Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane mam problem z rozpoznawaniem Sluzu. Rano wodnisty i lepki a potem rozciagliwy i taki kremowy. Wiec jaki mam wpisać?
Podobno rozciagliwy ma byc przezroczysty ...?
Wiec czemu kremowy tez jest....
Zrobiłam test ovu i sie niepokoje bo 4 dzien mam pozytywny, 3 dzien lewa kreska jest dużo mocniejsza od prawej....
Czy ktoś cos poradzi! .? Ewela? Macierzanka?Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Kochane mam problem z rozpoznawaniem Sluzu. Rano wodnisty i lepki a potem rozciagliwy i taki kremowy. Wiec jaki mam wpisać?
Podobno rozciagliwy ma byc przezroczysty ...?
Wiec czemu kremowy tez jest....
Zrobiłam test ovu i sie niepokoje bo 4 dzien mam pozytywny, 3 dzien lewa kreska jest dużo mocniejsza od prawej....
Czy ktoś cos poradzi! .? Ewela? Macierzanka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 12:25
-
Ewelina23 wrote:Hej wstaw zdjecietych testow masz ??
Wg opisu sa to testy pozytywne. Najwyższy pik Lh.
Moze cos wymyslicie. Muszę iść bo sie spóźnienia:)) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziś mi spadła temp. Do tego rano jak wstałam poczułam jak mi się śluz leje , mam go dziś sporo co mnie dziwi bardzo szyjka miękka otwarta tak w miarę wysoko . Nie wiem czy dziś nie mam owulacji . Zobaczę jaką bd miała szyjkę potem tak koło 15 .
A wy co o tym myślicie ? -
Oj w tych urzędach to masakra...ostatnio z mamą byłam w urzędzie pracy to nie przyjęli jej o 12.30 bo numerki się skończyły a pracują do 15.30! Masakra to jest jakaś a w środę znów idziemy...
Landryneczka no dziwny jakiś, a mozliwa już owulka? Ja właśnie mam problem z tą szyjką i mi na dzisiaj płodny pokazało a tak naprawdę dopiero po 10.03 mam mieć -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Oj w tych urzędach to masakra...ostatnio z mamą byłam w urzędzie pracy to nie przyjęli jej o 12.30 bo numerki się skończyły a pracują do 15.30! Masakra to jest jakaś a w środę znów idziemy...
Landryneczka no dziwny jakiś, a mozliwa już owulka? Ja właśnie mam problem z tą szyjką i mi na dzisiaj płodny pokazało a tak naprawdę dopiero po 10.03 mam mieć
jak miałam wpisane 2 poprzednie temp to na 8dc mi ovu wyznaczyło a dziś mam 12 dc więc już bardziej prawdopodobne . Usunęłam tą temp. z soboty tylko tą wczorajszą zostawiłam i zobaczymy jak dalej bd
a jaką masz szyjkę ?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Ewelinko nie mam. Pierwszy dzien obie kreski takie same. 3 dni pod rząd z dzisiejszym lewa krecha mocniejsza. Mówimy o testach ovu.
Wg opisu sa to testy pozytywne. Najwyższy pik Lh.
Moze cos wymyslicie. Muszę iść bo sie spóźnienia:))
No wedlug temki mogla byc wczoraj owuka ale nie musiala moze dopiero byc i dlatego masz pozytywne tyle dni . Ale wogole tochyba za wysokie lh ale nie jestem pewna bo sie nie znam do konca
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Czesc Malula....a dla mnie ze @ idzie wcale nie jest takie oczywiste....
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja ledwo zyje, przeprowadzka mnie wykonczyła..nigdy wiecej...
no i jutro powinnam planowo doatć @ a tu ani widu ani słychu
Brzuch nie boli, plecy tez...tylko piersi ale to od owulacji...no wiec czekam na jutro, najpozniej do pitaku i robimy tescikLandryneczka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:ja ledwo zyje, przeprowadzka mnie wykonczyła..nigdy wiecej...
no i jutro powinnam planowo doatć @ a tu ani widu ani słychu
Brzuch nie boli, plecy tez...tylko piersi ale to od owulacji...no wiec czekam na jutro, najpozniej do pitaku i robimy tescik