Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Kochane mam problem z rozpoznawaniem Sluzu. Rano wodnisty i lepki a potem rozciagliwy i taki kremowy. Wiec jaki mam wpisać?
Podobno rozciagliwy ma byc przezroczysty ...?
Wiec czemu kremowy tez jest....
Zrobiłam test ovu i sie niepokoje bo 4 dzien mam pozytywny, 3 dzien lewa kreska jest dużo mocniejsza od prawej....
Czy ktoś cos poradzi! .? Ewela? Macierzanka?
Kochana ja tez mialam 4 dni pozytywne i jakos mnie to nie zastanawialo wszytkie byly mocne i napewno pozytywne zostawilam to tak jak jest czasami jest tak ze nawet po ovu poziom lh powolutku opada i dlatego wychodza jeszcze pozytywne takze spokojnie serduszkuj heheLandryneczka wrote:Dziewczyny dziś mi spadła temp. Do tego rano jak wstałam poczułam jak mi się śluz leje , mam go dziś sporo co mnie dziwi bardzo szyjka miękka otwarta tak w miarę wysoko . Nie wiem czy dziś nie mam owulacji . Zobaczę jaką bd miała szyjkę potem tak koło 15 .
A wy co o tym myślicie ?Landryneczka wrote:a mi teraz znów się zniżyła stwardniała ale jest otwarta czytłam ze przed spaniem sie powinno sprawdzacAnia07 wrote:Hej Kochane
Ja dzisiaj ledwo żyje. Czuję się jakby mnie krowa przeżuła i wypluła. Nawet teściowa stwierdziła, że źle wyglądam. Spać mi się chce, dalej mam zawroty głowy, zalało mnie śluzem tj mleko masakra, poleciało jak z kranu .. myślałam, że @ a tu zonk. Nie ma @..Natu93 wrote:a jakis taki dziwnie skaczacy=Natu93 wrote:Kass badania wszystkie suuuper=)
janiki czyste i wszystko si.
Moze taka moja uroda.
Bez brania tabletek jakis nie mam okresu=(
co idzie za tym chyba brak owu i dzidzi;'(
jestesm podminowana.;'(santoocha wrote:Kochana, ja mam 35km do gina. A na pierwszą wizytę do jednego z najlepszych ginekologów w tym mieście na NFZ czekam 2 miesiące. Potem jest szybciej. Monitoring wcale nie jest taki drogi. Za to dziecko już tak. MUSISZ coś z tym zrobić jeśli chcesz mieć dziecko.Ania07 wrote:Jest straszny bladzioch, taki ledwo ledwo widoczny .. nie wiem czy się cieszyć i czy zaraz nie zniknie ...olka25 wrote:Wracam do Was, na razie trochę odpocznę. Mam torbiel na jajniku. Ciążę poroniłam. Teraz muszą sprawdzić, co z tym zrobić i zobaczymy, kiedy będzie można wznowić starania. Tak mi źle...Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogole to witam wszystkie
a ja czuje ze @ przyjdzie niedlugo bo jestem tak nerwowa wszytko mnie drazni a moj najbardziej wszystko mnie u niego drani dzisiaj mimo ze tak normalnie niczego zlego nie robi..... ojjjj chyba go pogryze.....Fidelissa lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:A tak w ogole to witam wszystkie
a ja czuje ze @ przyjdzie niedlugo bo jestem tak nerwowa wszytko mnie drazni a moj najbardziej wszystko mnie u niego drani dzisiaj mimo ze tak normalnie niczego zlego nie robi..... ojjjj chyba go pogryze.....
Cześć Kasiu
Przede wszystkim oddychaj. Masz ładny wykres i mam nadzieję, że @ do Ciebie nie przyjdzie -
Ja tez nie mam najlepszego humoru ale nie mzemy sie dolowac dziewczyny przeciez zaczyna sie robic zielono i na dworze i tu u nas na forum musimy sie z tego cieszyc musimy byc silne i nie mozemy sie zalamywac!!!!!! kurcze juz wssytkie mamy myslec pozytywnie!!!!! w tej chwili !!!
Fidelissa, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Cześć Kasiu
Przede wszystkim oddychaj. Masz ładny wykres i mam nadzieję, że @ do Ciebie nie przyjdzieMacierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:związany z tym kiedy mi sie wreszcie uda. Ania czujesz sie juz lepiej ? wzięłaś ten cykl na luzie ?
Fidelissa, Ania07, Magdas, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Oj Aniu akurat moj wykres mi sie nie podoba bo nawet ovulke mi cofnelo ale wiesz co??? twoj wykres mnie pociesza takze sie nie zalamujemy dziewczyny i glowa do gory
-
Kaśka28 wrote:Monia a co mamy my poeiwedziec ja prawdopodobnie nie doczekam sie dzidzi a jednak walcze i bede walczyc jak lwica...mam gorsze dni tez jest mi ciezko bo mam mase problemow ale nie mozna sie zalamywac NIE WOL NO !!!!!!! absokur..lutnie
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:związany z tym kiedy mi sie wreszcie uda. Ania czujesz sie juz lepiej ? wzięłaś ten cykl na luzie ?
Ja myślałam, że mam cykl bezowulacyjny. Wkurzyłam się i nie mierzyłam codziennie tempki. Przytulaliśmy się z mężulkiem, ale ja już nie myślałam o ciąży, bo byłam przekonana, że ten cykl jest stracony. Wczoraj tempka wysoko, dzisiaj też, @ od dwóch dni nie ma, mam zawroty głowy więc zrobiłam sikańca. Nie cieszę się, bo się zwyczajnie boję, że lada chwila może przyjść @.
Uwierzę jak powtórzę test w czwartek i betę w poniedziałek, bo nie mam możliwości wcześniej -
XxMoniaXx wrote:nooo widziałam właśnie że krecha czerwona Ci znikła.. ale w sumie to tylko program i może sie mylić
A dlaczego sie nie doczekam hmmm duzo by pisac...no nie mam ciekawej sytuacji ale mimo wszytko nie trace nadzieii...jeszczeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Oj Aniu akurat moj wykres mi sie nie podoba bo nawet ovulke mi cofnelo ale wiesz co??? twoj wykres mnie pociesza takze sie nie zalamujemy dziewczyny i glowa do gory
Kasiu mi się mój też nie podobał. To tylko program i nie możemy się nim sugerować w 100%. Jedna z użytkowniczek "youstyna" nie miała skoku a owulację potwierdził gin na monitoringu zobacz sobie jej wykres. Miała 2 owulacje.
Mi OvuF też kreski poprzestawiało -
Ania07 wrote:Ja myślałam, że mam cykl bezowulacyjny. Wkurzyłam się i nie mierzyłam codziennie tempki. Przytulaliśmy się z mężulkiem, ale ja już nie myślałam o ciąży, bo byłam przekonana, że ten cykl jest stracony. Wczoraj tempka wysoko, dzisiaj też, @ od dwóch dni nie ma, mam zawroty głowy więc zrobiłam sikańca. Nie cieszę się, bo się zwyczajnie boję, że lada chwila może przyjść @.
Uwierzę jak powtórzę test w czwartek i betę w poniedziałek, bo nie mam możliwości wcześniej