Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Bursztynka nie wymiękaj ! Czy my wywieramy jakąś presje?
nie no wcale
ja tam przekonana jestem prawie na pewno że będzie negatyw i @, bo w poprzednim cyklu tak samo miałam wysoką tempkę więc mi to szału nie robi jakiegoś nadzwyczajnego.
Cieszę się, że bo dziś zrobiłam progesteron i miałam 14,22 więc nie jest źle a był kiedyś 0,64. Objawów dziwnych żadnych nie mam więc nawet jeśli by się udało to będę wielce zaskoczona.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Z tego co mi pisała to u niej w rodzinie jest duże prawdopodobieństwo bliźniaków więc może dlatego poza tym gdzieś czytałam, że w długich cyklach podwójne owulacje się zdarzają ciało kobiety jest jedną wielką zagadką
No właśnie moje cykle to 42 dni i są przypadki bliźniąt w rodzinie
jeju, dopiero kolacje zjadłam a Wy znowu kusicie i już głodna jestem...Ania07 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:nie no wcale
ja tam przekonana jestem prawie na pewno że będzie negatyw i @, bo w poprzednim cyklu tak samo miałam wysoką tempkę więc mi to szału nie robi jakiegoś nadzwyczajnego.
Cieszę się, że bo dziś zrobiłam progesteron i miałam 14,22 więc nie jest źle a był kiedyś 0,64. Objawów dziwnych żadnych nie mam więc nawet jeśli by się udało to będę wielce zaskoczona.
kochana a co to za kiepski humorek ? na lubelszczyźnie wiruski panują wiec do Ciebie lecą jutro bede w Lbl wiec jeszcze bliżej do ciebie będą miały -
Aniu gratuluje mówiłam,że zielono będzie.
Kasiu przeżyłam dzień pracy, powiedziałam kierownikowi, że jestem w ciąży jak na razie echo przeszło po magazynie.
Teraz się czuje ok, ale mam skurcze brzucha i dodatkowo bolały mnie plecy jakby nerkaAnia07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Obyście miały rację
Kasiula09 i Driada co tam u Was?
Bursztynka jak samopoczucie?
Ania, zarażam się od Ciebieo wewnętrznym spokojem. Może właśnie to jest największy wspomagacz. Ty też się w tym cyklu raczej poddałaś i nie nakręcałaś staraniami. Może właśnie tak najlepiej.
Głupia jestem i zrobiłam test owulacyjny, bo niby ciążę wczesną moze wskazywać. Oczywiście negatyw. Pocieszam się, że przynajmniej LH nie mam za wysokiego
Zapodaję sobie od dziś zakaz szukania jakichkolwiek informacji w necie. Mogę jedynie zaglądać na ten wątek
PS.
1. Nadgarstek mnie na razie nie boli
2. Jednodobowy atak przeziębienia przeszedłAnia07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ania, zarażam się od Ciebieo wewnętrznym spokojem. Może właśnie to jest największy wspomagacz. Ty też się w tym cyklu raczej poddałaś i nie nakręcałaś staraniami. Może właśnie tak najlepiej.
Głupia jestem i zrobiłam test owulacyjny, bo niby ciążę wczesną moze wskazywać. Oczywiście negatyw. Pocieszam się, że przynajmniej LH nie mam za wysokiego
Zapodaję sobie od dziś zakaz szukania jakichkolwiek informacji w necie. Mogę jedynie zaglądać na ten wątek
PS.
1. Nadgarstek mnie na razie nie boli
2. Jednodobowy atak przeziębienia przeszedł
Z tymi owulacyjnymi, że ciążę wykrywają to nie tak do końca. Był przypadek, że mężczyźnie wyszedł pozytywny xDKaśka28, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Pochłonęłam właśnie talerz frytek z serem zaraz idę sobie kisiel truskawkowy zrobić bo mi tu Macierzanka sama robi na truskawki .. buuuu
Jak to Kasia zawsze mówi: torturyAnia07 lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:przedszkolanko ja nie wiem czy chce to dalej ciągnąć te starania ale jak się jakoś ułoży to pewnie że bd razem testowały :*
Ania07, Kasiula09, Driada0102, Macierzanka:), kasia_czarna, Landryneczka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasiula09 wrote:kochana a co to za kiepski humorek ? na lubelszczyźnie wiruski panują wiec do Ciebie lecą jutro bede w Lbl wiec jeszcze bliżej do ciebie będą miały
Kaśka28, Kasiula09, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Mam ciekawą. info. Mandragoora napisała:
"testy owulacyjne robimy do pierwszego pozytywu. dalej to nie ma sensu. poziom LH może utrzymywac sie wysoki jeszcze przez kilka dni, a później opada. więc jeszcze przez kilka dni testy mogą wychodzic pozytywne, co niczego do obserwacji nie wnosi;)"
tyle, że ja po prostu robię z ciekawości zawszeFidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:ale to nie ja stworzyłam truskawki
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Landryna! Ja Ci sie poddam! Odpusc obserwacje, mierzenie temp i dzialajcie spontaniczne. Ale nie ma takiego gadania, ze odpuszczasz staranie!
Bursztynko jestes kolejna do zielonosci łap!
Bierzcie przyklad z naszej Kaski! Dziewczyna dawno moglaby sie zalamac, a dzielnie walczy i kazda motywuje!
Tak samo Macierzanka zawsze pomoze, doradzi, podniesie na duchu mimo wielu swoich problemow!przedszkolanka:), Macierzanka:), Driada0102, Ania07, Bursztynka, Fidelissa, Landryneczka, Kaśka28 lubią tę wiadomość