Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczko, rozumiem doskonale... my kobiety potrzebujemy najnormalniej w swiecie pobyc ze swoimi facetami wiecej, anizeli tylko w nocy (jak spia) czy w niedziele. Oni troche inaczej mysla niestety.
W tej kwestii nie moge Ci doradzac, ale wierze, ze dojdziecie do porozumienia i wyjdzie Wam to na dobre!
Ewela co jest? -
Ewelina nie ma sie co martwic na zapas kochna ciesz sie swoim malenstwem posluchaj serduszko swojego serdusza i sie nie zamartwiaj no co ty ewelina ty tez chcesz kopa w dupke?Ewelina23 wrote:Watek nie zniknie bedzie caly czas :*
Ciagle mysle zeby nic sie nie stalo zebym nie stracila i wogole . Dzis jak napisala Ola bylo mi strasznie przykro az sie poplakalam ze to moze mnie spotkac .
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kochana to moze oderwij sie od tego wszytkiego zorganizuj sobie jakies wyjscie z kolezankami albo moze weekend w gory odpoczniesz pospacerujesz po gorach cisnienie zejdzie dotlenisz sie....i walsnie ja sobie takie cos tez zafunduje
a co
Mój mnie nie puści samej w góry
ale chętnie bym tak chciała
a co do koleżanek powiem ci że praktycznie nie mam nikogo . Może z jedną i to siostra kolegi mojego A. jak jeździmy do niego to wtedy się z nią spotykam , osttanio co mnie do miasta wyciągnęła to wtedy z nią tylko byłam i raz u kosmetyczki a tak siedzę sama w domu ciągle tu myślę o dziecku tu o kłótniach jedyynie co z wami popiszę
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Ewelina chce w pupe dostać ...
Aniu widzisz . Kiedyś wgl. było między nami lepiej a teraz to czasami mam dosyć . Nie mówię nie zawsze jest źle ale czasami są takie dni że mam dosyć . Dziś mnie strasznie zdenerwował . Wrócił o 18 prawie a miał o 16 , bo coś tam mu pomagał ale jak pytam po co tyle tam był to że taką ma pracę a ja mówię aha to zapłaci ci za to a on że nie
więc po chuj tam siedzieć i pomagać mu jak mogliśmy razem spędzić czas ech dość mam już
To może idź z nim na spokojnie porozmawiać? Chyba nie jest jeszcze pozno... a wiesz jak miło mozna się godzić?
i ciesz sie ze pracuje to znaczy ze odpowiedzialny.
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Landryneczko, rozumiem doskonale... my kobiety potrzebujemy najnormalniej w swiecie pobyc ze swoimi facetami wiecej, anizeli tylko w nocy (jak spia) czy w niedziele. Oni troche inaczej mysla niestety.
W tej kwestii nie moge Ci doradzac, ale wierze, ze dojdziecie do porozumienia i wyjdzie Wam to na dobre!
Ewela co jest?
No właśnie kochana , wyjść z nim gdzieś jakiś spacer zakupy czy jakiś wyjazd . Na wakacje nie byliśmy nigdzie bo miał pracę na ferie też nie i taka jestem zła . Liczę że na majówkę pojedziemy gdzieś do spa zrelaksować się i wgl albo góry lub solina , ale nie wiem nie nastawiam się . -
Ewelina mam to samo! Nonstop mam przerazajace mysli,ze poronie...! Albo ze nie bedzie zarodka. Caly czas o tym mysle. Jeszcze te ostatnie plamienia, dzis leciutko to samo, ale tak chwilami. Jutro dzwonie do mojej gin bo wyjde z siebie
-
nick nieaktualnyChyba by sie przydal kopniak ze wogole mam takie mysli .Kaśka28 wrote:Ewelina nie ma sie co martwic na zapas kochna ciesz sie swoim malenstwem posluchaj serduszko swojego serdusza i sie nie zamartwiaj no co ty ewelina ty tez chcesz kopa w dupke?
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:To może idź z nim na spokojnie porozmawiać? Chyba nie jest jeszcze pozno... a wiesz jak miło mozna się godzić?
i ciesz sie ze pracuje to znaczy ze odpowiedzialny.
Ogląda
nie bd mu przeszkadzać a jak znów zacznę gadać to zaraz powie że nie gada ze mną bo nie chce się kłócić
a to że pracuje doceniam ale raz że robi tam gdzie ja bardzo nie chce i prosiłam go ale on i tak zrobił swoje to jeszcze starszny wykorzystywacz jest z jego szefa i szefowej ( znajomi nasi mają swoją firmę ) ale straszni są zydzi
-
Kochana jak to cie nie posci on siedzi w pracy a ty sama w domu powiedz ze musisz miec babski wieczor pogadaj z ta siostra kolegi moze nie od razu w gory ale na kawe albo cos...a moze sobie pracy poszukaj zawsze bedziesz miala odskocznieLandryneczka wrote:Mój mnie nie puści samej w góry
ale chętnie bym tak chciała
a co do koleżanek powiem ci że praktycznie nie mam nikogo . Może z jedną i to siostra kolegi mojego A. jak jeździmy do niego to wtedy się z nią spotykam , osttanio co mnie do miasta wyciągnęła to wtedy z nią tylko byłam i raz u kosmetyczki a tak siedzę sama w domu ciągle tu myślę o dziecku tu o kłótniach jedyynie co z wami popiszę
Z. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualnyKochana gdzies wyczytalam ze moga sie pojawic plamienia . I ze na pocztku to normnalne nie kazda kobieta je ma . Ale nie bylo @ i moga sie pojawic na poczatku plamieniaMisty87 wrote:Ewelina mam to samo! Nonstop mam przerazajace mysli,ze poronie...! Albo ze nie bedzie zarodka. Caly czas o tym mysle. Jeszcze te ostatnie plamienia, dzis leciutko to samo, ale tak chwilami. Jutro dzwonie do mojej gin bo wyjde z siebie

-
a który rocznik jesteś?kasia_czarna wrote:nio z Gubina... kurna moze znam hehe gubin mautki jest:D[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Dzwon dzown dowiesz sie co i jak i bedziesz spokojniejszaMisty87 wrote:Ewelina mam to samo! Nonstop mam przerazajace mysli,ze poronie...! Albo ze nie bedzie zarodka. Caly czas o tym mysle. Jeszcze te ostatnie plamienia, dzis leciutko to samo, ale tak chwilami. Jutro dzwonie do mojej gin bo wyjde z siebie

Misty87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Wiem, tez czytalam, na szczescie niewiele tego jest, a i nie mam mocnych boli. Mimo wszystko jutro zadzwonie, moze przeloze wizyte na srode albo jeszcze na jutro po poludniu.Ewelina23 wrote:Kochana gdzies wyczytalam ze moga sie pojawic plamienia . I ze na pocztku to normnalne nie kazda kobieta je ma . Ale nie bylo @ i moga sie pojawic na poczatku plamienia
W ogole to mi tak niedobrze! Masakra, kompletnie nie mam apetytu, a tak mnie muli...
Tez tak masz?? -
Kaśka28 wrote:Kochana jak to cie nie posci on siedzi w pracy a ty sama w domu powiedz ze musisz miec babski wieczor pogadaj z ta siostra kolegi moze nie od razu w gory ale na kawe albo cos...a moze sobie pracy poszukaj zawsze bedziesz miala odskocznie

Dokładnie albo znajdź pracę tam sie ma kontakt z ludzmi. Albo zorganizuj sobie jakies babskie wyjscie. Siedzac dlugo w domu mozna sfiksowac.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kochana jak to cie nie posci on siedzi w pracy a ty sama w domu powiedz ze musisz miec babski wieczor pogadaj z ta siostra kolegi moze nie od razu w gory ale na kawe albo cos...a moze sobie pracy poszukaj zawsze bedziesz miala odskocznie

Że nie puści mnie w góry samej
Ale tak na taki wypad babski to tak .
Szukam ale ciężko jest znaleźć .
A co do koleżanki chyba tak bd trzeba zrobić bo sfiksuje .
Ja ogólnie wszystko poświęciłam mojemu narzeczonemu , znajomych przyjaciół nawet rodzinę ale widzę że oddalamy się od siebie -
nick nieaktualnyLandrynko mialam to samo z Piotrkiem pozniej sam sie dopytywal . A wiesz czemu ze mna nie rozmawial na te tematy bo nie wie co z czym sie je i dlatego . Powiedzial ze on na sprawach kobiecych sie nie zna . Nie wiedzial co to owulacja po co musi byc owulacja czemu trzeba sie kochac w dni plodne . Dla niego bylo wsadzil wyjal i powinno sie udac . hehe no9 ale tak to nie dziala . Dopiero jak usiadlam z nim powiedzialam zeby pytal co nie wie i ja mu postaram sie prosto wytlumaczyc to pozniej sam wiedziaal co i jak . Podgladal kiedy jest zielone swiatelko . A jak bylo pomaranczowe czy zolte to mowi no zaraz bedzie czas .
Teraz jak mu pokazuje zdjecie usg to mowi ze on tam nie widzi tlumacze mu ale nie dociera . Jak u puscilam serduszko to powiedzial ze slychac jak by pukal noga
Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Momentami ja tak mamMisty87 wrote:Wiem, tez czytalam, na szczescie niewiele tego jest, a i nie mam mocnych boli. Mimo wszystko jutro zadzwonie, moze przeloze wizyte na srode albo jeszcze na jutro po poludniu.
W ogole to mi tak niedobrze! Masakra, kompletnie nie mam apetytu, a tak mnie muli...
Tez tak masz??
ale na początku jest sporo osób, które chudną bo nie mają apetytu. Jak plamisz dalej to idź do gina - mój mi dziś powiedział, że jak tylko zauważę jakiekolwiek plamienie to mam iść do lekarza albo na IP. Nie ma czegoś takiego co jest normalnym plamieniem w ciąży i mam tego nie słuchać... chyba mu wierzę
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150