Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Czesc dlugo sie staracie cykle masz regularne ? Wszystko jest dobrze z owulacja ?
Ps przeczytalam post wyżej .
Moze warto troche odpuscic skoro jest wszystko dobrze a wciaz bez rezultatu ? Chodzi mi o odpuszczenie nie myslenie tak o dzidzi choc wiem ze ciezko
Owulację podobno jest okejEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:A powiedz mi dowiadywalas sie juz cos na ten temat? jak to wyglada ile kosztuja itp?
wiem jak to tylko wygląda ale z internetu 10.03 mam wizytę zamierzam wypytac wiecej lekarza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ. wrote:A czym jest inseminacja?
tyle wiem obecnie co sama przeczytałam, wiem ze koleżanek pare miało ale zadnej się nie udało. -
nick nieaktualnyDaszka wrote:masz rację długo staram się jak moge na wszystkie sposoby próbowałam, ale masz rację trudno odpuścić.
Owulację podobno jest okej
Wszystko z wami dobrze a nie wychodzi mam nadzieje ze sie uda szybciutko
A moze spróbuj z mierzeniem tempki i owulacyjnymi . Jesli jest test pozytywny to do 36 h powinno dojsc do owulki i wtedy trzeba serduszkowac -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Jak to nie wiesz czy chcesz ciagnac starania? nie chcesz miec dzieci? co ty gadasz nie wierze w to jakbys nie chciala to bys z nami nie byla!! jestes mloda masz wszytko nie masz chyba problemow chorobowych powazniejszych takze glowa do gory i cyc do przodu i jazda bez glupich mysli chcesz kopa w dupke chcesz chcesz? a jak masz dosc tych wykresow i nakrecania to moze odpocznij od tego ale nie od staranek kiedy masz ochote a nie tylko kiedy te dni...
Kochana chodzi o to że kłócę się z Moim i to mnie dołuje i mam dosyć . Chce mieć dziecko bardzo ale te ciągłe nieudane próby , kłótnie mnie wykańczają .
Mój pracuje teraz od 9 do 16 , robi u swojego kolegi i jest tak że kończą pracę on mu tam wiecznie coś pomaga ( nie ma nic za to płacone ) robi tak jakby nadgodziny i chu.... z tego jest . Przychodzi i potem się dziwic ze zmeczony Sama cały dzień siedzę a on zamiast się spieszyć do domu do mnie to sam siedzi bo jak twierdzi taka praca i musi a praca nie jest cos za co nie ma sie płacone mam tego dosyc juz ale on swoje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daszka wrote:wiem ze jest refundowana jeśli lekarz skieruje na nią do szpitala a prywatnie to koszt pomiedzy 300-1000 zł.
wiem jak to tylko wygląda ale z internetu 10.03 mam wizytę zamierzam wypytac wiecej lekarzaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Landryna! Ja Ci sie poddam! Odpusc obserwacje, mierzenie temp i dzialajcie spontaniczne. Ale nie ma takiego gadania, ze odpuszczasz staranie!
Bursztynko jestes kolejna do zielonosci łap!
Bierzcie przyklad z naszej Kaski! Dziewczyna dawno moglaby sie zalamac, a dzielnie walczy i kazda motywuje!
Tak samo Macierzanka zawsze pomoze, doradzi, podniesie na duchu mimo wielu swoich problemow!
Misty kochana mi teraz nie chodzi ogólnie o to że się nie udaje tylko o mojego A . -
nick nieaktualnyZ tego co slyszalam pozniej moze byc problem jak bedziecie chcieli 2 malenstwo . Ze tez trzeba bedzie przez inseminacjię . Tu miala tak jedna dziewczyna ze jedno miala z inseminacji i pozniej dlugo sie starali i zdecydowali sie na inseminacjie i za 2 inseminacja udalo sie