Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczko, rozumiem doskonale... my kobiety potrzebujemy najnormalniej w swiecie pobyc ze swoimi facetami wiecej, anizeli tylko w nocy (jak spia) czy w niedziele. Oni troche inaczej mysla niestety.
W tej kwestii nie moge Ci doradzac, ale wierze, ze dojdziecie do porozumienia i wyjdzie Wam to na dobre!
Ewela co jest? -
Ewelina23 wrote:Watek nie zniknie bedzie caly czas :*
Ciagle mysle zeby nic sie nie stalo zebym nie stracila i wogole . Dzis jak napisala Ola bylo mi strasznie przykro az sie poplakalam ze to moze mnie spotkac .Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kochana to moze oderwij sie od tego wszytkiego zorganizuj sobie jakies wyjscie z kolezankami albo moze weekend w gory odpoczniesz pospacerujesz po gorach cisnienie zejdzie dotlenisz sie....i walsnie ja sobie takie cos tez zafunduje a co
Mój mnie nie puści samej w góry ale chętnie bym tak chciała
a co do koleżanek powiem ci że praktycznie nie mam nikogo . Może z jedną i to siostra kolegi mojego A. jak jeździmy do niego to wtedy się z nią spotykam , osttanio co mnie do miasta wyciągnęła to wtedy z nią tylko byłam i raz u kosmetyczki a tak siedzę sama w domu ciągle tu myślę o dziecku tu o kłótniach jedyynie co z wami popiszęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Ewelina chce w pupe dostać ...
Aniu widzisz . Kiedyś wgl. było między nami lepiej a teraz to czasami mam dosyć . Nie mówię nie zawsze jest źle ale czasami są takie dni że mam dosyć . Dziś mnie strasznie zdenerwował . Wrócił o 18 prawie a miał o 16 , bo coś tam mu pomagał ale jak pytam po co tyle tam był to że taką ma pracę a ja mówię aha to zapłaci ci za to a on że nie więc po chuj tam siedzieć i pomagać mu jak mogliśmy razem spędzić czas ech dość mam już
To może idź z nim na spokojnie porozmawiać? Chyba nie jest jeszcze pozno... a wiesz jak miło mozna się godzić? i ciesz sie ze pracuje to znaczy ze odpowiedzialny.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Landryneczko, rozumiem doskonale... my kobiety potrzebujemy najnormalniej w swiecie pobyc ze swoimi facetami wiecej, anizeli tylko w nocy (jak spia) czy w niedziele. Oni troche inaczej mysla niestety.
W tej kwestii nie moge Ci doradzac, ale wierze, ze dojdziecie do porozumienia i wyjdzie Wam to na dobre!
Ewela co jest?
No właśnie kochana , wyjść z nim gdzieś jakiś spacer zakupy czy jakiś wyjazd . Na wakacje nie byliśmy nigdzie bo miał pracę na ferie też nie i taka jestem zła . Liczę że na majówkę pojedziemy gdzieś do spa zrelaksować się i wgl albo góry lub solina , ale nie wiem nie nastawiam się . -
Ewelina mam to samo! Nonstop mam przerazajace mysli,ze poronie...! Albo ze nie bedzie zarodka. Caly czas o tym mysle. Jeszcze te ostatnie plamienia, dzis leciutko to samo, ale tak chwilami. Jutro dzwonie do mojej gin bo wyjde z siebie
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ewelina nie ma sie co martwic na zapas kochna ciesz sie swoim malenstwem posluchaj serduszko swojego serdusza i sie nie zamartwiaj no co ty ewelina ty tez chcesz kopa w dupke?
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:To może idź z nim na spokojnie porozmawiać? Chyba nie jest jeszcze pozno... a wiesz jak miło mozna się godzić? i ciesz sie ze pracuje to znaczy ze odpowiedzialny.
Ogląda nie bd mu przeszkadzać a jak znów zacznę gadać to zaraz powie że nie gada ze mną bo nie chce się kłócić a to że pracuje doceniam ale raz że robi tam gdzie ja bardzo nie chce i prosiłam go ale on i tak zrobił swoje to jeszcze starszny wykorzystywacz jest z jego szefa i szefowej ( znajomi nasi mają swoją firmę ) ale straszni są zydzi -
Landryneczka wrote:Mój mnie nie puści samej w góry ale chętnie bym tak chciała
a co do koleżanek powiem ci że praktycznie nie mam nikogo . Może z jedną i to siostra kolegi mojego A. jak jeździmy do niego to wtedy się z nią spotykam , osttanio co mnie do miasta wyciągnęła to wtedy z nią tylko byłam i raz u kosmetyczki a tak siedzę sama w domu ciągle tu myślę o dziecku tu o kłótniach jedyynie co z wami popiszęZ. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ewelina mam to samo! Nonstop mam przerazajace mysli,ze poronie...! Albo ze nie bedzie zarodka. Caly czas o tym mysle. Jeszcze te ostatnie plamienia, dzis leciutko to samo, ale tak chwilami. Jutro dzwonie do mojej gin bo wyjde z siebie
-
kasia_czarna wrote:nio z Gubina... kurna moze znam hehe gubin mautki jest:D[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Ewelina mam to samo! Nonstop mam przerazajace mysli,ze poronie...! Albo ze nie bedzie zarodka. Caly czas o tym mysle. Jeszcze te ostatnie plamienia, dzis leciutko to samo, ale tak chwilami. Jutro dzwonie do mojej gin bo wyjde z siebie
Misty87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:Kochana gdzies wyczytalam ze moga sie pojawic plamienia . I ze na pocztku to normnalne nie kazda kobieta je ma . Ale nie bylo @ i moga sie pojawic na poczatku plamienia
W ogole to mi tak niedobrze! Masakra, kompletnie nie mam apetytu, a tak mnie muli...
Tez tak masz?? -
Kaśka28 wrote:Kochana jak to cie nie posci on siedzi w pracy a ty sama w domu powiedz ze musisz miec babski wieczor pogadaj z ta siostra kolegi moze nie od razu w gory ale na kawe albo cos...a moze sobie pracy poszukaj zawsze bedziesz miala odskocznie
Dokładnie albo znajdź pracę tam sie ma kontakt z ludzmi. Albo zorganizuj sobie jakies babskie wyjscie. Siedzac dlugo w domu mozna sfiksowac.Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Kochana jak to cie nie posci on siedzi w pracy a ty sama w domu powiedz ze musisz miec babski wieczor pogadaj z ta siostra kolegi moze nie od razu w gory ale na kawe albo cos...a moze sobie pracy poszukaj zawsze bedziesz miala odskocznie
Że nie puści mnie w góry samej
Ale tak na taki wypad babski to tak .
Szukam ale ciężko jest znaleźć .
A co do koleżanki chyba tak bd trzeba zrobić bo sfiksuje .
Ja ogólnie wszystko poświęciłam mojemu narzeczonemu , znajomych przyjaciół nawet rodzinę ale widzę że oddalamy się od siebie -
nick nieaktualnyLandrynko mialam to samo z Piotrkiem pozniej sam sie dopytywal . A wiesz czemu ze mna nie rozmawial na te tematy bo nie wie co z czym sie je i dlatego . Powiedzial ze on na sprawach kobiecych sie nie zna . Nie wiedzial co to owulacja po co musi byc owulacja czemu trzeba sie kochac w dni plodne . Dla niego bylo wsadzil wyjal i powinno sie udac . hehe no9 ale tak to nie dziala . Dopiero jak usiadlam z nim powiedzialam zeby pytal co nie wie i ja mu postaram sie prosto wytlumaczyc to pozniej sam wiedziaal co i jak . Podgladal kiedy jest zielone swiatelko . A jak bylo pomaranczowe czy zolte to mowi no zaraz bedzie czas .
Teraz jak mu pokazuje zdjecie usg to mowi ze on tam nie widzi tlumacze mu ale nie dociera . Jak u puscilam serduszko to powiedzial ze slychac jak by pukal nogaZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Wiem, tez czytalam, na szczescie niewiele tego jest, a i nie mam mocnych boli. Mimo wszystko jutro zadzwonie, moze przeloze wizyte na srode albo jeszcze na jutro po poludniu.
W ogole to mi tak niedobrze! Masakra, kompletnie nie mam apetytu, a tak mnie muli...
Tez tak masz??[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150