Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania07 wrote:Widać ją, jest strasznie cieniutka, ale widać. Mój się śmieje, ale też widzi i mówi, żebym poszła do gina, bo jeszcze nic pewnego ..
Ania07 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:Kwestia, co się zadziało, że cały czas było ok, a torbiel pojawiła się akurat na początku ciąży. Do tej pory wszystko idealnie, badania świetne, cykle podręcznikowe. No nic... Trudna rozmowa z ginekologiem przede mną. Teraz uciekam, żeby nie myśleć.
Wiem kochana ze ci ciezko przykro mi strasznie teraz musisz sie uporac z torbielem i gina pytaj kiedy mozesz wrocic do staran . Buziaki Przytulam mocno -
olka25 wrote:Kwestia, co się zadziało, że cały czas było ok, a torbiel pojawiła się akurat na początku ciąży. Do tej pory wszystko idealnie, badania świetne, cykle podręcznikowe. No nic... Trudna rozmowa z ginekologiem przede mną. Teraz uciekam, żeby nie myśleć.
Wspieram! -
Bursztynka wrote:zrobię cichaczem, bo nie wiem czy wytrzymam taką presję forum
Bursztynka, Ania07, Lili266 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Kochane kiedy mam się wybrać do gina, żeby mi coś konkretnie powiedzieli?
Zadzwon jak cos do gina i sie umowAnia07 lubi tę wiadomość
-
Natu93 wrote:A co sadzicie moimwykresie. Bo juz swiruje:-(
Ja wiem, ze to absurd, że trzeba za wszystko płacić, ale taki nam "niektórzy" zgotowali los w tym kraju.
Ja prawie nigdy nie chodziłam na NFZ do gina (może kiedyś, jak mieszkałam w większym mieście, to szłam kiedy chciałam), ale teraz jak potrzebuję iść w konkretnym dniu cyklu, to chodzę prywatnie, albo z jakimś zapaleniem, no to nie mogę czekać.
Natomiast do monitoringu gin powinien przyjąć niezależnie od ilości pacjentek, bo przecież to nie my sobie wybieramy dzień cyklu!
Ja jeździłam do gina 80km, 25 i nawet 150! Jak trzeba to i 500 pojadę!
Mówisz, że badania masz dobre, a owu nie ma, to znaczy, że jednak cos tam hormonki mogą szaleć.
Ty jesteś po odstawieniu anty, dobrze pamiętam?
Jakie robiłaś badania? Jak możesz to wrzuć wyniki. -
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny dziś mi spadła temp. Do tego rano jak wstałam poczułam jak mi się śluz leje , mam go dziś sporo co mnie dziwi bardzo szyjka miękka otwarta tak w miarę wysoko . Nie wiem czy dziś nie mam owulacji . Zobaczę jaką bd miała szyjkę potem tak koło 15 .
A wy co o tym myślicie ? -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Hej Kochane
Ja dzisiaj ledwo żyje. Czuję się jakby mnie krowa przeżuła i wypluła. Nawet teściowa stwierdziła, że źle wyglądam. Spać mi się chce, dalej mam zawroty głowy, zalało mnie śluzem tj mleko masakra, poleciało jak z kranu .. myślałam, że @ a tu zonk. Nie ma @.. -
nick nieaktualny