Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:http://allegro.pl/a-l-b-anew-aluminium-lekki-top-model-8-x-gratis-pl-i3981428067.html ten jest moim faworytem kolor CZEKOLADA - ZYGZAKI lub CAPPUCCINO - WZÓR
Ja chcę właśnie kupić taki wielofunkcyjnyFidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Tak?? A to nie wiem bo nikt takiego ze znajomych ani rodziny nie ma, na zywo tez nie widzialam tyle co na allegro
ja z powodu tego, że mieszkam w Kampinosie to codzienne spacery będę odbywać po lesie i wózek musi być stabilny i mieć wszystkie koła duże i w jednej linii. Poza tym dużo wyjeżdżamy i po różnym terenie będę jeździła wózkiem - czy to Mazury, gdzie mamy działkę i brak drogi asfaltowej tylko kostka brukowa czy w góry czy nad morze.
rozumiem, że nie jest to wózek z najtańszej półki ale nie sądziłam, że wywołam kontrowersje aż takie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:Fidelissa, pisałam wcześniej na temat testów ovu. Ogólnie wystarczy jeden dodatni.
Ja robiłam zawsze kilka z ciekawości i kiedys miałam chyba z 7 pozytywnych.
Zależy to od tego jak szybko po owulce opada poziom LH, lub (jak mi powiedział gin) może byc tak, że pęcherzyk nie pęka. I tak naprawdę owulka może być w dzień pierwszego pozytywnego, albo nawet 3 dni później.
A ja już mam chyba końcówkę płodnych
W zeszłym miesiącu tez miałam 4 razy pozytywne i nic....
A poza tym tempka nie idzie do gory.... Tylko skacze...
-
Malinowa Panienka wrote:nie są stabilne w terenie poza równymi chodnikami
ja z powodu tego, że mieszkam w Kampinosie to codzienne spacery będę odbywać po lesie i wózek musi być stabilny i mieć wszystkie koła duże i w jednej linii. Poza tym dużo wyjeżdżamy i po różnym terenie będę jeździła wózkiem - czy to Mazury, gdzie mamy działkę i brak drogi asfaltowej tylko kostka brukowa czy w góry czy nad morze.
rozumiem, że nie jest to wózek z najtańszej półki ale nie sądziłam, że wywołam kontrowersje aż takie...
Nie no, jak kogos na to stc to czemu nie . Ten Twoj jest bardzo fajny. Moja kuzynka kupila wozek za 2,5 tys. -
Kazda ma swoj gust i kazda wie jakie pieniadze moze przeznaczyc na wozek to jest idnywidualna sprawa
Ja juz postanowilam! Niezaleznie od plci, wozek bede miec szaro-niebieski!Fidelissa, Macierzanka:), Driada0102, Ania07 lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Ojj to chyba jednak nie dla mnie. Mam troche kamyczkow na drodze do domu...
Nie no, jak kogos na to stc to czemu nie . Ten Twoj jest bardzo fajny. Moja kuzynka kupila wozek za 2,5 tys.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:nie są stabilne w terenie poza równymi chodnikami
rozumiem, że nie jest to wózek z najtańszej półki ale nie sądziłam, że wywołam kontrowersje aż takie...
Jakie kontrowersje? -
Misty87 wrote:Kazda ma swoj gust i kazda wie jakie pieniadze moze przeznaczyc na wozek to jest idnywidualna sprawa
Ja juz postanowilam! Niezaleznie od plci, wozek bede miec szaro-niebieski![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Fidelissa wrote:Czyli jest prawdopodobieństwo, ze nie pęknie: .....
W zeszłym miesiącu tez miałam 4 razy pozytywne i nic....
A poza tym tempka nie idzie do gory.... Tylko skacze...
Słuchaj Bamboocha! Czarodziejko nasza! Wszystkich pocieszasz, a sama sobie wkręcasz i się stresujesz! Koniec z tym!
CZARY MARY, WINA NALEJ
CZARNE MYŚLI JAK NAJDALEJ!
Fidelissa, Driada0102, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kazda ma swoj gust i kazda wie jakie pieniadze moze przeznaczyc na wozek to jest idnywidualna sprawa
Ja juz postanowilam! Niezaleznie od plci, wozek bede miec szaro-niebieski! -
Fidelissa wrote:Hej Malinowa:))
Jakie kontrowersje?Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Macierzanka:) wrote:Jest, ale patrzyłam na Twój wykres i równie dobrze mogłaś mieć owulkę wczoraj, lub dzisiaj i dopiero tempka pójdzie w górę. Poczekaj jeszcze i nie stresuj się!
Słuchaj Bamboocha! Czarodziejko nasza! Wszystkich pocieszasz, a sama sobie wkręcasz i się stresujesz! Koniec z tym!
CZARY MARY, WINA NALEJ
CZARNE MYŚLI JAK NAJDALEJ!
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:bo pokazałm wózek jaki chce i kosztuje ok. 4 000 zł i wywołałam kontrowersję a nie taki był mój zamiar a jedynie pokazanie co chcę kupić - a jak pojechałam dziś po niego to okazało się, że Pani wczoraj sprzedała - a miał kolorek i wsio takie jak pragnęłam
Mnie sie także podobają takie retro i waniliowy ale ceny maja z kosmosu:))
Ale to sama przyjemność linki powklejac i wózki pooglądać) -
Misty87 wrote:Wczesniej wkleilam link[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ja juz postanowilam! Niezaleznie od plci, wozek bede miec szaro-niebieski!Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość