X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakieś nowości dzisiaj ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Kochane mam problem z rozpoznawaniem Sluzu. Rano wodnisty i lepki a potem rozciagliwy i taki kremowy. Wiec jaki mam wpisać?

Podobno rozciagliwy ma byc przezroczysty ...?
    Wiec czemu kremowy tez jest....

Zrobiłam test ovu i sie niepokoje bo 4 dzien mam pozytywny, 3 dzien lewa kreska jest dużo mocniejsza od prawej....
    Czy ktoś cos poradzi! .? Ewela? Macierzanka?

Kochana ja tez mialam 4 dni pozytywne i jakos mnie to nie zastanawialo wszytkie byly mocne i napewno pozytywne zostawilam to tak jak jest czasami jest tak ze nawet po ovu poziom lh powolutku opada i dlatego wychodza jeszcze pozytywne takze spokojnie serduszkuj hehe :D
    Landryneczka wrote:
    Dziewczyny dziś mi spadła temp. Do tego rano jak wstałam poczułam jak mi się śluz leje , mam go dziś sporo co mnie dziwi bardzo :/ szyjka miękka otwarta tak w miarę wysoko . Nie wiem czy dziś nie mam owulacji . Zobaczę jaką bd miała szyjkę potem tak koło 15 .
    A wy co o tym myślicie ?
    No mysle ze powinnas <3 <3 <3 <3
    Landryneczka wrote:
    a mi teraz znów się zniżyła stwardniała ale jest otwarta czytłam ze przed spaniem sie powinno sprawdzac
    Szyjke powinno sie sprawdzac codziennie o tej samej porze dnia mniej wiecej bo moze nieznacznie zmieniac polozenie i zeby nie bylo watpliwosci to mniej wiecej ten sam czas powinien byc :D
    Ania07 wrote:
    Hej Kochane :)
    Ja dzisiaj ledwo żyje. Czuję się jakby mnie krowa przeżuła i wypluła. Nawet teściowa stwierdziła, że źle wyglądam. Spać mi się chce, dalej mam zawroty głowy, zalało mnie śluzem tj mleko :/ masakra, poleciało jak z kranu .. myślałam, że @ a tu zonk. Nie ma @..
    Aniu Moze jednak?? zyczylabym ci tego z calego serduszka :*
    Natu93 wrote:
    a jakis taki dziwnie skaczacy==/
    Ja dobrze widze ze to 73 dc???!! jesli tak to idz do lekarza bo takie dlugie cykle nir sa normalne...
    Natu93 wrote:
    Kass badania wszystkie suuuper=)
    janiki czyste i wszystko si.
    Moze taka moja uroda.
    Bez brania tabletek jakis nie mam okresu=(
    co idzie za tym chyba brak owu i dzidzi;'(
    jestesm podminowana.;'(
    Kochana idz do jakiegos normalnego lekarza ktory unormuje ci cykle bo tak dlugie to jest nienormalne i moim zdaniem straszzznie ciezko bedzie z dzidza...
    santoocha wrote:
    Kochana, ja mam 35km do gina. A na pierwszą wizytę do jednego z najlepszych ginekologów w tym mieście na NFZ czekam 2 miesiące. Potem jest szybciej. Monitoring wcale nie jest taki drogi. Za to dziecko już tak. MUSISZ coś z tym zrobić jeśli chcesz mieć dziecko.
    Dokladnie, zgadzam sie Niestety Natu musisz zaczac szkac kogos dla kogo dlugosc cyklu 70dsni i wiecej nie jest normalne bo dla normalnego lekarza to oczywiste
    Ania07 wrote:
    Jest straszny bladzioch, taki ledwo ledwo widoczny .. nie wiem czy się cieszyć i czy zaraz nie zniknie ...
    To zrob jutro bete bedziesz pewniejsza ale ja po cichutku juz gratuluje :D
    olka25 wrote:
    Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle... :(
    Kochana mocno przytulam :( bardzo mi przykro nie wiem co ci napisac...moze tyle ze wszytko sie ulozy zobaczysz teraz potzreba ci czasu i duzo wsparcia u nas go znajdziesz...

Fidelissa lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia nowa za ciążona jest :)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to witam wszystkie
    a ja czuje ze @ przyjdzie niedlugo bo jestem tak nerwowa wszytko mnie drazni a moj najbardziej wszystko mnie u niego drani dzisiaj mimo ze tak normalnie niczego zlego nie robi..... ojjjj chyba go pogryze.....

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka25 ogromie współczuje :( pewnie Ci cięzko :( ale musisz sie trzymać !! nie martw sie niedługo będziesz tulić swoje maleństwo.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEhhmm.. wpadłam dziś w jakiś cholerny dołek i czym bardziej chce z niego wyjść , tym głębiej w niego wpadam.. :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    EEhhmm.. wpadłam dziś w jakiś cholerny dołek i czym bardziej chce z niego wyjść , tym głębiej w niego wpadam.. :(
    Co sie stalo?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Monia co się dzieje?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Co sie stalo?
    no znowu związany ze staraniami.. jutro musze dzwonic sie umówić do gina żeby miec wizyte za tydz w poniedziałek.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    A tak w ogole to witam wszystkie
    a ja czuje ze @ przyjdzie niedlugo bo jestem tak nerwowa wszytko mnie drazni a moj najbardziej wszystko mnie u niego drani dzisiaj mimo ze tak normalnie niczego zlego nie robi..... ojjjj chyba go pogryze.....

Cześć Kasiu :)
    Przede wszystkim oddychaj. Masz ładny wykres i mam nadzieję, że @ do Ciebie nie przyjdzie <3

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    związany z tym kiedy mi sie wreszcie uda. Ania czujesz sie juz lepiej :) ? wzięłaś ten cykl na luzie ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam najlepszego humoru ale nie mzemy sie dolowac dziewczyny przeciez zaczyna sie robic zielono i na dworze i tu u nas na forum musimy sie z tego cieszyc musimy byc silne i nie mozemy sie zalamywac!!!!!! kurcze juz wssytkie mamy myslec pozytywnie!!!!! w tej chwili !!! :D

Fidelissa, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Cześć Kasiu :)
    Przede wszystkim oddychaj. Masz ładny wykres i mam nadzieję, że @ do Ciebie nie przyjdzie <3
    Oj Aniu akurat moj wykres mi sie nie podoba bo nawet ovulke mi cofnelo ale wiesz co??? twoj wykres mnie pociesza :D takze sie nie zalamujemy dziewczyny i glowa do gory :D

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    związany z tym kiedy mi sie wreszcie uda. Ania czujesz sie juz lepiej :) ? wzięłaś ten cykl na luzie ?
    Monia a co mamy my poeiwedziec ja prawdopodobnie nie doczekam sie dzidzi a jednak walcze i bede walczyc jak lwica...mam gorsze dni tez jest mi ciezko bo mam mase problemow ale nie mozna sie zalamywac NIE WOL NO !!!!!!! absokur..lutnie :D

Fidelissa, Ania07, Magdas, Z. lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Oj Aniu akurat moj wykres mi sie nie podoba bo nawet ovulke mi cofnelo ale wiesz co??? twoj wykres mnie pociesza :D takze sie nie zalamujemy dziewczyny i glowa do gory :D
    nooo widziałam właśnie że krecha czerwona Ci znikła.. :/ ale w sumie to tylko program i może sie mylić :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Monia a co mamy my poeiwedziec ja prawdopodobnie nie doczekam sie dzidzi a jednak walcze i bede walczyc jak lwica...mam gorsze dni tez jest mi ciezko bo mam mase problemow ale nie mozna sie zalamywac NIE WOL NO !!!!!!! absokur..lutnie :D
    dlaczego nie doczekasz Kaśka ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Ja myślałam, że mam cykl bezowulacyjny. Wkurzyłam się i nie mierzyłam codziennie tempki. Przytulaliśmy się z mężulkiem, ale ja już nie myślałam o ciąży, bo byłam przekonana, że ten cykl jest stracony. Wczoraj tempka wysoko, dzisiaj też, @ od dwóch dni nie ma, mam zawroty głowy więc zrobiłam sikańca. Nie cieszę się, bo się zwyczajnie boję, że lada chwila może przyjść @.
    Uwierzę jak powtórzę test w czwartek i betę w poniedziałek, bo nie mam możliwości wcześniej :(

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo widziałam właśnie że krecha czerwona Ci znikła.. :/ ale w sumie to tylko program i może sie mylić :)
    Dokladnie dlatego narazie czekam na rozwoj syt :D
    A dlaczego sie nie doczekam hmmm duzo by pisac...no nie mam ciekawej sytuacji ale mimo wszytko nie trace nadzieii...jeszcze :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:

Kasiu mi się mój też nie podobał. To tylko program i nie możemy się nim sugerować w 100%. Jedna z użytkowniczek "youstyna" nie miała skoku a owulację potwierdził gin na monitoringu :) zobacz sobie jej wykres. Miała 2 owulacje.
    Mi OvuF też kreski poprzestawiało :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Ja myślałam, że mam cykl bezowulacyjny. Wkurzyłam się i nie mierzyłam codziennie tempki. Przytulaliśmy się z mężulkiem, ale ja już nie myślałam o ciąży, bo byłam przekonana, że ten cykl jest stracony. Wczoraj tempka wysoko, dzisiaj też, @ od dwóch dni nie ma, mam zawroty głowy więc zrobiłam sikańca. Nie cieszę się, bo się zwyczajnie boję, że lada chwila może przyjść @.
    Uwierzę jak powtórzę test w czwartek i betę w poniedziałek, bo nie mam możliwości wcześniej :(
    a jak mąż zareagował na bladziocha ? :) @ apewno nie przyjdzie zobaczysz :) ciesze sie że Ci sie udało :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ