Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mowia, ze ciaza to nie choroba. Ale kobieta w ciazy zwlaszcza na poczatku musi tak na siebie uwazac, ze to gorsze jak choroba. Kazdy dzien obawa, ze jutro moze cos sie stac...niepotrzebne nerwy, ale to samo sie tak...
-
Landryneczka wrote:Że nie puści mnie w góry samej
Ale tak na taki wypad babski to tak .
Szukam ale ciężko jest znaleźć .
A co do koleżanki chyba tak bd trzeba zrobić bo sfiksuje .
Ja ogólnie wszystko poświęciłam mojemu narzeczonemu , znajomych przyjaciół nawet rodzinę ale widzę że oddalamy się od siebieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Wiem, tez czytalam, na szczescie niewiele tego jest, a i nie mam mocnych boli. Mimo wszystko jutro zadzwonie, moze przeloze wizyte na srode albo jeszcze na jutro po poludniu.
W ogole to mi tak niedobrze! Masakra, kompletnie nie mam apetytu, a tak mnie muli...
Tez tak masz??
Bol brzucha mialam taki na pocztku ze mnie strasznie bolal ze raaz plakalam a teraz tez czasem boli ale da sie wytrzymac
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Mowia, ze ciaza to nie choroba. Ale kobieta w ciazy zwlaszcza na poczatku musi tak na siebie uwazac, ze to gorsze jak choroba. Kazdy dzien obawa, ze jutro moze cos sie stac...niepotrzebne nerwy, ale to samo sie tak...
Misty wszystko będzie dobrze ;*
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Landrynko mialam to samo z Piotrkiem pozniej sam sie dopytywal . A wiesz czemu ze mna nie rozmawial na te tematy bo nie wie co z czym sie je i dlatego . Powiedzial ze on na sprawach kobiecych sie nie zna . Nie wiedzial co to owulacja po co musi byc owulacja czemu trzeba sie kochac w dni plodne . Dla niego bylo wsadzil wyjal i powinno sie udac . hehe no9 ale tak to nie dziala . Dopiero jak usiadlam z nim powiedzialam zeby pytal co nie wie i ja mu postaram sie prosto wytlumaczyc to pozniej sam wiedziaal co i jak . Podgladal kiedy jest zielone swiatelko . A jak bylo pomaranczowe czy zolte to mowi no zaraz bedzie czas .
Teraz jak mu pokazuje zdjecie usg to mowi ze on tam nie widzi tlumacze mu ale nie dociera . Jak u puscilam serduszko to powiedzial ze slychac jak by pukal noga
Kochana wiesz zazdroszczę ci . Mój taki nie jest może dlatego że nie był nauczony jak rozmawiać z kobietą i wgl ale to już inna historia .
Chciałabym żeby nam się ułożyło jakoś bo zależy mi na nim ale nie chce być całe życie sama bo on bd pracował , praca pracą ale związek związkiem . Uczucie się powinno pielęgnować i ciągle siebie zaskakiwać i zdobywać a nie . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Moze teraz masz gorszy humor i ci sie tak wydaje zobaczysz wroci humorek i bedzie lepiej te mysli uciekna gdzies w kad... a na weened w gory z kolezanka jedz albo na jeden dzien wyjezdzie rano polazcie po gorach i tego samego dnia wroccie zobaczysz jak to nastawia pozytywnie ja zamierzam skorzystac tylko nie wiem kiedy mi sie uda teraz wyrwac ale juz plana mam:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Momentami ja tak mam ale na początku jest sporo osób, które chudną bo nie mają apetytu. Jak plamisz dalej to idź do gina - mój mi dziś powiedział, że jak tylko zauważę jakiekolwiek plamienie to mam iść do lekarza albo na IP. Nie ma czegoś takiego co jest normalnym plamieniem w ciąży i mam tego nie słuchać... chyba mu wierzę
Ja schudlam niecale kilo wiec nawet nie moge tego nazwac ze schudlam . Nie wymiotowalam nie odzucalo mnie od jedzenia nieraz wieczorami mi ciezko na zoladku i mnie muli ale chwilowe .
W ciagu tyg przytylam 2 kg -
Mamuśki, bo jeszcze coś wykrakacie! Macie pod sercem drugie serce, żyjcie zdrowo, bez stresu a bedzie dobrze,a nie takie nakręcanie się aż coś nie daj Boże wykrakacie !
Landryneczko, mówię Ci zadbaj o SIEBIE nie o Was! Powinnaś sobie czas poświęcić teraz a nie ciągle chłopowi -
Landryneczka wrote:Kochana wiesz zazdroszczę ci . Mój taki nie jest może dlatego że nie był nauczony jak rozmawiać z kobietą i wgl ale to już inna historia .
Chciałabym żeby nam się ułożyło jakoś bo zależy mi na nim ale nie chce być całe życie sama bo on bd pracował , praca pracą ale związek związkiem . Uczucie się powinno pielęgnować i ciągle siebie zaskakiwać i zdobywać a nie .Misty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kochana powinno tak byc ale facetom naprawde jest ciezko wbic to do lba bo czasami zachowuja sie jak dzieci uwazaja ze juz nie musza tego robic skoro jestesmy ich zonami...ale oni nas kochaja tylko po porstu nie potrafia gadac o uczuciach...moj mi kiedys powiedzial ze raz mi powiedzial ze mnie kocha i jak sie cos zmieni to da mi znac
No za to mój zawsze mi na dobranoc mówi a ja się wkurzam bo to tak brzmi jak by było na odwal się co noc to samo a w dzień rzadko .
Ciężko z nimi żyć na prawdę -
przedszkolanka:) wrote:Mamuśki, bo jeszcze coś wykrakacie! Macie pod sercem drugie serce, żyjcie zdrowo, bez stresu a bedzie dobrze,a nie takie nakręcanie się aż coś nie daj Boże wykrakacie !
Landryneczko, mówię Ci zadbaj o SIEBIE nie o Was! Powinnaś sobie czas poświęcić teraz a nie ciągle chłopowiprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny