X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowia, ze ciaza to nie choroba. Ale kobieta w ciazy zwlaszcza na poczatku musi tak na siebie uwazac, ze to gorsze jak choroba. Kazdy dzien obawa, ze jutro moze cos sie stac...niepotrzebne nerwy, ale to samo sie tak...

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Że nie puści mnie w góry samej :P
    Ale tak na taki wypad babski to tak .
    Szukam ale ciężko jest znaleźć .
    A co do koleżanki chyba tak bd trzeba zrobić bo sfiksuje .
    Ja ogólnie wszystko poświęciłam mojemu narzeczonemu , znajomych przyjaciół nawet rodzinę ale widzę że oddalamy się od siebie
    Moze teraz masz gorszy humor i ci sie tak wydaje zobaczysz wroci humorek i bedzie lepiej te mysli uciekna gdzies w kad... a na weened w gory z kolezanka jedz albo na jeden dzien wyjezdzie rano polazcie po gorach i tego samego dnia wroccie zobaczysz jak to nastawia pozytywnie ja zamierzam skorzystac :D tylko nie wiem kiedy mi sie uda teraz wyrwac :D ale juz plana mam:D

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Wiem, tez czytalam, na szczescie niewiele tego jest, a i nie mam mocnych boli. Mimo wszystko jutro zadzwonie, moze przeloze wizyte na srode albo jeszcze na jutro po poludniu.
    W ogole to mi tak niedobrze! Masakra, kompletnie nie mam apetytu, a tak mnie muli...
    Tez tak masz??
    Wieczorami tak mam ze ciezko mi na zoladku .

Bol brzucha mialam taki na pocztku ze mnie strasznie bolal ze raaz plakalam a teraz tez czasem boli ale da sie wytrzymac

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Mowia, ze ciaza to nie choroba. Ale kobieta w ciazy zwlaszcza na poczatku musi tak na siebie uwazac, ze to gorsze jak choroba. Kazdy dzien obawa, ze jutro moze cos sie stac...niepotrzebne nerwy, ale to samo sie tak...

Misty wszystko będzie dobrze ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Landrynko mialam to samo z Piotrkiem pozniej sam sie dopytywal . A wiesz czemu ze mna nie rozmawial na te tematy bo nie wie co z czym sie je i dlatego . Powiedzial ze on na sprawach kobiecych sie nie zna . Nie wiedzial co to owulacja po co musi byc owulacja czemu trzeba sie kochac w dni plodne . Dla niego bylo wsadzil wyjal i powinno sie udac . hehe no9 ale tak to nie dziala . Dopiero jak usiadlam z nim powiedzialam zeby pytal co nie wie i ja mu postaram sie prosto wytlumaczyc to pozniej sam wiedziaal co i jak . Podgladal kiedy jest zielone swiatelko . A jak bylo pomaranczowe czy zolte to mowi no zaraz bedzie czas .
    Teraz jak mu pokazuje zdjecie usg to mowi ze on tam nie widzi tlumacze mu ale nie dociera . Jak u puscilam serduszko to powiedzial ze slychac jak by pukal noga :D

Kochana wiesz zazdroszczę ci . Mój taki nie jest może dlatego że nie był nauczony jak rozmawiać z kobietą i wgl ale to już inna historia .
    Chciałabym żeby nam się ułożyło jakoś bo zależy mi na nim ale nie chce być całe życie sama :( bo on bd pracował , praca pracą ale związek związkiem . Uczucie się powinno pielęgnować i ciągle siebie zaskakiwać i zdobywać a nie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wieczorami tak mam ze ciezko mi na zoladku .

Bol brzucha mialam taki na pocztku ze mnie strasznie bolal ze raaz plakalam a teraz tez czasem boli ale da sie wytrzymac

Ewelina ale już jest dobrze?

• Z. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idem do malza. Życzę miłej nocki i optymizmu ;)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Moze teraz masz gorszy humor i ci sie tak wydaje zobaczysz wroci humorek i bedzie lepiej te mysli uciekna gdzies w kad... a na weened w gory z kolezanka jedz albo na jeden dzien wyjezdzie rano polazcie po gorach i tego samego dnia wroccie zobaczysz jak to nastawia pozytywnie ja zamierzam skorzystac :D tylko nie wiem kiedy mi sie uda teraz wyrwac :D ale juz plana mam:D
    No kochana może i ja skorzystam ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Dobranoc ;)

Z. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:

Do jutra :) i wzajemnie

Z. lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Momentami ja tak mam :( ale na początku jest sporo osób, które chudną bo nie mają apetytu. Jak plamisz dalej to idź do gina - mój mi dziś powiedział, że jak tylko zauważę jakiekolwiek plamienie to mam iść do lekarza albo na IP. Nie ma czegoś takiego co jest normalnym plamieniem w ciąży i mam tego nie słuchać... chyba mu wierzę :(
    Bylam u ginekologa w 4,6 dniu powiedzial mi ze plamienie moize sie zdarzyc niewielke bo nie bylo @ . no i fasolinka sie na poczatku zagnieżdża . Duzo kobiet ma tak ze na pojawia sie plamienie zamiast @ . a pozniej juz ich nie ma
    Ja schudlam niecale kilo wiec nawet nie moge tego nazwac ze schudlam . Nie wymiotowalam nie odzucalo mnie od jedzenia nieraz wieczorami mi ciezko na zoladku i mnie muli ale chwilowe .
    W ciagu tyg przytylam 2 kg

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśki, bo jeszcze coś wykrakacie! Macie pod sercem drugie serce, żyjcie zdrowo, bez stresu a bedzie dobrze,a nie takie nakręcanie się aż coś nie daj Boże wykrakacie !

Landryneczko, mówię Ci zadbaj o SIEBIE nie o Was! Powinnaś sobie czas poświęcić teraz a nie ciągle chłopowi :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Chyba by sie przydal kopniak ze wogole mam takie mysli .
    zaraz kochana dostaniesz kopniaki od Kasiek ...

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Kochana wiesz zazdroszczę ci . Mój taki nie jest może dlatego że nie był nauczony jak rozmawiać z kobietą i wgl ale to już inna historia .
    Chciałabym żeby nam się ułożyło jakoś bo zależy mi na nim ale nie chce być całe życie sama :( bo on bd pracował , praca pracą ale związek związkiem . Uczucie się powinno pielęgnować i ciągle siebie zaskakiwać i zdobywać a nie .
    Kochana powinno tak byc ale facetom naprawde jest ciezko wbic to do lba bo czasami zachowuja sie jak dzieci uwazaja ze juz nie musza tego robic skoro jestesmy ich zonami...ale oni nas kochaja tylko po porstu nie potrafia gadac o uczuciach...moj mi kiedys powiedzial ze raz mi powiedzial ze mnie kocha i jak sie cos zmieni to da mi znac :D

Misty87 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Ewelina ale już jest dobrze?
    Teraz tak w ciagu dnia pobolewa ale chwilowy to jest ból i przechodzi nie taki jak mialam na poczatku

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Dobranoc

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    No kochana może i ja skorzystam ;)
    Jak tylko ustale termin to zapraszam :D

Landryneczka lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Kochana powinno tak byc ale facetom naprawde jest ciezko wbic to do lba bo czasami zachowuja sie jak dzieci uwazaja ze juz nie musza tego robic skoro jestesmy ich zonami...ale oni nas kochaja tylko po porstu nie potrafia gadac o uczuciach...moj mi kiedys powiedzial ze raz mi powiedzial ze mnie kocha i jak sie cos zmieni to da mi znac :D

No za to mój zawsze mi na dobranoc mówi a ja się wkurzam bo to tak brzmi jak by było na odwal się :/ co noc to samo a w dzień rzadko .
    Ciężko z nimi żyć na prawdę

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Mamuśki, bo jeszcze coś wykrakacie! Macie pod sercem drugie serce, żyjcie zdrowo, bez stresu a bedzie dobrze,a nie takie nakręcanie się aż coś nie daj Boże wykrakacie !

Landryneczko, mówię Ci zadbaj o SIEBIE nie o Was! Powinnaś sobie czas poświęcić teraz a nie ciągle chłopowi :)
    Swieta racja jak nie mozesz isc w gory to idz na basen do sauny na spacer moze do kina a co tam...samemu tez mozna chodzic

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Teraz tak w ciagu dnia pobolewa ale chwilowy to jest ból i przechodzi nie taki jak mialam na poczatku

Nie stresuj się Kochana, z maleństwem wszystko będzie dobrze ;*

Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 1088 1089 1090 1091 1092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ