X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Hej Ewelina:D spojrz wyzej Daszka pisala o swojej syt na gorze poprzedniej stronki :D
    Wiem dopisalam do komentarza swojego ze czytalam :p

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Fidelissa, ale my to mówiłyśmy :) zawsze wystarczy ten pierwszy,
    tyle, że ja po prostu robię z ciekawości zawsze :)
    Acha...:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    dodam że nie mierzę tempki wiec wykresu nie mam :)
    Czesc witamy :))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę uciekać.

Mój M powiedział, ze Wogóle mnie nie ma...,.

Muszę trochę zaistnieć

Pa

Z. lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra Fidelissa :*

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bambucza istniej i popokazuj mu tam swe wdzięki :D

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc dlugo sie staracie cykle masz regularne ? Wszystko jest dobrze z owulacja ?
    Ps przeczytalam post wyżej .
    Moze warto troche odpuscic skoro jest wszystko dobrze a wciaz bez rezultatu ? Chodzi mi o odpuszczenie nie myslenie tak o dzidzi choc wiem ze ciezko
    masz rację długo staram się jak moge na wszystkie sposoby próbowałam, ale masz rację trudno odpuścić.
    Owulację podobno jest okej :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    A powiedz mi dowiadywalas sie juz cos na ten temat? jak to wyglada ile kosztuja itp?
    wiem ze jest refundowana jeśli lekarz skieruje na nią do szpitala a prywatnie to koszt pomiedzy 300-1000 zł.
    wiem jak to tylko wygląda ale z internetu 10.03 mam wizytę zamierzam wypytac wiecej lekarza

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja uciekam, bo mi się spać chce strasznie, do jutra!

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czym jest inseminacja?

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

Dobrej nocy :) i wysokich tempek ;)

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    bambucza istniej i popokazuj mu tam swe wdzięki :D
    Zrób tak cycki.gif :D

Z., Driada0102, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    A czym jest inseminacja?
    To najprostsza z technik wspomaganego rozrodu. W trakcie zabiegu wybrane i odpowiednio przygotowane plemniki, są podawane cieniutkim cewnikiem do jamy macicy, co pozwala na ominięcie bariery śluzu szyjkowego. Znajdujące się w nim czynniki, mogą powodować uszkadzanie plemników. Inseminacja może być wykonywana w cyklu naturalnym lub po wcześniejszej stymulacji jajeczkowania. Inseminację wykonuje się nasieniem męża lub w niektórych przypadkach nasieniem anonimowego dawcy.
    tyle wiem obecnie co sama przeczytałam, wiem ze koleżanek pare miało ale zadnej się nie udało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    masz rację długo staram się jak moge na wszystkie sposoby próbowałam, ale masz rację trudno odpuścić.
    Owulację podobno jest okej :)
    Kurcze to wszystko tak skomplikowane .
    Wszystko z wami dobrze a nie wychodzi :/ mam nadzieje ze sie uda szybciutko <3
    A moze spróbuj z mierzeniem tempki i owulacyjnymi . Jesli jest test pozytywny to do 36 h powinno dojsc do owulki i wtedy trzeba serduszkowac

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Jak to nie wiesz czy chcesz ciagnac starania? nie chcesz miec dzieci? co ty gadasz nie wierze w to jakbys nie chciala to bys z nami nie byla!! jestes mloda masz wszytko nie masz chyba problemow chorobowych powazniejszych takze glowa do gory i cyc do przodu i jazda bez glupich mysli :D chcesz kopa w dupke chcesz chcesz? a jak masz dosc tych wykresow i nakrecania to moze odpocznij od tego ale nie od staranek <3 kiedy masz ochote a nie tylko kiedy te dni...

Kochana chodzi o to że kłócę się z Moim i to mnie dołuje i mam dosyć . Chce mieć dziecko bardzo ale te ciągłe nieudane próby , kłótnie mnie wykańczają . :(
    Mój pracuje teraz od 9 do 16 , robi u swojego kolegi i jest tak że kończą pracę on mu tam wiecznie coś pomaga ( nie ma nic za to płacone ) robi tak jakby nadgodziny i chu.... z tego jest . Przychodzi i potem się dziwic ze zmeczony :( Sama cały dzień siedzę a on zamiast się spieszyć do domu do mnie to sam siedzi bo jak twierdzi taka praca i musi :( a praca nie jest cos za co nie ma sie płacone :/ mam tego dosyc juz ale on swoje :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Landryneczka, Kasia ma rację!
    Nawet tak nie mów! Nie bez powodu tu trafiłaś. Nie rezygnuj ze starań. Odpocznij troszkę, ale nie odpuszczaj!
    Jak by to było Aniu takie proste ech :( czasami ma ochotę zostawić wszystko i odejść bez kitu

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Do jutra ! <3

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    wiem ze jest refundowana jeśli lekarz skieruje na nią do szpitala a prywatnie to koszt pomiedzy 300-1000 zł.
    wiem jak to tylko wygląda ale z internetu 10.03 mam wizytę zamierzam wypytac wiecej lekarza
    Moze jescze sie wstrzymajcie i starajcie sie tak na luzie ale wiedziec nie zaszkodzi:D od nadmiaru wiedzy jeszcze nikt nie umarl:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Landryna! Ja Ci sie poddam! Odpusc obserwacje, mierzenie temp i dzialajcie spontaniczne. Ale nie ma takiego gadania, ze odpuszczasz staranie!
    Bursztynko jestes kolejna do zielonosci :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 łap! :)

Bierzcie przyklad z naszej Kaski! Dziewczyna dawno moglaby sie zalamac, a dzielnie walczy i kazda motywuje!
    Tak samo Macierzanka :) zawsze pomoze, doradzi, podniesie na duchu mimo wielu swoich problemow!

Misty kochana mi teraz nie chodzi ogólnie o to że się nie udaje tylko o mojego A . :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co slyszalam pozniej moze byc problem jak bedziecie chcieli 2 malenstwo . Ze tez trzeba bedzie przez inseminacjię . Tu miala tak jedna dziewczyna ze jedno miala z inseminacji i pozniej dlugo sie starali i zdecydowali sie na inseminacjie i za 2 inseminacja udalo sie

‹‹ 1085 1086 1087 1088 1089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ