Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Bursztynka, mnie też bardzo interesuje Napro.
Jak torchę się odkuję z kasą to mam zamiar sobie zafundować.
żałuję też że tak mało uważałam na naukach przedmałżeńskich gdzie było z panią z poradni, chociaż coś tam w głowie mi się zapamiętało, bo teraz mi się przypominaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 20:59
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Przydadzą! Dlatego zamierzam utrzymywać schemat co 2 dni jeszcze do końca następnego tygodnia (plus jutro chrzest samochodu)
-
Ewelina23 wrote:Dzis mi znajoma pow ze jej znatoma przytyla 42kg
Ewelina23, pati2704, alka89, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:szczerze? to ja moge przytyc i nawet 100 byleby miec dzieciatko a pozniej bym to zrzucila !!!! bo oddalabym wszystko za ciaze...
Ja tez,moge byc slonica nawet ...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
O mojej mamie z kolei mówili, że wygląda jak dżdżownica która połknęła groszek, tylko z taką piłeczką z przodu.
Ja od dłuższego czasu staram się przytyć bo jak się ma niedowagę to też nie dobrze, ale nic mi z tego nie wychodzi.Bursztynka, Misty87, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Bursztynka wrote:właśnie wiem, zastosuje ten sposób na ewentualne przyszłe przypadki
Z., Bursztynka, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Rozmawiałyśmy też kiedyś o tempkach, wkleję wam teksta, który rozwiewa moje wątpliwości, między innymi dotyczące czy wstać siku czy nie
"Temperaturę należy mierzyć codziennie, o podobnej porze. Dopuszczalna różnica czasu pomiędzy skrajnymi, rannymi pomiarami może wynosić półtorej godziny, jeżeli najpóźniejszy pomiar został wykonany do 7.30. Na karcie cyklu zapisuje się porę mierzenia (np. 5-6.30, 6-7.30). Wyniki pomiarów spoza przyjętego przedziału czasowego należy nanosić na kartę cyklu z adnotacją o porze mierzenia. Jeśli ich wartości odbiegają wyraźnie od pomiarów sąsiednich, należy je uznać za pomiary zakłócone."
Powinno się spać co najmniej 6 godzin na dobę.
Nie jest przeszkodą krótkie wstawanie w nocy do toalety lub w celu nakarmienia dziecka. Pomiar powinien być jednak poprzedzony minimum 1-godzinnym, biernym odpoczynkiem."Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Rozmawiałyśmy też kiedyś o tempkach, wkleję wam teksta, który rozwiewa moje wątpliwości, między innymi dotyczące czy wstać siku czy nie
"Temperaturę należy mierzyć codziennie, o podobnej porze. Dopuszczalna różnica czasu pomiędzy skrajnymi, rannymi pomiarami może wynosić półtorej godziny, jeżeli najpóźniejszy pomiar został wykonany do 7.30. Na karcie cyklu zapisuje się porę mierzenia (np. 5-6.30, 6-7.30). Wyniki pomiarów spoza przyjętego przedziału czasowego należy nanosić na kartę cyklu z adnotacją o porze mierzenia. Jeśli ich wartości odbiegają wyraźnie od pomiarów sąsiednich, należy je uznać za pomiary zakłócone."
Powinno się spać co najmniej 6 godzin na dobę.
Nie jest przeszkodą krótkie wstawanie w nocy do toalety lub w celu nakarmienia dziecka. Pomiar powinien być jednak poprzedzony minimum 1-godzinnym, biernym odpoczynkiem."
Czytałam ostatnio książkę, znaczy zrobiłam jej taki szybki przegląd, na temat właśnie metody objawowo-termicznej, czy jak ona się tam nazywa. Jak dla mnie jest to strasznie skomplikowane. I też żałuję, że nie zaczęłam robić tego wcześniej. Wymaga to dużo wprawy i znajomości własnego ciała.Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017