Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia_czarna wrote:zaraz kochana dostaniesz kopniaki od Kasiek ...
Ania07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:No za to mój zawsze mi na dobranoc mówi a ja się wkurzam bo to tak brzmi jak by było na odwal się co noc to samo a w dzień rzadko .
Ciężko z nimi żyć na prawdęDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie wlasnie odrzucilo od ulubionych potraw, spaghetti w weekend nawet nie sprobowalam, teraz lazanki, na sam ich zapach mi niedobrze. Jedyne co przyswajam to konserwa chooped pork slodycze i lody! Dzis sobie zakupilam smak Manners jakies nowe
Ewelina to ja nie mam boli, czasem tylko taki przyplyw jakby macica, jedyne co mnie wkurza to balonw brzuchu. W piatek waga byla taka sama, oby sie to na razie nie zmienilo
Landryna nie daj sie! Z facetami trzeba ostro i konkretnie :*
Malinowa, nie bede bagatelizowac, jutro zadzwonie.Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Misku ciesz sie tymi wyznaniami nie sa na odwal napewno faceci sa zupelni inni niz my nie stersuja sie nie przejmuja my tez musimy wyluzowac olac problemy przynajmniej sie postarac
Może przesadzam ale czasmi mam wrażenie że mówi mi to tak tylko .
A prawie tylko wziąć i też olać wszystko i mieć gdzieś -
nick nieaktualny
-
Uwaga teraz Apel kazda ktora planuje dola albo jakis zle mysli itp zapisuje obraz od Eweliny jak sie zamachniemy to kopniemy az a porzadnie i do wszystkich doleci gdziekowiek byscie byly zasieg jest idealny na zdjeciu znajdzie kazda
Ania07, Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Ewelina dobre dobre z tym tyłkiem
Misty z moim się nie da ;P
Moj zawsze przed wyjsciem do pracy o 5 rano przychodzi dac buziaka i mowi kocham cie czasem spie twardo, ze potem tylko pytam czy dawal mi buziakaAnia07, Landryneczka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
A mi sie czaami zdaje ze jakbym nie pilnowala tych malych oznak czulosci to zorientowalby sie po kilku dniach dopiero hehe ale po co czekac na ruch z jego str faceci tak maja ja juz sie do mojego przyzwyczailam hehe chociaz nie powiem czaami taaaaaaak mnie zaskoczy ze sie zastanawiam czy mi go nie podmienili hehe
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Moj tez jest twardy, bo uparty goral, ale mam swoje sposoby. Chociaz sa dni nie raz ze wybucha i buntuje sie,ze on nie bedzie mnie ciagle sluchal itp niech sobie raz w mc mysli, ze rzadzi
Moj zawsze przed wyjsciem do pracy o 5 rano przychodzi dac buziaka i mowi kocham cie czasem spie twardo, ze potem tylko pytam czy dawal mi buziaka
Nie no to ja też przyznam ze mój jak wychodzi też mnie całuje i mówi że mnie kocha ale ja bym chciala po prostu usiąśc przytulić się i wgl . -
kasia_czarna wrote:nio z Gubina... kurna moze znam hehe gubin mautki jest:D
halo halo
który rocznik jesteś?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
przedszkolanka:) wrote:A tak pytam bo bym już Cię wyciągała na pogaduchy ale ja dolnośląskie
Misty mój identycznie robi przed pracą!!Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Nie no to ja też przyznam ze mój jak wychodzi też mnie całuje i mówi że mnie kocha ale ja bym chciala po prostu usiąśc przytulić się i wgl .
Ania07 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:szkoda że tak daleko . musze jakoś sb sama poradzićDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ja juz zrezygnowalam z takiego czekania na to ehhee po prostu jak mam ochote sie poprzytulac to sie przytulam sama sobie biore hehe:D ale kocham tego swojego mezulka hehe i bym sie nie zaminila
My najchetniej bysmy z objec nie wychodzily!Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość