Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Ja jak zajde w ciąże kiedyś to wózek kupimy w 8 miesiącu bd właśnie dłuższy okres gwarancji albo jak nie później
co do polskich ciucholandów też mam takie zdanie nie kupię żadnego ubranka choćby nie wiem co
na allegro czasami taką fajną ofertę można znaleźć kupiłam kiedyś 30 ubranek za 28zł super są na prawdę body , czapeczki , śpioszki , kaftaniki i dwa kombinezony -
Ewelina23 wrote:Duze jak na wyjazdy sa turystyczne mniejsze a to wielkosci lozeczka drewnianego
tak ale z kolei potem robi za kojec - np mogę postawić w ogrodzie. duży bagażnik więc pomieści się wsioEwelina23 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:hehe, ewelina podobno normalnie się tyje 12-13 kg. więc sporo przed Tobą
Ilosc kg, ktore powinny przybyc w ciazy jest zalezna od naszej wagi wyjsciowej. Przy niedowadze powinno przybyc wiecej kg niz u kobiety z nadwaga.
dziecko – 3,5 kg,
łożysko – 0,7 kg,
płyn owodniowy – 0,9 kg,
macica – 1 kg,
gruczoły piersiowe – 0,25 kg,
objętość krwi – 2 kg,
tkanka tłuszczowa – 3 kg.Ewelina23, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka, mnie też bardzo interesuje Napro.
Jak torchę się odkuję z kasą to mam zamiar sobie zafundować.
Przedszkolanko, myślę że krócej nawet niz dwa tygodnie. Cykle mam przeważnie ok.27 dniowe, a dzisiaj mam 18dc. A Ty tam działak kochana!
Ewelina spokojnie. Nie przybiera się cały czas jednakowo
Potem dzidziuś wyssie wszystko z Ciebie cycem
przedszkolanka:), Misty87, Ewelina23, Driada0102, Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Ewelina spokojnie. Nie przybiera się cały czas jednakowo
Potem dzidziuś wyssie wszystko z Ciebie cycem
Nooo wlasnie, powinno sie jesc dla dwoch,a nie za dwoch
Tak jak wszyscy mowia, ze w ciazy to nie mozna sobie odmawiac. Jasne! Tylko potem to my bedziemy zrzucaly kilogramy!przedszkolanka:), Fidelissa, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja tylko na chwile bo jakos caly dzien mnie glowa boli...ale nadrobilam was i o to co bym napisala jakbym byla z wami hehe
Lena87 wrote:A Mi się wydaję że ktoś wynajął apartamentLena87 wrote:W nocy nie wiem co się ze mną działo, nic ciekawego, miłego ..
Rozrywało Mi brzuch, później już sama nie wiedziałam którędy co ma wyjść, tu siedziałam na kiblu a przede mną jeszcze stało wiadro ..
Macierzanko udało Ci się coś załatwić ?Macierzanka:) wrote:Zróbmy sobie nawzajemBursztynka wrote:Wielki basen z czekoladą i my w środku
Ja się dziś obudziłam z bólem gardła. Najlepsze jest to że w poprzednim cyklu też w 25 dniu miałam dwudniowe uczucie przeziębienia. Ale już wiem, że to nie jest objaw ciąży
Teraz siedzę z białą maską na twarzy i popijam herbatkę po lekkim śniadanku, żeby mi nic po brzuchu znowu nie jeździło. Na obiad za to planuję lazanię upichcić.Fidelissa wrote:Ja jestem pewna zobacz jeszcze u Kasi i Meluli:)))Bursztynka wrote:Pijta Fanta! Bądź Bamboocha!
zaczęłam szukać po necie to wyszło m.in. dziewczyna o kraglych ksztaltach np. posiadajaca duze piersi np.Pamela AndersonFidelissa wrote:Bursztynka ja mam biust D do E )Misty87 wrote:Nic nie boli, brzusio ok nic nie leci. Wczoraj sie mocno zdenerwowalam i chyba niepotrzebnie. Przespalam 11h od 23 do 10! Dzis w dzien 3h. Az nie poznaje siebiesantoocha wrote:Wow, dobrze że nie brałam się za T., bo właśnie przyszła wcześniej wymieniona córka szwagra
Dopadnę go wieczorkiem..Z. wrote:Idę sobie... porobić to co dziś robiła Macierzanka - wymodlić sobie kropka.
Papasantoocha wrote:Wydaje mi się że jestem normalna
Huśtawek nie mam, ale nie mam wahań nastroju nawet przed okresem. Stabilna kobita ze mnie (chyba że mnie maż wyprowadzi z równowagi).
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hahahah i jakby was nakryla by sie zapytala wujek czy ty wlasnie nasikales do cioci
Ona ma prawie 18 lat... ;] Raczej wie co to seks.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 20:55
Bursztynka, Misty87, Driada0102, Fidelissa, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
mam nadzieję, że komuś się przydadzą moje wypociny o dniach płodnych, które szybko przeleciały między wózkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 20:57
santoocha, Driada0102, przedszkolanka:), Fidelissa, Macierzanka:), Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:mam nadzieję, że ktkomuś się przydadzą moje wypociny o dniach płodnych, które szybko przeleciały między wózkamiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Bursztynka wrote:mam nadzieję, że ktkomuś się przydadzą moje wypociny o dniach płodnych, które szybko przeleciały między wózkami
Driada0102, Fidelissa lubią tę wiadomość