Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:http://allegro.pl/a-l-b-anew-aluminium-lekki-top-model-8-x-gratis-pl-i3981428067.html ten jest moim faworytem kolor CZEKOLADA - ZYGZAKI lub CAPPUCCINO - WZÓR
Ja chcę właśnie kupić taki wielofunkcyjnyFidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Tak?? A to nie wiem bo nikt takiego ze znajomych ani rodziny nie ma, na zywo tez nie widzialam tyle co na allegro
ja z powodu tego, że mieszkam w Kampinosie to codzienne spacery będę odbywać po lesie i wózek musi być stabilny i mieć wszystkie koła duże i w jednej linii. Poza tym dużo wyjeżdżamy i po różnym terenie będę jeździła wózkiem - czy to Mazury, gdzie mamy działkę i brak drogi asfaltowej tylko kostka brukowa czy w góry czy nad morze.
rozumiem, że nie jest to wózek z najtańszej półki ale nie sądziłam, że wywołam kontrowersje aż takie...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:Fidelissa, pisałam wcześniej na temat testów ovu. Ogólnie wystarczy jeden dodatni.
Ja robiłam zawsze kilka z ciekawości i kiedys miałam chyba z 7 pozytywnych.
Zależy to od tego jak szybko po owulce opada poziom LH, lub (jak mi powiedział gin) może byc tak, że pęcherzyk nie pęka. I tak naprawdę owulka może być w dzień pierwszego pozytywnego, albo nawet 3 dni później.
A ja już mam chyba końcówkę płodnych
W zeszłym miesiącu tez miałam 4 razy pozytywne i nic....
A poza tym tempka nie idzie do gory.... Tylko skacze...
-
Malinowa Panienka wrote:nie są stabilne w terenie poza równymi chodnikami
ja z powodu tego, że mieszkam w Kampinosie to codzienne spacery będę odbywać po lesie i wózek musi być stabilny i mieć wszystkie koła duże i w jednej linii. Poza tym dużo wyjeżdżamy i po różnym terenie będę jeździła wózkiem - czy to Mazury, gdzie mamy działkę i brak drogi asfaltowej tylko kostka brukowa czy w góry czy nad morze.
rozumiem, że nie jest to wózek z najtańszej półki ale nie sądziłam, że wywołam kontrowersje aż takie...
Nie no, jak kogos na to stc to czemu nie. Ten Twoj jest bardzo fajny. Moja kuzynka kupila wozek za 2,5 tys.
-
Kazda ma swoj gust i kazda wie jakie pieniadze moze przeznaczyc na wozek
to jest idnywidualna sprawa
Ja juz postanowilam! Niezaleznie od plci, wozek bede miec szaro-niebieski!Fidelissa, Macierzanka:), Driada0102, Ania07 lubią tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Ojj to chyba jednak nie dla mnie. Mam troche kamyczkow na drodze do domu...
Nie no, jak kogos na to stc to czemu nie. Ten Twoj jest bardzo fajny. Moja kuzynka kupila wozek za 2,5 tys.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:nie są stabilne w terenie poza równymi chodnikami
rozumiem, że nie jest to wózek z najtańszej półki ale nie sądziłam, że wywołam kontrowersje aż takie...
Jakie kontrowersje? -
Misty87 wrote:Kazda ma swoj gust i kazda wie jakie pieniadze moze przeznaczyc na wozek
Ja juz postanowilam! Niezaleznie od plci, wozek bede miec szaro-niebieski!a wyprodukowali taki?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Fidelissa wrote:Czyli jest prawdopodobieństwo, ze nie pęknie: .....
W zeszłym miesiącu tez miałam 4 razy pozytywne i nic....
A poza tym tempka nie idzie do gory.... Tylko skacze...
Słuchaj Bamboocha!Czarodziejko nasza! Wszystkich pocieszasz, a sama sobie wkręcasz i się stresujesz! Koniec z tym!
CZARY MARY, WINA NALEJ
CZARNE MYŚLI JAK NAJDALEJ!
Fidelissa, Driada0102, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kazda ma swoj gust i kazda wie jakie pieniadze moze przeznaczyc na wozek
Ja juz postanowilam! Niezaleznie od plci, wozek bede miec szaro-niebieski!. Ale gdyby byla dziewczynka kiedys w przyszlosci to kupilabym rozowy, sa takie sliczne
chociaz pozniej gdyby byl chlopiec to juz sie nie przyda.
-
Fidelissa wrote:Hej Malinowa:))
Jakie kontrowersje?a nie taki był mój zamiar a jedynie pokazanie co chcę kupić - a jak pojechałam dziś po niego to okazało się, że Pani wczoraj sprzedała - a miał kolorek i wsio takie jak pragnęłam
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Macierzanka:) wrote:Jest, ale patrzyłam na Twój wykres i równie dobrze mogłaś mieć owulkę wczoraj, lub dzisiaj i dopiero tempka pójdzie w górę. Poczekaj jeszcze i nie stresuj się!
Słuchaj Bamboocha!Czarodziejko nasza! Wszystkich pocieszasz, a sama sobie wkręcasz i się stresujesz! Koniec z tym!
CZARY MARY, WINA NALEJ
CZARNE MYŚLI JAK NAJDALEJ!
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:bo pokazałm wózek jaki chce i kosztuje ok. 4 000 zł i wywołałam kontrowersję
a nie taki był mój zamiar a jedynie pokazanie co chcę kupić - a jak pojechałam dziś po niego to okazało się, że Pani wczoraj sprzedała - a miał kolorek i wsio takie jak pragnęłam
Mnie sie także podobają takie retro i waniliowy ale ceny maja z kosmosu:))
Ale to sama przyjemność linki powklejac i wózki pooglądać)
-
Misty87 wrote:Wczesniej wkleilam link
przegapiłam
buuuu wkleisz raz jeszcze? pokaż pokaż
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ja juz postanowilam! Niezaleznie od plci, wozek bede miec szaro-niebieski!Fidelissa, Ania07 lubią tę wiadomość