Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:to ja was zadziwię co mój A. z kolegą kupili http://blog.sagana.pl/ekskluzywne-wozki-dla-dzieci/#.UwpESsGYVhs ten wózeczek BMW ( różowe siedzonko ) maniacy hehe kupili to jak zaczeliśmy się starać i leży sb na strychu ale ja tego użytkować nie bd na pewno[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ewelina23 wrote:Leci kochana leci
Ewelina23 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Hej kochane .
Misty jak sie czujesz ? Kiedy ruszasz na pierwsze zakupy dla maluszka ??
Ja juz mam pelno ciuszkow dla dziecka i dla dziewczynki i dla chlopczyka
Ja szaleje na flohmarkt, bo Niemcy sprzedaja kapitalne firmowe ubranka po dzieciach, czesto nowe wczoraj u jednej kobietki kupilam 31szt, 90% zara i mexx
Mam juz chyba ze 4 kartony
A jak u Ciebie??Fidelissa, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Hej :* dzis ok tzn caly czas ok tylko wczoraj ten sluz...
Ja juz mam pelno ciuszkow dla dziecka i dla dziewczynki i dla chlopczyka
Ja szaleje na flohmarkt, bo Niemcy sprzedaja kapitalne firmowe ubranka po dzieciach, czesto nowe wczoraj u jednej kobietki kupilam 31szt, 90% zara i mexx
Mam juz chyba ze 4 kartony
A jak u Ciebie??
To mistrzyni jesteś ja mam póki co 2 kombinezony i kurteczkęMisty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Landryneczka wrote:za duży jest
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:To mistrzyni jesteś ja mam póki co 2 kombinezony i kurteczkę
Ja tam w zadne przesady nie wierze, a jak moge teraz kupowac, to bede to robic. Potem na wszystko kasy nie starczy
Wczoraj 5 par spodenek dla dziewczynki nabylam, jak nowe! Kazde za 2e!
Nawet jak mi sie cos nie przyda, to wystawie na allegro. Firmowe predzej sie sprzedadza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 20:10
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Moj maz kiedys mi powiedzial,ze sa tak sliczne ciuszki na tych targach i od tamtej pory nie ma soboty zebysmy czegos nie przywlekli
Ja tam w zadne przesady nie wierze, a jak moge teraz kupowac, to bede to robic. Potem na wszystko kasy nie starczy
Wczoraj 5 par spodenek dla dziewczynki nabylam, jak nowe! Kazde za 2e!
Nawet jak mi sie cos nie przyda, to wystawie na allegro. Firmowe predzej sie sprzedadza. -
Ale pędzicie
Landryneczko mi się podoba ten wózek
Kejti ładnie Twój wykres wygląda nie martw się na zapas
Masty ten Twoj też ładny, kurcze ja to będę problem miała bo mi sie dużo podoba prócz tych 3 kołowych i takich w starym stylu
Macierzanka to przed Tobą 2 tygodnie czekania i zobaczymy co się wykluje
Tak zmienię temat bo piszecie czasami o tych pękających pęcherzykach i się zastanawiam, bo mi jak bylam u lekarza to pękł akurat(wrzesień) ale np.teraz miałam owu w piątek a dopiero od pon do śody strasznie jajniki bolały a tydzień wcześniej miałam normalny śluz owulacyjny to jak to możliwe że nie pękł i dlatego bolały 3 dni po owu? Aha i dzień przed owu miałam test pozytywny :oMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia zaokrąglił sie troche a takto nic .
Malinkowa panienka no jakos tak ja tez niewiem
Misty u Mnie dobrze troche brzuch zaczyna pobolewac ale nie ma tragedji . Ja narazie nic nie kupuje zaczne kupowac po malu dopiero gdzies kolo 6 miesiaca .Fidelissa, Malinowa Panienka, Driada0102, Ania07 lubią tę wiadomość