Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej wszystkim, jestem Daria od 28 miesięcy staram się z mężem o dziecko jesteśmy po badaniach żadnych ostępstw od normy wszystko w porządku cykle 27-29 dni, owulacja prawidłowa męża armia Ok. Hormony w normie, drożność jest.
Dziś mój 24 d.c rano miałam lekkie plamienie jak można to tak nazwać po pprostu śluz z nitkami krwi, nie łudzę się za bardzo, chociaż mógłby to być cud walentynkowy
mam nadzieję ze mnie przjmniecie do siebie.
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Daszka wrote:Hej wszystkim, jestem Daria od 28 miesięcy staram się z mężem o dziecko jesteśmy po badaniach żadnych ostępstw od normy wszystko w porządku cykle 27-29 dni, owulacja prawidłowa męża armia Ok. Hormony w normie, drożność jest.
Dziś mój 24 d.c rano miałam lekkie plamienie jak można to tak nazwać po pprostu śluz z nitkami krwi, nie łudzę się za bardzo, chociaż mógłby to być cud walentynkowy
mam nadzieję ze mnie przjmniecie do siebie. -
nick nieaktualny
-
Hej Daszka! Tu się nie przyjmuje Tu sie pisze i już
Powodzenia! Pisz pytaj i trzymaj się tam dzielnie!
Dzięki Misty!
Landryneczka, a co to? Wiem, że są czasem takie chwile, ale tak całkiem odpuścić?! Odpocząć trochę tak! Ale nie poddać się! Nie składać broni!
siemnako kasia czarna co tam? -
kasia_czarna wrote:a git... jutro zaczynam sie pakowac i w czwartek jade do domku do Gubina idziemy w sobote na wesele z moim... a w poniedzialek wracam do 3city... a Cio u Ciebie??
-
Daszka wrote:Hej wszystkim, jestem Daria od 28 miesięcy staram się z mężem o dziecko jesteśmy po badaniach żadnych ostępstw od normy wszystko w porządku cykle 27-29 dni, owulacja prawidłowa męża armia Ok. Hormony w normie, drożność jest.
mam nadzieję ze mnie przjmniecie do siebie. -
kasia_czarna wrote:a git... jutro zaczynam sie pakowac i w czwartek jade do domku do Gubina idziemy w sobote na wesele z moim... a w poniedzialek wracam do 3city... a Cio u Ciebie??Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Misty87 wrote:Landryna! Ja Ci sie poddam! Odpusc obserwacje, mierzenie temp i dzialajcie spontaniczne. Ale nie ma takiego gadania, ze odpuszczasz staranie!
Bursztynko jestes kolejna do zielonosci łap!
Bierzcie przyklad z naszej Kaski! Dziewczyna dawno moglaby sie zalamac, a dzielnie walczy i kazda motywuje!
Tak samo Macierzanka zawsze pomoze, doradzi, podniesie na duchu mimo wielu swoich problemow!Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ale obserwujesz siebie i wiesz mniej wiecej kiedy masz ovu?
-
nick nieaktualnyDaszka wrote:Tak chodzę czasem na obserwacje cyklu do ginekologa owulacje mam mniej wiecej miedzy 13-17 dc poza tym czuje ból jajnika i podbrzusza dość intensywnie kiedyś stosowalam tety owulacyjne ale nie dały rezultatu zastanawiam sie coraz poważniej nad inseminacją.
Ps przeczytalam post wyżej .
Moze warto troche odpuscic skoro jest wszystko dobrze a wciaz bez rezultatu ? Chodzi mi o odpuszczenie nie myslenie tak o dzidzi choc wiem ze ciezkoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 20:54
-
Daszka wrote:Tak chodzę czasem na obserwacje cyklu do ginekologa owulacje mam mniej wiecej miedzy 13-17 dc poza tym czuje ból jajnika i podbrzusza dość intensywnie kiedyś stosowalam tety owulacyjne ale nie dały rezultatu zastanawiam sie coraz poważniej nad inseminacją.
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:a git... jutro zaczynam sie pakowac i w czwartek jade do domku do Gubina idziemy w sobote na wesele z moim... a w poniedzialek wracam do 3city... a Cio u Ciebie??
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150