Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:No ja słuchałam, bo mnie to ciekawiło nawet
Nawet mam jakieś broszurki i książki z tych czasów, ale i tak na spotkania indywidualne przyniosłam wykres ściągnięty z neta, bo dla mnie było niewyobrażalne wstawać rano żeby sie bawić termometrem
No cóż... życie czasem płata figleMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Grzanki były mniam.
Bursztynka przeczytałam Twoje wieści ale co to jes nr ....costam?
Moja siostra tez jest na innym portalu.ninprownuje wyznaczenie ovu. Mówi ze wychodzi jej w innym terminie.....i co Ty na to?
Zależy co program na portalu ma zadane w ustawieniach i parametrach. Ale tak na prawdę ovu nie jest najważniejsza żeby określić dzień płodny. Bo nie tylko w ovu możemy zajść. Nawet jeśli program wyznaczy o jeden dzień w lewo czy w prawo to nie ma większego znaczenia. I tak dokładnie ovu podobno jest się w stanie stwierdzić tylko podczas badania USG.
Ja się dziś dowiedziałam, że jeszcze 3 dni po szczycie śluzu są płodne i tego się będę najbardziej trzymać
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
wiem, że skomplikowane, od 18ej o tym czytam i studiuję wykresy - wciągnęło mnie wychodzi na to że najlepiej to się bzykać od pojawienia się śluzu uważanego za płodny i ciągnąć serducha do trzech dni po najlepszym śluzie
Fidelissa, Z., przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bursztynka widze ze ostatnio bardzo zaangazowalas sie w poznawanie tych wszystkich wiadomosci za co ci dziekuje bo przy okazji sama sie duzo dowiedzialam bede madrzejsza
przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Z. wrote:A orientuje sie któraś z Was jak to jest z w fazie lutealnej bo ja odkad sie staramy to mam lekkie obawy że może zaszkodzić przy zagniezdzaniu...
Ania07, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Właśnie sobie robię frytki z serem i z majonezem
Za dużo gadacie o jedzeniu, mcdonaldzie itp i zgłodniałamBursztynka, Z., Ania07, Fidelissa, przedszkolanka:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Z. wrote:A orientuje sie któraś z Was jak to jest z w fazie lutealnej bo ja odkad sie staramy to mam lekkie obawy że może zaszkodzić przy zagniezdzaniu...
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny