Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehehhehehe nio dokladnie... ale najlepsze jest to ze teraz przez weekend znowu zgrzany jak nie wiem co... i mi tez sie mega chcialo... mi bo dni plodne a jemu bo chyba tak jak mowisz worki pelne... pewnie plemniki do glowy duerzaja
Lena87, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:hehehhehehe nio dokladnie... ale najlepsze jest to ze teraz przez weekend znowu zgrzany jak nie wiem co... i mi tez sie mega chcialo... mi bo dni plodne a jemu bo chyba tak jak mowisz worki pelne... pewnie plemniki do glowy duerzaja
ale wiesz jak Mu dokuczało i musiał szeroko chodzić to mógł na ręcznym jechać ha ha hakasia_czarna, Landryneczka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:nio ja go jeszcze podkrecalam smsa mi... i on do mnie wez bo przeciez bede musial sam sie soba zajac... a ja nio nic nie stoi na przeszkodzie hehe
Między żeberka od kaloryfera i jechane ha ha ha ..
Tyś to nie dobra jest jeszcze Go podkręcaćkasia_czarna, santoocha, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Między żeberka od kaloryfera i jechane ha ha ha ..
Tyś to nie dobra jest jeszcze Go podkręcaćLena87, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:Lena szalona... padlam jak to przeczytalam hehehe ... jechane heheheheh az mnie brzuch od smiechu boli.... boze ja tak za nim tesknie w czwartek przyjezdzam na godz do mamy jade i pozniej do niego do domku bede czekac w lozku a on gdzies o 3 w nocy zjedzie z niemiec... ahh bedzie normlanie dym i ogien
Takie rozłąki bardzo dobrze robią, czasem mam ochotę wyjechać na dłuższy czas aby zatęsknić
Jeszcze troszkę i będziesz cały czas na miejscu
A u mamy posiedź dłużejLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem!
Pokonalam sterte garow, zrobilam kanapki mojemu na rano do pracy i wrocilam
Kasia czarna jakie wyznania tutaj byly
Lena a Ty nie powinnas spac skoro Cie cos bierze?? Nakopie do dupska
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Znowu dziwne rewolucje się dzieją w brzuchu, i doszło gardło ;/
Za 6 godzin muszę wstawać a dalej siedzę
a Ty jak tam ? kac minął ?
Kochana idź do łóżeczka i spać jak cię coś bierze bo to pewnie grypa :* zrób sb gorącej herbatki i do łóżka
no nadal mnie ściska w żołądku ale już trochę lepiej
Misty a ty co ? chcesz lanie ? Też powinnaś odpoczywać i już spać a nie po nocach siedzieć nununu