Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:AAAAAAAAAAAAAA TORTURY!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAA
Mi nie zaszkodzi o tej godzinie więc mogę sobie pozwolić
Należę do chudzielców i nic mnie nie rusza .. mogę jeść i jeść wszystko i w każdych ilościach. Po pół godziny wysram i tyle z moich dodatkowych kg, których nie mogę przybraćFidelissa, Z., Laura, santoocha, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Rożne sa opinie... Podobno lepiej sie wstrzymać) pod warunkiem, ze wiesz kiedy była ovu:)!
Teoretcznie 7 dzien f.lutealnej czyli teoretycznie mniej więcej chyba wtedy kiedy hipotetycznie mogloby nastapic zagniezdzenie stąd też moje pytanieDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ania07 wrote:Mi nie zaszkodzi o tej godzinie więc mogę sobie pozwolić
Należę do chudzielców i nic mnie nie rusza .. mogę jeść i jeść wszystko i w każdych ilościach. Po pół godziny wysram i tyle z moich dodatkowych kg, których nie mogę przybrać -
Ania07 wrote:Mi nie zaszkodzi o tej godzinie więc mogę sobie pozwolić
Należę do chudzielców i nic mnie nie rusza .. mogę jeść i jeść wszystko i w każdych ilościach. Po pół godziny wysram i tyle z moich dodatkowych kg, których nie mogę przybraćAnia07 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
znowu trochę przynudzę, ale właśnie czytam o nietypowych wykresach:
"Ciałko żółte wytwarzające progesteron zaczyna formować się na ściance dojrzewającego pęcherzyk Graafa tuż przed jego pęknięciem (tzw. luteinizacja pęcherzyka), wiec wzrost temperatury może nastąpić jeszcze przed jajeczkowaniem."
więc wychodzi na to że warto jeszcze zrobić parę serduch jak tempka idzie w górę. Co do 7 dnia po ovu, hmm nie będę się wypowiadać, bo się nie znam, ale ja się wstrzymuję na wszelki wypadek.Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:i ja również przyjmę kilka kg, całe życie jestem chudzielcem :(
Laura, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:znowu trochę przynudzę, ale właśnie czytam o nietypowych wykresach:
"Ciałko żółte wytwarzające progesteron zaczyna formować się na ściance dojrzewającego pęcherzyk Graafa tuż przed jego pęknięciem (tzw. luteinizacja pęcherzyka), wiec wzrost temperatury może nastąpić jeszcze przed jajeczkowaniem."
więc wychodzi na to że warto jeszcze zrobić parę serduch jak tempka idzie w górę. Co do 7 dnia po ovu, hmm nie będę się wypowiadać, bo się nie znam, ale ja się wstrzymuję na wszelki wypadek.
Tak naprawdę żeby bardzo precyzyjnie określić swój czas plodny to potrzeba chyba min. 3 miesięcy wykresów. A pewnie najlepiej to z 12. Z obserwacja nie tylko temp ale też ze sluzem i testami owu
Ja jako panikara też chyba jednak sobie odpuszczę... chyba wole spokój duchaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 22:17
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Mam do oddania jakies 15 takze nie krepujcie sie a i tak zostanie mi dla fasoleczki wygodne mieszkanko
Ok kochane ja mykam spac i fasoleczek zycze wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 22:20
Z., Laura, Ania07, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
I co Wy na to?
"Wprawdzie sugerowanie określonej częstotliwości zbliżeń może powodować u małżonków niepotrzebny stres, wpływający niekorzystnie na ich starania, warto jednak wiedzieć, iż najwyższy wskaźnik płodności (37 procent) uzyskiwały pary współżyjące codziennie, nieco niższy (33 procent) podejmujące zbliżenia co drugi dzień, natomiast prawdopodobieństwo poczęcia spadało do 15 procent, jeżeli do współżycia dochodziło tylko raz na tydzień.
Małżonkowie starający się bezskutecznie o dziecko przeżywają oczywiste w takiej sytuacji napięcie emocjonalne, które może powodować niechęć do współżycia czy brak satysfakcji seksualnej. Stres jest często większy, jeśli para stara się monitorować dzień owulacji albo kieruje się przyjętym wcześniej schematem współżycia. W związku z tym należy poinformować małżonków, że największe prawdopodobieństwo poczęcia osiągną, współżyjąc co 1-2 dni, lecz równocześnie trzeba zwrócić uwagę, że nie powinni czuć się przymuszeni do rygorystycznego stosowania się do tego zalecenia."Ania07, przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny