X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Hej Ewelina:D spojrz wyzej Daszka pisala o swojej syt na gorze poprzedniej stronki :D
    Wiem dopisalam do komentarza swojego ze czytalam :p

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Fidelissa, ale my to mówiłyśmy :) zawsze wystarczy ten pierwszy,
    tyle, że ja po prostu robię z ciekawości zawsze :)
    Acha...:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    dodam że nie mierzę tempki wiec wykresu nie mam :)
    Czesc witamy :))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę uciekać.

Mój M powiedział, ze Wogóle mnie nie ma...,.

Muszę trochę zaistnieć

Pa

Z. lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra Fidelissa :*

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambucza istniej i popokazuj mu tam swe wdzięki :D

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc dlugo sie staracie cykle masz regularne ? Wszystko jest dobrze z owulacja ?
    Ps przeczytalam post wyżej .
    Moze warto troche odpuscic skoro jest wszystko dobrze a wciaz bez rezultatu ? Chodzi mi o odpuszczenie nie myslenie tak o dzidzi choc wiem ze ciezko
    masz rację długo staram się jak moge na wszystkie sposoby próbowałam, ale masz rację trudno odpuścić.
    Owulację podobno jest okej :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    A powiedz mi dowiadywalas sie juz cos na ten temat? jak to wyglada ile kosztuja itp?
    wiem ze jest refundowana jeśli lekarz skieruje na nią do szpitala a prywatnie to koszt pomiedzy 300-1000 zł.
    wiem jak to tylko wygląda ale z internetu 10.03 mam wizytę zamierzam wypytac wiecej lekarza

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja uciekam, bo mi się spać chce strasznie, do jutra!

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czym jest inseminacja?

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

Dobrej nocy :) i wysokich tempek ;)

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    bambucza istniej i popokazuj mu tam swe wdzięki :D
    Zrób tak cycki.gif :D

Z., Driada0102, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    A czym jest inseminacja?
    To najprostsza z technik wspomaganego rozrodu. W trakcie zabiegu wybrane i odpowiednio przygotowane plemniki, są podawane cieniutkim cewnikiem do jamy macicy, co pozwala na ominięcie bariery śluzu szyjkowego. Znajdujące się w nim czynniki, mogą powodować uszkadzanie plemników. Inseminacja może być wykonywana w cyklu naturalnym lub po wcześniejszej stymulacji jajeczkowania. Inseminację wykonuje się nasieniem męża lub w niektórych przypadkach nasieniem anonimowego dawcy.
    tyle wiem obecnie co sama przeczytałam, wiem ze koleżanek pare miało ale zadnej się nie udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    masz rację długo staram się jak moge na wszystkie sposoby próbowałam, ale masz rację trudno odpuścić.
    Owulację podobno jest okej :)
    Kurcze to wszystko tak skomplikowane .
    Wszystko z wami dobrze a nie wychodzi :/ mam nadzieje ze sie uda szybciutko <3
    A moze spróbuj z mierzeniem tempki i owulacyjnymi . Jesli jest test pozytywny to do 36 h powinno dojsc do owulki i wtedy trzeba serduszkowac

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Jak to nie wiesz czy chcesz ciagnac starania? nie chcesz miec dzieci? co ty gadasz nie wierze w to jakbys nie chciala to bys z nami nie byla!! jestes mloda masz wszytko nie masz chyba problemow chorobowych powazniejszych takze glowa do gory i cyc do przodu i jazda bez glupich mysli :D chcesz kopa w dupke chcesz chcesz? a jak masz dosc tych wykresow i nakrecania to moze odpocznij od tego ale nie od staranek <3 kiedy masz ochote a nie tylko kiedy te dni...

Kochana chodzi o to że kłócę się z Moim i to mnie dołuje i mam dosyć . Chce mieć dziecko bardzo ale te ciągłe nieudane próby , kłótnie mnie wykańczają . :(
    Mój pracuje teraz od 9 do 16 , robi u swojego kolegi i jest tak że kończą pracę on mu tam wiecznie coś pomaga ( nie ma nic za to płacone ) robi tak jakby nadgodziny i chu.... z tego jest . Przychodzi i potem się dziwic ze zmeczony :( Sama cały dzień siedzę a on zamiast się spieszyć do domu do mnie to sam siedzi bo jak twierdzi taka praca i musi :( a praca nie jest cos za co nie ma sie płacone :/ mam tego dosyc juz ale on swoje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Landryneczka, Kasia ma rację!
    Nawet tak nie mów! Nie bez powodu tu trafiłaś. Nie rezygnuj ze starań. Odpocznij troszkę, ale nie odpuszczaj!
    Jak by to było Aniu takie proste ech :( czasami ma ochotę zostawić wszystko i odejść bez kitu

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Do jutra ! <3

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    wiem ze jest refundowana jeśli lekarz skieruje na nią do szpitala a prywatnie to koszt pomiedzy 300-1000 zł.
    wiem jak to tylko wygląda ale z internetu 10.03 mam wizytę zamierzam wypytac wiecej lekarza
    Moze jescze sie wstrzymajcie i starajcie sie tak na luzie ale wiedziec nie zaszkodzi:D od nadmiaru wiedzy jeszcze nikt nie umarl:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Landryna! Ja Ci sie poddam! Odpusc obserwacje, mierzenie temp i dzialajcie spontaniczne. Ale nie ma takiego gadania, ze odpuszczasz staranie!
    Bursztynko jestes kolejna do zielonosci :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 łap! :)

Bierzcie przyklad z naszej Kaski! Dziewczyna dawno moglaby sie zalamac, a dzielnie walczy i kazda motywuje!
    Tak samo Macierzanka :) zawsze pomoze, doradzi, podniesie na duchu mimo wielu swoich problemow!

Misty kochana mi teraz nie chodzi ogólnie o to że się nie udaje tylko o mojego A . :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co slyszalam pozniej moze byc problem jak bedziecie chcieli 2 malenstwo . Ze tez trzeba bedzie przez inseminacjię . Tu miala tak jedna dziewczyna ze jedno miala z inseminacji i pozniej dlugo sie starali i zdecydowali sie na inseminacjie i za 2 inseminacja udalo sie

‹‹ 1085 1086 1087 1088 1089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ