Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:bo pokazałm wózek jaki chce i kosztuje ok. 4 000 zł i wywołałam kontrowersję a nie taki był mój zamiar a jedynie pokazanie co chcę kupić - a jak pojechałam dziś po niego to okazało się, że Pani wczoraj sprzedała - a miał kolorek i wsio takie jak pragnęłam
Kochana każdy kupuje taki jaki chce
szkoda że go sprzedała to nie zadzwoniła doo was uprzedzić że już sprzedany ? -
kejti91 wrote:No wlasnie myslalam o kolorach . Ale gdyby byla dziewczynka kiedys w przyszlosci to kupilabym rozowy, sa takie sliczne chociaz pozniej gdyby byl chlopiec to juz sie nie przyda.
Ja mysle, ze szaro-blekitny dla mojej coruni bedzie idealnyFidelissa lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:No tak .
A powiedzcie mi jak to jest z tym detektorm ciazy? Duzo wam tam wyskakuje tych %? Mnie sie doiero dzis pokazalo ze 18 %Fidelissa, santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:nie mogę znaleźć przegapiłam buuuu wkleisz raz jeszcze? pokaż pokaż
http://allegro.pl/show_item.php?item=3983017448
Moj maz mowi,ze jest swietny, ale za tani hahahahaMalinowa Panienka, kejti91, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Kochana każdy kupuje taki jaki chce
szkoda że go sprzedała to nie zadzwoniła doo was uprzedzić że już sprzedany ?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
kejti91 wrote:Misty a mozesz podac nazwe wozka? Bo chcialam zerknac, a na tablecie nie moge skoiowac linka
dotknij i przytrzymaj - pokażą Ci się widełki do kopiowania i przeciągasz żeby zaznaczyć cały tekst. i masz kopiuj a w nowym robisz wklej - piszę z tabletuFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
kejti91 wrote:Misty a mozesz podac nazwe wozka? Bo chcialam zerknac, a na tablecie nie moge skoiowac linka
Przytrzymaj palcem na adresie i wyskocza Ci kursorki, zaznacz caly link i daj kopiuj, pozniej przechodzisz na nowa karte i przytrzymujesz na pasku tam gdzie adres wpisujesz, wyskoczy ci wklejkejti91 lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:możesz kopiować
dotknij i przytrzymaj - pokażą Ci się widełki do kopiowania i przeciągasz żeby zaznaczyć cały tekst. i masz kopiuj a w nowym robisz wklej - piszę z tabletuMisty87 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:w czwartek planuję testować
Jutro jadę się chyba pokłuć na progesteron, żeby sprawdzić czy duphaston podwyższył mi go na odpowiedni poziom.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Fajny ten wozek Misty . Mnie sie ten w kropeczki podoba
Rowniez bardzo mi sie podoba ten w kropeczki. W ogole ten sprzedajacy ma sliczne i niedrogie wozki