ale chyba nikt nie ma wątpliwości ? <jupi> po cichu już gratuluję
Ania a to możliwe są dwie owulacje w długim cyklu?
Ola przykro mi bardzo... ale nie poddajemy się pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą!
Bursztynka nie wymiękaj ! Czy my wywieramy jakąś presje?
Monia ale to się nie ma czym dołować,poprostu bierzesz się do roboty na nowo i tyle ! Samo sie nie zrobi
Macierzanka dobry pomysł masaz ,koktajl i kąpiel
Landryneczka za miesiąc razem testujemy!
a w ogóle to dobry wieczór wszystkimKaśka28, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Jak sie robi frytki z serem?
Smażysz frytki, wysypujesz na talerz i posypujesz serem czekasz aż się rozpuści i wcinasz do tego jeszcze majonez i jajko sadzone mmmm pychaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 20:08
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:hejka wieczorkiem
Aniu chyba moge po cichutku gratulować jak druga kreska jest ale blada to teraz już aby powtórzyć test dla formalnościAnia07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Ania żebyś czuła się pewniej to beta albo powtórzyć ,ale chyba nikt nie ma wątpliwości ? <jupi> po cichu już gratuluję
Ania a to możliwe są dwie owulacje w długim cyklu?
Ola przykro mi bardzo... ale nie poddajemy się pamiętaj, dopóki walczysz jesteś zwycięzcą!
Bursztynka nie wymiękaj ! Czy my wywieramy jakąś presje?
Monia ale to się nie ma czym dołować,poprostu bierzesz się do roboty na nowo i tyle ! Samo sie nie zrobi
Macierzanka dobry pomysł masaz ,koktajl i kąpiel
Landryneczka za miesiąc razem testujemy!
a w ogóle to dobry wieczór wszystkim
Z tego co mi pisała to u niej w rodzinie jest duże prawdopodobieństwo bliźniaków więc może dlatego poza tym gdzieś czytałam, że w długich cyklach podwójne owulacje się zdarzają ciało kobiety jest jedną wielką zagadkąprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Hej kasiula jak sie czujesz no i driada?? i w ogole jak sie czujecie?
a dziekuje nawet dobrze niedawno wróciłam od brata i w samochodzie tak mnie zmuliło że myślałąm ze bede wymiotować ale wysiadłam z samochodu i postałam chwile na dworze i przeszło
A tu jeszcze coś ciekawego sie wydarzyło jakl mnie nie było ? bo czytałam po łepkach