X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko, rozumiem doskonale... my kobiety potrzebujemy najnormalniej w swiecie pobyc ze swoimi facetami wiecej, anizeli tylko w nocy (jak spia) czy w niedziele. Oni troche inaczej mysla niestety.
    W tej kwestii nie moge Ci doradzac, ale wierze, ze dojdziecie do porozumienia i wyjdzie Wam to na dobre!
    Ewela co jest?

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Watek nie zniknie bedzie caly czas :*
    Ciagle mysle zeby nic sie nie stalo zebym nie stracila i wogole . Dzis jak napisala Ola bylo mi strasznie przykro az sie poplakalam ze to moze mnie spotkac .
    Ewelina nie ma sie co martwic na zapas kochna ciesz sie swoim malenstwem posluchaj serduszko swojego serdusza i sie nie zamartwiaj no co ty ewelina ty tez chcesz kopa w dupke?

Ewelina23 lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Kochana to moze oderwij sie od tego wszytkiego zorganizuj sobie jakies wyjscie z kolezankami albo moze weekend w gory odpoczniesz pospacerujesz po gorach cisnienie zejdzie dotlenisz sie....i walsnie ja sobie takie cos tez zafunduje :D a co

Mój mnie nie puści samej w góry :P ale chętnie bym tak chciała
    a co do koleżanek powiem ci że praktycznie nie mam nikogo . Może z jedną i to siostra kolegi mojego A. jak jeździmy do niego to wtedy się z nią spotykam , osttanio co mnie do miasta wyciągnęła to wtedy z nią tylko byłam i raz u kosmetyczki a tak siedzę sama w domu ciągle tu myślę o dziecku tu o kłótniach jedyynie co z wami popiszę

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ewelina chce w pupe dostać ...

Aniu widzisz . Kiedyś wgl. było między nami lepiej a teraz to czasami mam dosyć . Nie mówię nie zawsze jest źle ale czasami są takie dni że mam dosyć . Dziś mnie strasznie zdenerwował . Wrócił o 18 prawie a miał o 16 , bo coś tam mu pomagał ale jak pytam po co tyle tam był to że taką ma pracę a ja mówię aha to zapłaci ci za to a on że nie :/ więc po chuj tam siedzieć i pomagać mu jak mogliśmy razem spędzić czas ech dość mam już

To może idź z nim na spokojnie porozmawiać? Chyba nie jest jeszcze pozno... a wiesz jak miło mozna się godzić? :) i ciesz sie ze pracuje to znaczy ze odpowiedzialny.

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Landryneczko, rozumiem doskonale... my kobiety potrzebujemy najnormalniej w swiecie pobyc ze swoimi facetami wiecej, anizeli tylko w nocy (jak spia) czy w niedziele. Oni troche inaczej mysla niestety.
    W tej kwestii nie moge Ci doradzac, ale wierze, ze dojdziecie do porozumienia i wyjdzie Wam to na dobre!
    Ewela co jest?

No właśnie kochana , wyjść z nim gdzieś jakiś spacer zakupy czy jakiś wyjazd . Na wakacje nie byliśmy nigdzie bo miał pracę na ferie też nie i taka jestem zła . Liczę że na majówkę pojedziemy gdzieś do spa zrelaksować się i wgl albo góry lub solina , ale nie wiem nie nastawiam się .

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina mam to samo! Nonstop mam przerazajace mysli,ze poronie...! Albo ze nie bedzie zarodka. Caly czas o tym mysle. Jeszcze te ostatnie plamienia, dzis leciutko to samo, ale tak chwilami. Jutro dzwonie do mojej gin bo wyjde z siebie :(

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Ewelina nie ma sie co martwic na zapas kochna ciesz sie swoim malenstwem posluchaj serduszko swojego serdusza i sie nie zamartwiaj no co ty ewelina ty tez chcesz kopa w dupke?
    Chyba by sie przydal kopniak ze wogole mam takie mysli .

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    To może idź z nim na spokojnie porozmawiać? Chyba nie jest jeszcze pozno... a wiesz jak miło mozna się godzić? :) i ciesz sie ze pracuje to znaczy ze odpowiedzialny.

Ogląda :/ nie bd mu przeszkadzać a jak znów zacznę gadać to zaraz powie że nie gada ze mną bo nie chce się kłócić :/ a to że pracuje doceniam ale raz że robi tam gdzie ja bardzo nie chce i prosiłam go ale on i tak zrobił swoje to jeszcze starszny wykorzystywacz jest z jego szefa i szefowej ( znajomi nasi mają swoją firmę ) ale straszni są zydzi

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Mój mnie nie puści samej w góry :P ale chętnie bym tak chciała
    a co do koleżanek powiem ci że praktycznie nie mam nikogo . Może z jedną i to siostra kolegi mojego A. jak jeździmy do niego to wtedy się z nią spotykam , osttanio co mnie do miasta wyciągnęła to wtedy z nią tylko byłam i raz u kosmetyczki a tak siedzę sama w domu ciągle tu myślę o dziecku tu o kłótniach jedyynie co z wami popiszę
    Kochana jak to cie nie posci on siedzi w pracy a ty sama w domu powiedz ze musisz miec babski wieczor pogadaj z ta siostra kolegi moze nie od razu w gory ale na kawe albo cos...a moze sobie pracy poszukaj zawsze bedziesz miala odskocznie :D

Z. lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ewelina mam to samo! Nonstop mam przerazajace mysli,ze poronie...! Albo ze nie bedzie zarodka. Caly czas o tym mysle. Jeszcze te ostatnie plamienia, dzis leciutko to samo, ale tak chwilami. Jutro dzwonie do mojej gin bo wyjde z siebie :(
    Kochana gdzies wyczytalam ze moga sie pojawic plamienia . I ze na pocztku to normnalne nie kazda kobieta je ma . Ale nie bylo @ i moga sie pojawic na poczatku plamienia

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    nio z Gubina... kurna moze znam hehe gubin mautki jest:D
    a który rocznik jesteś?

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka Misty ma racje :)

Mamusie proszę mi się tu nie stresować i raz dwa pozbyć takich myśli!

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Dzwon dzown dowiesz sie co i jak i bedziesz spokojniejsza

Misty87 lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Kochana gdzies wyczytalam ze moga sie pojawic plamienia . I ze na pocztku to normnalne nie kazda kobieta je ma . Ale nie bylo @ i moga sie pojawic na poczatku plamienia
    Wiem, tez czytalam, na szczescie niewiele tego jest, a i nie mam mocnych boli. Mimo wszystko jutro zadzwonie, moze przeloze wizyte na srode albo jeszcze na jutro po poludniu.
    W ogole to mi tak niedobrze! Masakra, kompletnie nie mam apetytu, a tak mnie muli...
    Tez tak masz??

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Kochana jak to cie nie posci on siedzi w pracy a ty sama w domu powiedz ze musisz miec babski wieczor pogadaj z ta siostra kolegi moze nie od razu w gory ale na kawe albo cos...a moze sobie pracy poszukaj zawsze bedziesz miala odskocznie :D

Dokładnie albo znajdź pracę tam sie ma kontakt z ludzmi. Albo zorganizuj sobie jakies babskie wyjscie. Siedzac dlugo w domu mozna sfiksowac.

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:

Że nie puści mnie w góry samej :P
    Ale tak na taki wypad babski to tak .
    Szukam ale ciężko jest znaleźć .
    A co do koleżanki chyba tak bd trzeba zrobić bo sfiksuje .
    Ja ogólnie wszystko poświęciłam mojemu narzeczonemu , znajomych przyjaciół nawet rodzinę ale widzę że oddalamy się od siebie

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Landryneczka Misty ma racje :)

Mamusie proszę mi się tu nie stresować i raz dwa pozbyć takich myśli!
    Odezwala sie mamusia :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landrynko mialam to samo z Piotrkiem pozniej sam sie dopytywal . A wiesz czemu ze mna nie rozmawial na te tematy bo nie wie co z czym sie je i dlatego . Powiedzial ze on na sprawach kobiecych sie nie zna . Nie wiedzial co to owulacja po co musi byc owulacja czemu trzeba sie kochac w dni plodne . Dla niego bylo wsadzil wyjal i powinno sie udac . hehe no9 ale tak to nie dziala . Dopiero jak usiadlam z nim powiedzialam zeby pytal co nie wie i ja mu postaram sie prosto wytlumaczyc to pozniej sam wiedziaal co i jak . Podgladal kiedy jest zielone swiatelko . A jak bylo pomaranczowe czy zolte to mowi no zaraz bedzie czas .
    Teraz jak mu pokazuje zdjecie usg to mowi ze on tam nie widzi tlumacze mu ale nie dociera . Jak u puscilam serduszko to powiedzial ze slychac jak by pukal noga :D

Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Odezwala sie mamusia :D

Jak @ nie przyjdzie i będzie 2 porządna krecha to przypiszesz mi "mamuśkę" :D

Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Wiem, tez czytalam, na szczescie niewiele tego jest, a i nie mam mocnych boli. Mimo wszystko jutro zadzwonie, moze przeloze wizyte na srode albo jeszcze na jutro po poludniu.
    W ogole to mi tak niedobrze! Masakra, kompletnie nie mam apetytu, a tak mnie muli...
    Tez tak masz??
    Momentami ja tak mam :( ale na początku jest sporo osób, które chudną bo nie mają apetytu. Jak plamisz dalej to idź do gina - mój mi dziś powiedział, że jak tylko zauważę jakiekolwiek plamienie to mam iść do lekarza albo na IP. Nie ma czegoś takiego co jest normalnym plamieniem w ciąży i mam tego nie słuchać... chyba mu wierzę :(

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
‹‹ 1087 1088 1089 1090 1091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ