Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
oj wy mamuśki to jesteście już szczęściary :-p i się nie musicie znać
ja robiłam lazanię dziś i też mam lekką stertkę
santoocha ja mam już parę z Kąśką, ale możesz się przyłączyć do nas i będziemy miały trójkącik - w kupie raźniej się zachodziLaura, Misty87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Czyli nie jestem sama
Malinowa a Ty czemu nie spisz??
A propo gromadzenia wody w ciazy, jak sie tego ustrzec?
nie wiem jak się ustrzec - chyba nie da rady ja i tak biorę leki odwadniające - tialorid ale dzidziuchowi nie szkodzą. mimo wszystko i tak trochę puchnę[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bursztynka wrote:santoocha ja mam już parę z Kąśką, ale możesz się przyłączyć do nas i będziemy miały trójkącik - w kupie raźniej się zachodzi
To się z chęcią dokoptuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 23:02
Fidelissa, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi się śni od jakiegoś czasu, że jakaś kobieta wbija mi nóż w brzuch... wiem, że jestem w ciąży ale nie widać tego jeszcze a ona chce zabić mnie - ostatnia to była jakaś baba, która handlowała starociami z łóżka polowego masakra...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:bidula
Jak nie urok to sraczka
Gardło mam zapchane, rano o 6 muszę wstawać i czeka Mnie długa droga do Łodzi(wychodzi na to, że większość ja będę siedziała za kółkiem bo T troszkę popił ze szwagrami) a żeby było mało to jeszcze zamek w aucie się zepsuł zresztą jak zawsze ..
Nic w tym aucie ( odpukać ) się nie psuje jak ten cholerny zamek
Nie wiem czy to tylko My mamy taki problem z Nim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:mi się śni od jakiegoś czasu, że jakaś kobieta wbija mi nóż w brzuch... wiem, że jestem w ciąży ale nie widać tego jeszcze a ona chce zabić mnie - ostatnia to była jakaś baba, która handlowała starociami z łóżka polowego masakra...
Mi też się różne głupoty śnią ..
Jak bym miała notować wszystko, stwierdziła bym, że jestem psychicznie chora
Ania07 wrote:Ja też uciekam. O 6 pobudka ehh nie lubię poniedziałków.
Dobrej nocy Kochane
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 23:22
-
Lena87 wrote:Jak nie urok to sraczka
Gardło mam zapchane, rano o 6 muszę wstawać i czeka Mnie długa droga do Łodzi(wychodzi na to, że większość ja będę siedziała za kółkiem bo T troszkę popił ze szwagrami) a żeby było mało to jeszcze zamek w aucie się zepsuł zresztą jak zawsze ..
Nic w tym aucie ( odpukać ) się nie psuje jak ten cholerny zamek
Nie wiem czy to tylko My mamy taki problem z Nim -
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:nio to kuruj sie kochana nie czas na choroby... tak to jest z nimi zawsze popija i ktos musi kierowac .... nic mi nie mow o samochodach bo ostatnio moj jechal do mnie i auto mu padlo przed 3 miastem... czujesz myslalm ze normalnie padne z nerwow... ale zaraz na lawete i jakis mechanik szybko zrobil... i bylam mega szczesliwa bo dojechal tylko z 30 min opoznieniem:)
No tak, Oni jutro też muszą jechać takie małe pocieszenie
ważne, że dotarł cały i zdrowy
kasia_czarna wrote:moje drogie Marzec to bedzie moj miesiac... mam 3 weekendy wolne w tym 2 wypadaja w dni plodne:) w jeden weekend moj przyjezdza a w drugi ja jade do niego... oby sie udalo:D
3mam mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 23:33