Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Kurcze to wszystko tak skomplikowane .
Wszystko z wami dobrze a nie wychodzi mam nadzieje ze sie uda szybciutko
A moze spróbuj z mierzeniem tempki i owulacyjnymi . Jesli jest test pozytywny to do 36 h powinno dojsc do owulki i wtedy trzeba serduszkowac
a do mierzenie tempki jestem za mało systematyczna i moj tryb pracy jest dość zmienny wiec chyba musialabym o 4 rano codziennie mierzyć, nie wiem musze się porządnie zastanowić, nie wiem nawet czy bym potrafiła to interpretować swój wykres. -
Daszka wrote:To najprostsza z technik wspomaganego rozrodu. W trakcie zabiegu wybrane i odpowiednio przygotowane plemniki, są podawane cieniutkim cewnikiem do jamy macicy, co pozwala na ominięcie bariery śluzu szyjkowego. Znajdujące się w nim czynniki, mogą powodować uszkadzanie plemników. Inseminacja może być wykonywana w cyklu naturalnym lub po wcześniejszej stymulacji jajeczkowania. Inseminację wykonuje się nasieniem męża lub w niektórych przypadkach nasieniem anonimowego dawcy.
tyle wiem obecnie co sama przeczytałam, wiem ze koleżanek pare miało ale zadnej się nie udało.
Uch. Trudna sprawa. A może potrzebujesz odpoczynku psychicznie? Jakiejs odskoczni bo moze "za mocno" chcesz i jest jakaś blokada. Moze sporbujcie jakis urlopik? cieszcie sie soba.
Zycze sybkiego zafasolkowania.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Jak by to było Aniu takie proste ech czasami ma ochotę zostawić wszystko i odejść bez kitu
Kochana wszystko się ułoży. Porozmawiajcie, znajdźcie wspólne rozwiązanie tej sytuacji.
Mój też tak pracował, ale szybko go postawiłam do pionu. Robił po 10h dziennie łącznie z sobotami. Wracał i od razu szedł spać. Mieliśmy dla siebie tylko niedziele. Domyślam się jak się czujesz w takiej sytuacji. Porozmawiajcie na spokojnie i nie dołuj się, bo mi też się przykro robi -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Landryna! Ja Ci sie poddam! Odpusc obserwacje, mierzenie temp i dzialajcie spontaniczne. Ale nie ma takiego gadania, ze odpuszczasz staranie!
Bursztynko jestes kolejna do zielonosci łap!
Bierzcie przyklad z naszej Kaski! Dziewczyna dawno moglaby sie zalamac, a dzielnie walczy i kazda motywuje!
Tak samo Macierzanka zawsze pomoze, doradzi, podniesie na duchu mimo wielu swoich problemow!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyDaszka wrote:w tym cyklu bylam na usg w 13 dc lekarka mowiła ze piekny pecherzyk jest w lewym jajniku że mamy sie starac najbliższe 4 dni tak zrobiliśmy, dziś 24 d.c a dziś lekkie plamienie i ból po boku jak by kolka dziwny lekko w polowie brzucha po lewej stronie co myślicie?
a do mierzenie tempki jestem za mało systematyczna i moj tryb pracy jest dość zmienny wiec chyba musialabym o 4 rano codziennie mierzyć, nie wiem musze się porządnie zastanowić, nie wiem nawet czy bym potrafiła to interpretować swój wykres. -
nick nieaktualny
-
Daszka wrote:w tym cyklu bylam na usg w 13 dc lekarka mowiła ze piekny pecherzyk jest w lewym jajniku że mamy sie starac najbliższe 4 dni tak zrobiliśmy, dziś 24 d.c a dziś lekkie plamienie i ból po boku jak by kolka dziwny lekko w polowie brzucha po lewej stronie co myślicie?
a do mierzenie tempki jestem za mało systematyczna i moj tryb pracy jest dość zmienny wiec chyba musialabym o 4 rano codziennie mierzyć, nie wiem musze się porządnie zastanowić, nie wiem nawet czy bym potrafiła to interpretować swój wykres.Ania07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Kochana wszystko się ułoży. Porozmawiajcie, znajdźcie wspólne rozwiązanie tej sytuacji.
Mój też tak pracował, ale szybko go postawiłam do pionu. Robił po 10h dziennie łącznie z sobotami. Wracał i od razu szedł spać. Mieliśmy dla siebie tylko niedziele. Domyślam się jak się czujesz w takiej sytuacji. Porozmawiajcie na spokojnie i nie dołuj się, bo mi też się przykro robi
Aniu próbuję ale on mówi że nie bd na ten temat rozmawiał
Jest mi strasznie przykro jestem ze wszystkim sama
On też od pon do piątku teraz do 16 robią ale jak lato 17 jak nie dłużej jak jest ruch w soboty do 14 . Na tyg . przychodzi jest zmęczony kąpie się kładzie i tak mija dzień jak się upomnę to to zrobimy i to nie często co widać po . W soboty no przychodzi po 14 czasem o 15 ale szybko leci dzień tu zjeść umyć się coś zrobić i noc a niedziela to też i praktycznie nie ma kiedy nawet -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Aniu próbuję ale on mówi że nie bd na ten temat rozmawiał
On też od pon do piątku teraz do 16 robią ale jak lato 17 jak nie dłużej jak jest ruch w soboty do 14 . Na tyg . przychodzi jest zmęczony kąpie się kładzie i tak mija dzień jak się upomnę to to zrobimy i to nie często co widać po . W soboty no przychodzi po 14 czasem o 15 ale szybko leci dzień tu zjeść umyć się coś zrobić i noc a niedziela to też i praktycznie nie ma kiedy nawet
No to faktycznie jak on nie chce Tobą rozmawiać to raczej nic nie zrobisz. Nie powinien się tak zachowywać. Wiadomo, że praca jest ważna, ale kurcze .. nie można tak odchodzić od rozmowy. Zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji. Tym bardziej powinien się też Tobą sam zainteresować jak ma czas wolny, a nie żebyś Ty się upominała o .. współczuję Ci strasznie. Jednak mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży. Życzę Ci tego z całego serca -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Aniu próbuję ale on mówi że nie bd na ten temat rozmawiał
On też od pon do piątku teraz do 16 robią ale jak lato 17 jak nie dłużej jak jest ruch w soboty do 14 . Na tyg . przychodzi jest zmęczony kąpie się kładzie i tak mija dzień jak się upomnę to to zrobimy i to nie często co widać po . W soboty no przychodzi po 14 czasem o 15 ale szybko leci dzień tu zjeść umyć się coś zrobić i noc a niedziela to też i praktycznie nie ma kiedy nawetDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina chce w pupe dostać ...
Aniu widzisz . Kiedyś wgl. było między nami lepiej a teraz to czasami mam dosyć . Nie mówię nie zawsze jest źle ale czasami są takie dni że mam dosyć . Dziś mnie strasznie zdenerwował . Wrócił o 18 prawie a miał o 16 , bo coś tam mu pomagał ale jak pytam po co tyle tam był to że taką ma pracę a ja mówię aha to zapłaci ci za to a on że nie więc po chuj tam siedzieć i pomagać mu jak mogliśmy razem spędzić czas ech dość mam już