Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati89 wrote:Lepiej zaczekaj, będzie pewniejsze Jak się udało to nic się nie zmieni Ja testowałam w 33 dc niestety negatyw i na drgi dzień @, teraz powiedziałam, ze bedę testować jak spóźni mi się @ kilka dni
Ja ostatnio nie testowałam bo mnie właśnie zaskoczyła wcześniejsza @. Cierpliwości trzebaDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Nati89 wrote:Dokładnie :)trzeba się uzbroić w cierliwość, a i tak pewnie uda się nam wtedy kiedy nei będziemy się tego spodziewać, ja powoli luzuję, ale wiem, ze po wizycie u lekarza jeżeli potwierdzi, że pecherzyk dominujacy jest to będę świrować..
A masz monitoring? kiedy wizyta?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
3 marca idę, ale nie monitoring, na razie zwykłe usg bo chce zobaczyć czy rosnie mi pęcherzyk, byłam w poprzednim cyklu w 11 dc i nie bylo widac, stweirdzil, ze albo za wczas, albo nie ma tego pęcherzyka i teraz powiedział zebym przyszła w 16 dc, a idę w 17dc bo to poniedziałek i od tej wizyty stwierdzi co dalej, bo jeszcze mam mieć badania męża, na które idzie w czwartek. Na poprzedniej wizycie zobaczył wyniki moich hormonów i powiedział, że są idealne, no i swterdzil, ze niby mam problem, ale tak na prawde go nie mam, wiec teraz zobazce co powie.
-
Nati89 wrote:3 marca idę, ale nie monitoring, na razie zwykłe usg bo chce zobaczyć czy rosnie mi pęcherzyk, byłam w poprzednim cyklu w 11 dc i nie bylo widac, stweirdzil, ze albo za wczas, albo nie ma tego pęcherzyka i teraz powiedział zebym przyszła w 16 dc, a idę w 17dc bo to poniedziałek i od tej wizyty stwierdzi co dalej, bo jeszcze mam mieć badania męża, na które idzie w czwartek. Na poprzedniej wizycie zobaczył wyniki moich hormonów i powiedział, że są idealne, no i swterdzil, ze niby mam problem, ale tak na prawde go nie mam, wiec teraz zobazce co powie.
To trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i starać się, starać
A ja z jednej strony nie czuję się na ciążę, i jakoś tak mi się wydaje, że to jeszcze nie mój czas i że może marzec będzie mój... ale zawsze ta nadzieja się tli
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:To trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i starać się, starać
A ja z jednej strony nie czuję się na ciążę, i jakoś tak mi się wydaje, że to jeszcze nie mój czas i że może marzec będzie mój... ale zawsze ta nadzieja się tliZ., Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:No jasne, ja juz podchodze do tego jak nie teraz, to następnym razem To jest mój 6 cykl, niektórzy staraja się dłuzej nawet kilka lat .. za każdym razem jak dostawałam @ to płakałam, ale już się otrząchnęłam, i teaz jak przyszła @ to ucieszyłam się, ze regularnie, tak jak w zeszłym cyklu 34 dc, musimy uzbroic sie w cierpliwość
Super, grunt to pozytywne nastawienie życzę powodzenia, a teraz lecę do pracy. Będę lukać z telefonu. papaDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Natu93 wrote:Wieszmoze o cochodzi z tymi punnktami w detektorze?
-
Witam z rana
Przesyłam każdej słoneczko
Czarna Kasia, trzymam kciuki
Natu te punkty to tylko takie przypuszczalne, też bym się tym nie sugerowała
Misty a Ty masz się wysypiać a nie po nocach siedzieć!!
Miłego dnia :*Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
No qurwa no!
Weź tu człowieku załatw coś w poniedziałek. Odstaliśmy swoje w kolejce a pan w okienku- a państwo są umówieni na tę godzinę? Okazało się, że są zapisy do okienek. Ale ani kartki, ani nic, Tomek był w piątek dopytać jakie musi dostarczyć dokumenty, to nikt słówkiem nie pisnął, że trzeba się zapisać na składanie dokumentów.